Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

kérdésedet azért nem értettem pontosan, mert ezek a tool-ok mind fellelhetők a (maya 8-ban) mesh, edit mesh... menüben fenn, illetve a shelfeken is (polygon, surfaces...stb) a file menü alatt (nem benne, alatta) van a lenyitható menü-választó box, ahol ha polygont választassz, poly modellinghez tartozó menüsort kapsz fentre, surface alatt pedig a nurbs-höz tartozót... így mindent meg kell hogy találj... amiket felsoroltál, a fele felesleges, a másik fele meg inkább hotkey-re teendő, és nem ikonra. pl már most mondom, hogy a boolean-okat felejtsd el gyorsan!... saját érdekedben... a többiről meg annyit, hogy mondjuk én csak polymodellinget tolok, de ha szeretnéd, összeállíthatok egy olyan shelfet, amin rajta vannak az ÁLTALAM használt, illetve fontosnak tartott gombok (de mint mondtam, az extrude, cut, split, merge, combine...stb, szóval ezeket gombokra célszerű tenni, nem a shelfre, de így legalább láthatod, mit hova érdemes...) Majd max csinálok két shelfet, egyiket shelfre teeendo-nek nevezem el, míg a másikat hotkey-re teendőnek :D
    ha pedig megtaláltad azokat, amiket használni akarsz (mondtam, hol keresd), akkor onnan már könnyű shelfre pakolni a parancsot (ctrl+shit+balklikk), illetve marking menüt csinálni belőle...

Új hozzászólás Aktív témák