Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
A samsung topicba már írtam de azért ide is leírom a kérésemet
Már régóta tervezek tv vásárlást, húztam halasztottam a vb árlenyomó hatása miatt. Elsősorban Samsungot szeretnék és olyan 50-55 colosat.
Most az osztrák metróban nagyon jó leárazások vannak, két napig minden (prospektusban nemszereplő) tv-re 20% akció van. Így pl a Samsung 55f6500-as meglenne 862 EUR-ból ( durván 260.000 Ft)
Majdnem el is csábultam, de megláttam, hogy megjöttek a H-sok. Ezeknél nagy pirospont, hogy a nagyobbak is már magyar termékek (szívesen vennék magyart) de amúgy nem tudom, hogy pl az 55h6470 megérne-e 1050 eurt vagyis 200-al többet. Az a gond,hogy semmi teszt nincs róla.
Tévéznénk a netről (magyar adók), amihez gondolom jobb az újnak a négymagos procija, de amúgy fene se tudja.Előre is köszönöm ha esetleg tudtok segíteni.
Üdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest