Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
4k? ok. Csak az a baj,hogy 20-án megyek haza és csak akkor tudom elküldeni. Viszont a számlázás 18-án van
Úgy meg lehetne oldani,hogy 20-án (Vagy korábban) megadom a belépéshez az infokat,te megadod a kártyád adatait még 18-án 17:06-ig és én meg csütörtökön megadnám a régi adatokat. (Nem kell aggódnod a legutoljára beírt kártyaszámot ha jól figyeltem akkor nem írja ki,vagyis nem lopom el a számodnem mintha meg tettem vonla) A szavamat adom,hogy pénteken 1. dolgom lesz elküldeni. Viszont ha nem bízol bennem,akkor semmi baj,talán majd más segít..mondjuk eddig nem sokan jelentkeztek 
u.i.:Telom perpill nincs,de mailt olvasok.
És köszönöm az Up-okat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy meg lehetne oldani,hogy 20-án (Vagy korábban) megadom a belépéshez az infokat,te megadod a kártyád adatait még 18-án 17:06-ig és én meg csütörtökön megadnám a régi adatokat. (Nem kell aggódnod a legutoljára beírt kártyaszámot ha jól figyeltem akkor nem írja ki,vagyis nem lopom el a számodnem mintha meg tettem vonla) A szavamat adom,hogy pénteken 1. dolgom lesz elküldeni. Viszont ha nem bízol bennem,akkor semmi baj,talán majd más segít..mondjuk eddig nem sokan jelentkeztek