Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Sziasztok, barátom (48 éves) kérésére kerestem volna 2.1 hangfalakat, PC-hez. Elolvastam az összefoglalót, köszönet érte! Most már csak egy pár hangfalat keresek...
Játék nulla, nagy ritkán film - elsősorban zene, amire használni fogja (beleértve klasszikus zenét is). Méret és súly nem akadály, kinyújtott karok-távolság vagy kicsit többre gondolok.
Az ajánlóból a következő modellek maradtak fenn a rostámon:
- Edifier R1800T III
- Microlab Solo 6C
- Modecom Eclipse 60
Asztali PC-hez csatlakoztatjuk majd, amiben jelenleg alaplapi hangkártya van. Elegendő lesz, vagy plusz hangkártyát tanácsoltok? Ha igen, mit? Összesen tud rászánni kb. 50-60eFt-ot.
Köszönjük előre is a segítséget! -
goom
senior tag
Pár hónapja ti segítettetek, és vettünk tesómnak egy Solo 6C hangfalat. Szuper, nagyon szereti, és most magamnak is szerettem volna egyet. Sajnos, alaposan elszállt az ára, ráadásul jelenleg nem is kapható. Hát akkor valami mást kell keresnem...
Gyakran felbukkan itt az Edifier R1280 modell, de több típussal is találkoztam. Van T jelölésű (itt 26-ért), és DB is (az meg 35-ért). Jól látom, hogy ez utóbbi "csak" a Bluetooth-al tud többet? Én asztali PC-hez kötöm, tehát az nem előny - és végképp nem 9eFt-nyi). A gyártó honlapján csak T jelű van. Amúgy fából készült, vagy műanyag házas?
Más javaslat esetleg, kb. 30eFt környékén?... Főleg rock - blues - jazz, néha pár film, nulla játék. -
goom
senior tag
Sziasztok, sajnos folyamatosan drágulást és készlethiányokat látok... Kérdezem, hogy ismeritek-e az Edifier R1010BT modellt?
-
goom
senior tag
Sziasztok, nemrégiben érdeklődtem itt az Edifier R1280DB hangszórókkal kapcsolatosan. A ti ajánlásotokra vettem meg. Igazán elégedett vagyok vele, köszönöm a tippet mindenkinek!
Természetesen nem egy audiofil holmi, de nem is annak az árában. Mélyekben picit szerény, de összességében nagyon hallgatható darab.
Asztali PC-hez kötöttem, digitális kimeneten (ezt aztán analógra kellett cserélnem, hogy a fejhallgatóm is üzemeljen). -
goom
senior tag
Sziasztok! Ez a Tannoy nekem is felkeltette most így az érdeklődésemet, de picit felette van a max. ár-elképzelésemnek. Viszont olvasom az Ajánlóban az LSR305 típust. Ebből látok most JBL LSR305P MK2 típust, 45-50eFt/db áron. Erről van tapasztalatotok? Ne adj' Isten, összehasonlítás azzal?...
-
goom
senior tag
válasz capulet75 #56735 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat! Ahogy elnézem, a Tannoy most így akciósan gyakorlatilag ugyanannyi árban, mint ez az Adam T5V (kb. 110-112eFt). Hellyel-közzel az említett JBL is...
Felvetődik viszont bennem az újabb kérdés: a nagyobb átmérő szükségszerűen jobb hangot jelent? Tisztaságot, teret, stb.? Gondolom, befolyásoló tényező a szobaméret, nemde? Asztali PC-m van, a hangszórók "jó karnyújtásnyira" vannak tőlem, a szoba pedig kb. 2,5 m keresztben (így ülök), kb. 4 m hosszában - és picit tetőtéri. Ha csak zenét hallgatok, akkor monitor kikapcs, fotel hátrébb tol fél métert... Ja, és nix film, nix játék - csak zene. Sokszor (sajnos) csak YouTube: főleg rock / hard rock, de blues és jazz is.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest