- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Igazán nincs mit, majd ha lesz még adok. De elég legyen a hajlongásból meg köszönetekből... Tudom, hálásak vagytok, talán egyszer majd egykor, ami lehet sosem jön el, én is kérek majd valamit tőletek
Az meghívó továbbra is él, ha valaki kérne... csak kell tudni akkor seedelni is hozzá, ha tartós acc-ot akartok, vagy csináljátok azt, amit én első alkalommal: 5 nap múlva bannolnak, így addig azt szedtem le, ami a csövön kifért
. Utána bannoltak is, de még előtte meghivattam magam 1x 
Egy low poly kardon szöszmötöltem, hogy a maya-mudbox workflow-mat kialakítsam, de egyenlőre még hasztalanul... ez a mudbox még kicsit homály nekem (kicsit?
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Lexus, Toyota topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az meghívó továbbra is él, ha valaki kérne... csak kell tudni akkor seedelni is hozzá, ha tartós acc-ot akartok, vagy csináljátok azt, amit én első alkalommal: 5 nap múlva bannolnak, így addig azt szedtem le, ami a csövön kifért
. Utána bannoltak is, de még előtte meghivattam magam 1x