- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Ennyire béna lennék?
-
pyrannha
senior tag
Hát ezt nem vágom! Beírtam, el is kezdett dolgozni, meg minden, de amikor kész van, akkor ugyanaz a helyzet, mint az előbb! A film hossza marad, de a mérete duplázódik!
-
pyrannha
senior tag
És hogy kell Virtualdubbal összefűzni?
-
pyrannha
senior tag
Nah, néztem TotalCommanderrel, de csak annyit értem el vele, hogy csinált egy olyan fájlt, ami megeggyezik a két mpg fájl méretével, de a film 50 perces, tehát a film méretét megduplázta, de a film hosszát nem eggyesítette!
Egyébkényt meg 99 perces cdre simán kitudom írni! -
pyrannha
senior tag
Hi!
Na szal, az lenne a problémám, hogy van pár olyan filmem, ami 2 db avi fájlból áll, és miután ezeket átkonvertálom VCD-be, 2 db 450 megás mpg fájlom marad, amiből szeretnék egy fájlt, hogy ne keljen 450 megáért 1 cd-t elpazarolni! Na szal, hogy kell két mpg-ből eggyet csinálni úgy mintha az eredetileg is egy lett volna!(folyamatosan játsza le) Vagy az megoldható, hogy fogom a 2 mpg fájlt és úgy írom meg a vcd-t, hogy az MPEGAV könyvtárba mind a két fájlt berakom, és úgy írom meg? Vagy azt úgy nem tudja lejátszani az asztali DVD lejátszó?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest