- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most légyszíves légy szájbarágó, szerinted mit kellene tennem

Előszöris közlöm, a páncélom és a referencia összehasonlító képeit:
[link]
[link]
Szóval csináljak neki nagyobb segget?
Az általános páncél egyáltalán nem egyénreszabott, egyénretervezett, így szerintem nem alapul a szoros anatómián, csak hogy minnél több fajta ember tudja hordani... a csípőjén meg épp szélesíthetek, illetve fogok is, mert a referenciarajzomnál is most látom, kicsit talán szélesebb (bár azon félprofilból látszik, így nem lehet 100%-ban saccolni, milyen is valójában 
No mindegy, okoskodom rajta most, aztán 1-2 órán belül meglátjuk, mire jutottam...
Ja, amúgy te vettél fel msn-re? csak mert nem nagyon vagyok rajta amióta/amíg itthon vagyok... csak esténként, illetve éjszaka tudok felmenni... Akkor is előzetes megbeszélés után
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest