- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #661 üzenetére
Köszi szépen a szakvéleményt. Az eredeti kérdésemre is tudsz ilyen szakszerű választ adni?
-
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #659 üzenetére
Nem igazán értesz.
NVR=Network Video Recorder, azaz hálózati rögzítő IP kamerák részére. DVR=Digital Video Recorder, digitális rögzítő, analóg kamerák részére.
Nekem van: 4 db. NVR-em. Ezek nem tudnak képet megjeleníteni, csak rögzíteni, nincs rajtuk video kimenet. Ezért ezt a 4 db. NVR-t jól összekötöm LAN-ba, és 1 db. kliens PC-ről, 4 monitor kimenettel megjelenítem az összes, rögzítőre csatlakoztatott IP kamera képét. Ilyen célhardver nincs. (vagy nem tudok legalábbis róla...) Ezért kell nekem megépítenem. -
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #656 üzenetére
Teljesen igazad van, mert ezek az NVR-ek már működnek a rendszerben. Én ezekhez a digitális rögzítőkhöz akarok építeni megjelenítő kliens PC-t, hiszen azok csak képrögzítőként és feldolgozóként működnek, ráadásul nem abban a helyiségben ahol a biztonsági őrnek a kameraképeket néznie kell.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
sellerbuyer #650 üzenetére
Kíváncsi vagyok tényleg menni fog-e csak analógokkal. Majd írd meg, hogy mire jutottál
-
JoinR
őstag
válasz
sellerbuyer #649 üzenetére
Nem értem mi bajod, leírtam hogy nem fogsz 4 monitor kimenetet csinálni 1 dvi-ből de azért sok sikert
-
JoinR
őstag
válasz
sellerbuyer #644 üzenetére
És honnan tudod ezt, hogy lehetséges? Ha működne, akkor talán nem ilyet árulnának, hanem amivel megy mind a 4 egyszerre, nem váltogatva.
A Dual DVI-D sávszélessége tudtommal max 2560x1600-as felbontást támogat 60Hz-en. Ha működne is, max ilyen felbontáson, nem hiszem, hogy ezt akarod.
4 D-SUB-os monitorral ráadásul különösen nagy fejfájás 2+ monitor meghajtása (aktív dp to vga átalakító nem olcsó). -
daneeeeee
aktív tag
válasz
sellerbuyer #644 üzenetére
Szia!
A videokártyádon az alábbi kimeneteknek kell lennie:
Ha 4 monitort szeretnél a 770-hez kötni akkor azt az alábbi módon lehet csak megtenni: [link]
Tehát egy DVI nem tud kiszolgálni négy monitort, ehhez mind a négy csatlakozóra szükség lesz. Viszont elvileg nincs ennél a technológiánál semmilyen megkötés csatlakozókra a D-SUB is mehet (eyefinity-nél nem lenne ekkora szerencséd).
Arra viszont ügyelj, hogy egy digitális bemenetnek mindenképp kell lennie, a többi lehet analóg.
A Te esetedben tehát a 2db DVI to VGA, egy HDMI toVGA és egy Displayport to VGA átalakító (ez esetben AKÍTV) kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest