Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Az a poén, hogy nem dob semmit, csak kilép a max-ból, mikor duplán kattintok a kívánt animációra. Komolyan, ilyet még nem láttam, olyan, mintha egyszerűen fognám és bezárnám az alkalmazást.
Közben azért annyit leszűrtem, hogy valószínű a renderelésnél lesz a gubanc, egy másik animációt megcsináltam mov-ban, szintén ''anyagoztam'', azzal tökéletesen működik a dolog.
Lehet, hogy az mpeg codec-el van gond?
A korábban renderelt animációban ''utánhúzása'' van a logónak, az új pedig totál szétesik. Kb. öt képkocka, ha jó az 500-ból.
Lehet, nem véletlen, hogy ha be akarom illeszteni egy új scene-be, nem megy a programnak...
A könyvet nem ismerem, de el tudom képzelni, milyenek lehetnek azok az összefüggések...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest