- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Miért ódzkodol annyira az aktív DP átalakítótól?
Szinkronizációs probléma, vagy az ára miatt?... mert utóbbi időben 5-6K körül van aktív átalakító.
Ipontól rendeltem mini DP- HDMI-t és 6K alatt megállt.
Ellenben lehet hogy olyan VGA ami kezel külön DVI-t és HDMI-t DP kizárásával többe kerül mint az átalakító.... viszont szerintem várd meg proci985 véleményét is.
NV vonalon nem vagyok annyira tájékozott, de engem is érdekelne ez a dolog.... csak ugye ott olyan kártya, ami 1Gb feletti rammal van szerelve már húzós árban van. (nem a 2Gb-os DDR2-es 9500GT-re gondolok)
iR-nél amúgy is a procin a nagyobb hangsúly, de okosok szerint már élvezhető egy 5870-es Radeontól felfelé.
NV-nél gondolom 470/ 560 körüli a szint a minimum a 3 monitorhoz. Ha A.F. a monogramod, akkor keresd P.B.-t Ő tud sokat segíteni etéren. (mármint proci / vga stb... ) Ha nem A.F. a monogramod, akkor az előbbi mondat tárgytalan.Zotac 460-asa egyedi megoldás és lehet hogy csak zotac driverrel megy játékokban a móka.... de ez csak tipp.
Valamelyik NV topikban kellene megkrédezned ezeket a 3 kijelzőről. Gondolom Radeon szóba sem jöhet, mert ott egy Sapphire Flex-el megoldhatnád simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest