Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Én is házilag csináltam ilyet, igaz ez teljes cockpit, de a monitor felfogatása látszik a 2. képen, hogy mennyire minimal, ennél olcsóbban és egyszerűbben (és igénytelenebbül
) nem lehet, cserébe nem lehet állítani csak létezik és kész. Nekem ennyi volt a célom..
Nagyon nekimenni se érdemes, mert a 2 csavar jó eséllyel kitépi a menetet a monitorból, szóval csak óvatosan
kép1
kép2
kép3 -
szacsee
nagyúr
Ha tudsz barkácsolni, akkor sok a lehetőség.
PVC csőből, vízvezeték csőből is csináltak páran, de sokan zártszelvényből, aluprofilból csinálnak.
Utóbbi drágább picit, de idomokat tudsz hozzá venni és így módosítható is a dőlésszöge.
Nálam asztalon egy fióksín van rögzítve, amin van egy keret szerű tákolmány és a két szélén 2 egyes fali tartó (2 helyen forgatható). Fióksín csak azért van, hogy a cockpitet az asztal elé tolva a kormány fölé tudjam húzni majdnem a monitorokat. -
proci985
MODERÁTOR
de ahogy nézem lehet 90es kell. engem a perifériális torzulás miatt a dolog annyira nem zavar, csak ha az ember a szélső kijelzőkre fókuszál szemmel, akkor bukik az egész dolog
.
-
proci985
MODERÁTOR
barell roll torzulásnak hívják a jelenséget. attól függően hol ülsz nem vagy nagyon zavaró
. ha tudsz field of viewet állítani a játékban, akkor azzal általában orvosolható. vagy a kijelzők dőlésszögének változtatásával.
portrénál is kéne lennie, csak mivel kevésbé széles, ezért kevésbé feltűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest