Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz Yeti77 #10150 üzenetére
A kék képernyő jellemző a régi philipsekre, barátnőméknél gondol egyet, átvált a képernyő kékre, 5-10 perc aztán visszavált. Külföldi fórumokon arra jutottak h valamihdmi hadshake hiba lehet. Feltettem a legujabb firmwaret, de nem javította. Hardveres lehet velük a gond.
-
t256
őstag
Az LN5400-as szériára azt mondják jó. Én 42 colos méretben néztem ki. Szép a képe nem 3D-s és nincs benne smart, ami filmnézésre tökéletessé teszi.
Az 50PN6500 azért jó, mert egy nagyon jó áru 50 colos plazma tévé, viszont külfödi tesztekben nem dícsérik agyon. A kontrasztja nagyon rossz.Érdemes lenne mindkét tévét megnézni valahol működés közben és úgy dönteni. LN5400-at biztos találsz valamelyik nagy műszaki áruházban. 50PN6500-at én még sehol nem találtam.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
T.Jones
tag
válasz nightshadow #10149 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen, végül ez lesz szerintem LG 50PH660V50, mert ilyet találtam olcsóbban plusz van benne távirányító meg wifi is.
-
Gicz
addikt
válasz nightshadow #10159 üzenetére
igen az lg-k a plazma tv-k sereghajtói.
mindamellett az igen rossz kontraszt, az pont akkora amit egy egy LA600 700 satöbbi IPS paneles TV tud.
csak a plazmának ottvan a jobb mozgóképfelbontása ezekhez képest szóval nem rosszabb mint egy IPS paneles LG LCD. -
T.Jones
tag
Rendben akkor arról letettem. LG 50LA660, ezzel viszont az a baj h csak a V-s verziót találom (Londonban élek), az meg 100 ezerrel drágább. A LG 55LA620V 7000el drágább mint a LG 50LA660V Érdekes
-
t256
őstag
mindamellett az igen rossz kontraszt, az pont akkora amit egy egy LA600 700 satöbbi IPS paneles TV tud.
Ez a mondatod elgondolkodtat. Lehet, hogy a plazmák között rossz a kontrasztaránya az 50PN6500-nak, de az LCD tévéknél még így is jobb.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Gicz
addikt
igen, a jelenlegi csúcs LG plazma pa6500 azt hiszem az kb 1000:1 kontrasztot tud, ami tipikus IPS paneles LCD tv érték. a samsung féle PVA panelek 2000:1-3000:1 között mozognak. egy ST60 panasonic plazma kb 24000:1-et tud (huszonnégyezer, nem kétezernégyszéz)
és azért jobb, mert mozgásmegjelenítésben pl többet teljesít mint az lcd-k, ráadásul ugynazon az áron nagyobbat kapsz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Ráadásul az ára sem rossz.
Úgyhogy megint ott tartok, ahonnan indultam. A kinézett LG 42LN5400 helyett elgondolkodtam ezen a plazmán.Egy dologban viszont biztos vagyok. Miután megvettem bármelyik tévét, pár hét után már csak egy használati tárgy lesz és nem fogok azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha a másikat választottam volna. Csak használom és kész.
A csúcsszuper androidos SGS2-vel is már szinte csak telefonálok és netezem. Telepítettem rá összesen 5 alkalmazást.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Pár napja már írtam, lehet válaszoltál is.
Felhasználás:
Retro konzolok 60% (Super Nintendo, Nintendo 64, Mega Drive, Playstation 1, Wii)
TV 5% tehát nagyon minimális, csak Discovery Channel és sport
Filmnézés 35% (DVD, 720P és ha meg van a tévé, akkor 1080P és Blu-Ray).A szoba világos, ugyanakkor lehet sötétíteni redőnnyel, de napközben korom sötétben nem fogok ülni. Most télen nem annyira világos, de nyáron nem kell egy lámpát se felkapcsolnom még este sem.
-
t256
őstag
válasz nightshadow #10168 üzenetére
Értem. Akkor marad a 42LN5400!
Amitől félek egy 1920x1080 felbontású tévénél az az, hogy hogyan fog kinézni rajta egy régi konzol játék.
Vagy ezek a tévék képesek kisebb felbontást is megjeleníteni? Vagy minden esetben felskálázzák a képet?A jelenlegi konzoljaim közül a Wii-nek a legnagyobb a felbontása. 640x480.
-
T.Jones
tag
Arról tudsz valamit mondani még hogy az LG tv-k kémkednek a felhasználók után? Köszi
-
Gicz
addikt
válasz nightshadow #10168 üzenetére
ez igaz! ghost ra és beégésre a samsung plazmák a legérzéketlenebbek. esetleg megnézhetsz még egy samsung 51f500 plazmát is. filmekre az is sokkal jobb.
-
Colka79
tag
Sziasztok!
Több napos fórum olvasgatás után sikerült erre a pár TV-re szűkíteni a kört!Teljesen átlagos felhasználásra lenne, Tvnézés és Xbox minden mennyiségben
Így hirtelen ezekre eset a választás!
Véleményeteket és ajánlatotokat várom esetleg másik TV-vel kapcsolatban!!Előre is köszönöm!!
Gamertag:LaondaHUN
-
vbonny
csendes tag
Sziasztok
A 220volt.hu-ról mi a véleményetek vásároltatok már ott? Mert kinéztem náluk egy lg 42ln5400-at csak nem annyira ismerem őket.
Válaszokat előre is köszönöm. -
noobika
csendes tag
Sziasztok
TV vásárlás elött állok, elég sok oldalt átnéztem már a forumnak, de még mindig nem vagyok annyira biztos a dolgomban. Átlagos felhasználásra kerenék egy jó kis TV-t, főleg HD filmeket néznénk rajta, később xboxozás is szóba jönne, A keret ami van rá az 200.000 Forint.
Amit kinéztem az egy Samsung UE46F6400, viszont az az egyetlen bajom vele, hogy elég sok ismerösömnek samsung tv-je van. Tudnátok mondani hasonló jót csak más gyártótól?
Köszönöm
Norbi -
noobika
csendes tag
válasz nightshadow #10178 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor marad a samsung, apple termékekhez hogy viszonyul? mennyire bonyolult iphonról, ipadról, mac-röl rávarázsolni akár videót vagy képet?
-
ggbuffon1897
őstag
Kb 2 hónapja vettem outletben egy LG ls5600-as FullHD monitort..mindig tudom, h van rizikó ezekbe a termékekbe, de eddig egybe se sültem be..
most úgy látszik h igen, mer bekapcsolásnál csak 5-6centis színes csíkok (fehér alapon) mennek jobbra balra (LG fogadóképernyő se jön be)..tv nézés közben jött elő a dolog, azóta áramtalanítottam, kábeleket kihúzogattam, kép uaz, a tv műsor hangja természetesen megy.. nálam van vmi gebasz v a tv-ben ?
egyébként ilyenkor kérhetem vissza a lóvét, v megkell várnom h a szervíz mit óhajt mondani? (gondolom az se 1-2 nap lesz)
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz ggbuffon1897 #10181 üzenetére
Gari... Vagy milyen tanácsot vársz???
Az outletben vásárolt eszközök garanciájáról a vásárlás előtt kell tájékozódni!#10185) ggbuffon1897: Sehogy... Max. remegő hangon...
[ Szerkesztve ]
-
Wolfyka03
újonc
Első led Tv vásárlás előtt állok ! Az LG 42LA660 valóban annyira rossz választás lenne világos ill. sötétített szobába filmnézéshez és Xbox-hoz a feketéje miatt ?
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek az alábbi tévék közüli választásban:
A 3D nem fontos, viszont LAN, vagy WIFI igen.
A két Panasonic között mi a különbség?
Előre is köszönöm a gyors válaszokat!
Üdv!
HH
[ Szerkesztve ]
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
32-40 col közötti TV-t szeretnénk vásárolni. 100-150 között lenne rá keret.
Ami fontos:
- valós 100 Hz
- USB-ről DivX, MKV lejátszási lehetőségAmi nem kell (de nem baj, ha van):
- Smart (van 1 PC, egy laptop, két okostelefon, és egy tablet)
- 3D
- DVB-S
- Wifi (ethernet már fontosabb)Ami jó ha van, de nem feltétel
- DLNA
- Screen mirroringRemélem nagyjából sikerült leszűkítenem a kört
Olvasgattam korábbi hozzászólásokat, de nem tudtam azalapján egyértelmű nyertest választani. 6-os szériás Samsungokat, és LG-ket nézegettem.
Előre is köszönöm a segítséget! -
GeryFlash
veterán
Helló!
Haverom tévé vásárlás előtt áll, mivel vett egy ps4et, ehhez kellene most egy tévé, a plafon 150 ezer Ft.
Először plazmákat néztem, mivel a srácnak a legfontosabb az lenne, hogy a játékokban az árnyékok jól fessenek, ehhez pedig a világító fekete nem előny.Azonban full hdban, csak egy plazma van ennyiért, és azt annyira nem dicsérik.
Ha esetleg 150ért lenne legalább 106 centis led tévé, aminek a feketéje elfogadható sötétben, azt megköszönném. 3D/Smart nem feltétel, leginkább a képminőség és a fekete lenne szempont.
ÜdvHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Colka79
tag
válasz nightshadow #10196 üzenetére
Szia!
Ezt a Sony TV-t ajánlod az Xbox-hoz is??
Nekem is hasonló felhasználásra kéne mint a Kollégának!!!
Vagy más gyártóktól is tudsz ajánlani hasonló árban TV-t,hasonló árban!!!
Előre is köszönöm szépen!!
Gamertag:LaondaHUN
-
Colka79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész