- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
méretkülönbség pozicionálással optikai torzulás miatt fix ülőhelyből áthidalható, bár nem optimális.
eltérő panel necces lehet, vagy be tudod őket egymáshoz konfigolni, vagy sem. három eipsnek viszont már elég szép homogén képet ad (ez ugye relatív, otthoni használatra jó, nyomdára meg van szvsz jobb megoldás).
tn betekintési szögek is változóak, újabbak már jók a célra. igazából kérdés, hogy mennyi időre tervezel, a három dell ha ki tudod használni megérheti. nem olcsó, de hosszú távon szerintem megéri venni a jobbakat (de nekem ugye eipseim vannak).
menyus11: bios kapcsolót én hanyagolnám, három kijelző miatt nagyon megnő a fogyasztás idleben is, terhelve meg kb a játékok fele átmegy furmarkba és csíkot húz 200Wos fogyasztáson. 3 kijelző eléggé megterhelő alapból is a kártyának.
brady28: látom szimulátorozol, mivel szoktál játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest