Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grenaco
kezdő
Nekem az 5600x-en kb. két hónapja egy Assasin King 90-van de az is tökéletesen elég. Amúgy én azt vettem észre hogy minden márkánál most a dupla ventis legalább 6-6 csöves hűtők mennek amin a csövek párhuzamosan állnak sorba a ventivel ergo mindegyik cső egyformán kapja a levegőt . Ugye a régieken két oldalt voltak a venti előtt egymás takarásába egy kupacban.
-
tibaimp
nagyúr
Az az 5600x inkább megfelel a 65W-nak, mint az én 10900-am...ez max papíron 65W, szerintem úgy megeszik 130W-ot mint a huzat, de ezt bizonyítani nem tudom, vagy nem tudom, hogyan lehetne kimutatni/kimérni.

Szóval ezen meggondolás miatt lett a D15, illetve előtte egy D14-em volt, nagyon meg voltam vele elégedve, de az előző platformmal együtt azt eladtam, ez volt a másik ok.Te miért cserélgetted? Próba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi