- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Köszönöm mind2őtöknek
A topicot nem záratom be,majd csak miután szerdán megtörtént a feltöltés+az átutalt pénz megérkezett.
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Ja és ha kraftxld mégse segítene,akkor másnak is 4k-t fizetnék! (Most néztem,a kártyáról 3300Ft-ot von le,vagyis 700Ft tiszta haszon,és még a PC elől se kell felállni
)
-
Darth_Revan
veterán
4k? ok. Csak az a baj,hogy 20-án megyek haza és csak akkor tudom elküldeni. Viszont a számlázás 18-án van
Úgy meg lehetne oldani,hogy 20-án (Vagy korábban) megadom a belépéshez az infokat,te megadod a kártyád adatait még 18-án 17:06-ig és én meg csütörtökön megadnám a régi adatokat. (Nem kell aggódnod a legutoljára beírt kártyaszámot ha jól figyeltem akkor nem írja ki,vagyis nem lopom el a számodnem mintha meg tettem vonla) A szavamat adom,hogy pénteken 1. dolgom lesz elküldeni. Viszont ha nem bízol bennem,akkor semmi baj,talán majd más segít..mondjuk eddig nem sokan jelentkeztek
u.i.:Telom perpill nincs,de mailt olvasok.
És köszönöm az Up-okat!
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
mai uccsó upp
-
Darth_Revan
veterán
up
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Kérnék 1 kis segítséget...tudom,a 21 században élünk,de nekem nicns bankkártyám,és nem is tervezem(még) Viszont,kellene nekem valaki akinek dombornyomott káryája van,emrt szeretném még 1 hónapot előfizetni a WoW-ra,de nem akarok venni 2 hónapos feltöltőkártyát,mert csak 1 hónapot játszanék mlég utánna 1 kis szüent lenne...ez 3500 Ft -ba kerülne,amit természetesen bankszámlára átultanék. Annyiból állna a dolog,hogyé n emgadnám az accomhoz a belépést és 18 January 06 17:06-ig (Szerda)kellene beírni a kárta számát,és ezután amint levonta az összeget,visszaítrni a msotanira.( A mostani számon nicns összeg ezérzt nem is tudja onnan levonni). ZA alábbi kártáyk jók: Visa,Electron - Visa,JCB, Mastercard American Express
Mivel hétköznap nem tudok bankba elmenni (mert ahol hétköznap vagyok város,nicns bank),ezrét pénteken utalnám a pénzt. Valaki kérem segítsen
Köszönöm előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest