Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
hú, beindult ám a topic

Balika: ilyen dologgal még nem találkoztam (kamera lencseátmérő ugrálás)...de megnézem, hátha rájövök vmire. (egyébként ha már eccer kamerát használ az ember, sokkal ésszerűbb a kamerát mozgatni, és nem az objektumot)
Épületnek én inkább úgy állnék neki, hogy felülnézetben megrajzolom spline-okból a falakat, majd azokat extrude-olom, aztán mehetne a lyukasztás ablakoknak, ajtóknak, kis vertex tili-toli, meg hasonló poly-s huncutságok
...így elsőre ez tűnik a leggyorsabb megoldásnak.
Agostino: Van magyar segédanyag is, bár kétségtelenül kevesebb, mint angol, ami szerintem amúgy egyálltalán nem rossz dolog...legalább belejön az ember fia a nyelvbe. Elején még megy a szótárazgatás, de mikor a 300ik 12 oldalas tutorialt olvasod végig, menni fog már annélkül is
Én kifejezetten örülök neki, szövegértésen nagyon sokat dob. Most rendelek plö egy angol nyelvű könyvet amazonról, és nem félek tőle, hogy nem fogom érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- GTA V
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...így elsőre ez tűnik a leggyorsabb megoldásnak.