Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Haat, de mindenkinek at kell esni a száguldozós időszakon. Ami szerintem nem korfüggő. Persze valamennyit segít, de mindenkinél ez más. Van aki még 30 évesen is 300-al megy le Balcsira a motorral, aztán csodálkozik hogy 2km-en keresztul kell felmosni utána az aszfaltot. Nekem is volt sok para akcióm, szerencsére mindet megúsztam kocc nélkül, erre 26 évesen töröm össze a kocsit egy hülye miatt.
Vezetés tréningre kellene elküldeni mindenkit, mert amit a jogsi megszerzése alatt "tanul" az ember az nulla. Cihológiai teszt is kellene szerintem. Es aki azon megbukik azt minimum 2-3 evre eltiltani. Aki azon megbukik az nagyon mélyen lehet. Ez a 2 evig uljon mellettem olyan akinek tobb mint 2 eve van jogsi ez akkor necces, ha olyan ul ott aki jogsi megszerzése óta kb 20km-ert vezetett. Nem sértésként, de igensok ilyen női "sofőrt" ismerek. Kb 30-40-évesen kezdtek el ténylegesen vezetni. A probláma mindig a para helyzeteknál van. Erre sehol sem készítenek fel senkit. Ilyenkor a tapasztalatlan vezető satu féken kívül semmit sem tud. Amíg nem próbálgatja az autót, hogy viselkedik szélsőséges helyzetekben, addig gőze sem lesz arról, hogy mik a lehetőségei. Tehát nem az életkor a gond, hanem az igazi tapasztalat hiánya. Szerintem...Egy jó 5let: első pár évben mindnekivel végig kellene nézetni az azévi balesetek képeit, a fára felcsavarodott kocsit, amiben papír vékonyra préselődött valaki. Biztos elvenné a kedvét az embernek a száguldozástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolid Gamer PC Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest