Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32151) Fel válasza Vasinger! (#32147) üzenetére


Fel
addikt

Nyilván. Ahonnan a kód származik, ott általában meg is adják, hogy mit ad. Arra figyelni kell, hogy kétféle megoldás létezik.
1. Invite kód, amit csak a regisztráláskor lehet felhasználni. Lásd: [link]
2. Bónusz kód, amit már meglévő accountnál írhatsz be, a wot honlapon belépve a saját profilodba. Lásd: [link]

(#32152) _seth_ válasza Stauffenberg (#32148) üzenetére


_seth_
veterán

A legjobb az amikor egy olyan tank panaszkodik az egész játék alatt, hogy lemming train, again noob team, stb... aki szintén a többi idiótával vonul és ez is elég gyakori.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#32153) Vasinger! válasza Fel (#32151) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Aha, nekem invite kódom van. Tehát akkor az nem ér semmit, igaz?

(#32154) Djuree válasza _seth_ (#32152) üzenetére


Djuree
félisten

én se megyek egyedül ha mindenki egy irányba megy. nem vagyok hülye, minek haljak meg a sok idióta miatt? régen még mentem egyedül is a másik irányba, aztán rájöttem semmi értelme, úgyis kilőnek ott egyedül, le se szart senki ha segítséget kértem oda. randomban leszarom mi lesz, ott magamért harcolok, nem másért. mindenki így csinálja, minek szenvedjek a semmiért?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#32155) Mcray válasza 04ahgy (#32150) üzenetére


Mcray
senior tag

Tanácsok M18 Hellcathez: Rongyolj be a pálya közepe felé, de ne menj be teljesen középre. Minden pályán találsz szinte egy követ bokorral ahová bebújhatsz. Legyen rajtad távcső (Binocular) és várj. A csapatod ideális esetben megérkezik és túlhalad rajtad 100-200 méterre, és olyan ellenfelekkel harcol, akik még a látótávodon belül vannak (Na ezért kell a távcső).

Figyelsz, hogy melyik ellenséges nagy dög mutatja neked a törzse vagy a tornya oldalát teljesen 90 fokban és DURR. Ezt ismételed, míg nem látod azt, hogy a sajátjaid el tudják foglalni a pontot, vagy meghalnak a próbálkozásban...

Mindkét esetben elrongyolsz, mert rohadt gyors vagy, a pálya másik felére és megnézed, hogy ott mi újság. Lehet ott is meg tudod ismételni a támogató mókát, vagy már minden társad meghalt azon a szárnyon és az ellenség a bázisod felé tart. Ha ekkor utánuk eredsz, nem számítanak rá, hogy a seggük felől, ahol mindenkit kiszedtek, valaki lövöldözni fog rájuk. 3 de lehet hogy 5 lövést le tudsz adni, mire leesik nekik a tantusz. Ez lesebzett ellenfelek ellen lehet 2-5 kill :DDD

Ilyenkor ordítom a csat ablakba, meg a feleségemnek (De szerintem a szomszédok is összekapják magukat és elmennek CAP-pelni), hogy: "CAPPPPPPP, I cover base"

Ezzel a stílussal a Hellcat nagyon erős és az ellenfél gyűlöli. 1000-3500 sebzéseket ki lehet vele osztani. Sokszor még HP-t sem veszítek. Ha rossz helyen kap el az ellen vagy okos a tüzérük, akkor simán kivégez, akkor is ha csak mellém pörköl.

Hogyan tuningoljuk még jobbá a Hellcat-et, azaz WOT-os Pimp My Ride
A legénységnek(mindenkinek) BIA képesség + a vezetőnek Clutch Braking mint második mellék képesség. Jelenleg a többiekkel az álcázást fejlesztem, de fontos a javítás is. Ha nem tudsz láncot javítani, akkor game over van.

A tanknak: Gun rammer (Töltésgyorsító), EGLD (Célzásgyorsító) és Távcső

Mióta így összeállt a gép, a tank érzésre (természetesen nem valósan) kétszer (igen túlzás, de nem nagy túlzás) gyorsabban fordul. Nagyon gyorsan tölt és céloz.

Ha sikerül szerezni két társat szakaszozni, akiknek ugyanilyen vagy hasonlóan van felépítve a gép, akkor Tier 6 csatában Ti döntitek el a csatát, Tier 7 majdnem Ti döntitek el, és tier 8-ban 50-50% hogy Ti döntitek el vagy sem (Azon áll vagy bukik, hogy az ellenség Titeket tűz ki legelső kinyírandó gépeknek vagy sem, mert ha nem, akkor Hawaii van :C :C :C )

Remélem segít az információ azoknak akiknek a Hellcat-tel gondjaik vannak.

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#32156) Stauffenberg válasza Mcray (#32149) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Sajnos erről a WG is tehet, hiszen Tier 8 felett már szinte csak nagyon kiemelkedő teljesítménnyel lehet pozitívra kihozni a csata anyagi mérlegét ha nincs prémiumod és akkor sem beszélhetünk valami sok profitról. A legtöbb embernek meg nincs prémiumja. Nem akarom őket teljesen leírni, mert erről valahol a rendszer tehet, ami ezen a szinten már nem tolerálja, hogy ingyen játssz.

Én is akkor kezdtem egyre jobban játszani amikor pár hónapja megvettem az első 30 napos prémiumom. Akkor egyszerűen ugrásszerűen fejlődött az effem és sokkal kezdeményezőbb lettem, mert öröm volt nézni egy jobb csata végén, hogy kapok 40-50 ezer kreditet (pl: KV-4), amiből javítás és lőszer utánpótlás esetén lejön kb 21-23 ezer kredit, szóval még így is szépen hozza a lóvét.

Egyébként én kitenném a játékosok orra elé, hogy mennyire jók vagy mennyire szarok, nagy ösztönző erő ám! A Battlefield (BC2 és a BF3) esetén az adatlapon látszik az eff érték, meg minden csata után látod a látványos értékeket, sőt, minden lövés után látod, hogy hány XP-t kapsz az adott találatért. Ez ösztönöz, hogy menj és csináld, jobban csináld, mert annál jobban pörög majd.

Itt a csata alatt semmi sem ösztönöz a csapatjátékra. Elszarakodsz a körben, aztán a végén megtudod, hogy mennyi pénzt és XP-t kapsz, elkönyveled, hogy kaptál, még esetleg profitod is van, XP-t amúgy is kapsz alanyi jogon, előbb vagy utóbb meglesznek az új modulok meg az új tank. Van aki 100 csata alatt kifejleszt egy új tankot, másnak ugyan ehhez 350-400 csata is kell, végig nulla teljesítménnyel. A Battlefield-ben meg tippelj mennyi a jutalom nulla teljesítményre... kereken nulla és ezt az orrod alá is dörgöli a játék.

(#32157) diegho


diegho
nagyúr

Ooops i did it again!

Victory!
Battle: Sand River 2013. január 4. 11:14:31
Vehicle: VK 2801
Experience received: 7 104 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 58 302
Battle Achievements: Orlik's Medal, Sniper, Master Gunner

(#32158) Geza26


Geza26
senior tag

Sziasztok!

SU 100 után melyik orosz TD ágat ajánljátok? Jó volna ha meg is írnátok melyik ágnak mi az előnye. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Géza

(#32159) 04ahgy válasza Mcray (#32155) üzenetére


04ahgy
nagyúr

No, ez ment könyvjelzőbe. :R

A leírásod alapján egyértelművé tettem, hogy túlságosan nehéz tank felfogással álltam hozzá (mert azért sebezni durván jól lehet a kis méregzsákkal... :D).

A kiegészítők a távcső kivételével épp ezek rajta, a távcső helyett én álcahálót tettem.

Gondolom a leírtak ugyanúgy állnak a közvetlen előd Tier5 T49-re is... :U

Szakaszban 3-an tudjuk tolni kimaxolt Hellcattel.

Tier 8-9 Heavy (abból is a lassabb fajta, amivel az ellenfél heavy-je megkerül, míg te félig őt) tanácsaid nincsenek véletlenül? :D

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#32160) Napfénysüti válasza Djuree (#32154) üzenetére

Az a baj hogy sokszor a lemming vonat gyorsabban hal. Tegnap mentem 1 kört az IS-7-el Seaporton. Én elmentem a víz felé egy Pattonnal meg egy Pershinggel az összes többi meg a másik oldalra. Patton írta is hogy lemmingek. Persze richtig az ellen fele nálunk jött amit 3-an csak egy ideig tudtunk tartani. Közben néztem a minimapot és nagy megrökönyödésemre mire engem kicsináltak már a lemmingekből is csak 1 tank maradt. De hogy az istenbe haltak meg olyan hamar mikor többen voltak mint az ellen? :W
Sajnos én vagyok olyan hülye hogy direkt a lemingekkel ellentétes irányba megyek mindig hogy legalább legyen esély valamire a csatában. Hátha fel tudom tartani az ellent amíg a sok szerencsecsomag esetleg befoglal. Na ez persze nem szokott összejönni mert elhalnak a lemingek. Kb ha 5%-ban jön be a lemingtaktika... :U

Més que un club!

(#32161) Borcz28


Borcz28
tag

Vegyetek T57 heavyt :)) Nagyon cool :Y

(#32162) Stauffenberg válasza 04ahgy (#32150) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én is boldog M18 Hellcat tulajdonosnak mondhatom magam. Amíg nem volt 100%-ig kifejlesztve addig nem élveztem, de így viszont nagyon jó, lassan már a második skill jön a legénységnek. A taktika nagyon hasonló a T49-hez, ha arra ráéreztél (én ráéreztem), akkor az M18 Hellcat-el sem lesz gond.

Gyors vagy és nagyon gyengén páncélozott, cserébe nagyon keményen oda tudsz pörkölni az ellenségnek. Nincs olyan amit ez nem visz át. Ne hagyd, hogy a közeledbe kerüljön valaki, mert nagyon lassan forog a tornyod, könnyű kicselezni közelről. Ezeket kell nagyon észben tartani. Aki a heavy tankokhoz szokott, annak ez teljesen idegen lesz, mert el kell fogadni, hogy ki vagy téve a csapattársaknak is, ha ők hülyék és a szarban hagynak, akkor csak abban bízhatsz, hogy elég gyorsan el tudsz menekülni.

A többit Mcray kolléga már elmondta. Ez egy támogató tank a játékban, magányos hősködésre kevésbé alkalmas. Viszont a hülye csapattársakat azzal tudod kompenzálni, hogy amíg ők megöletik magukat, te szépen lecsipegeted az összes ellenséget biztos távolból.

Kiegészítők: Nálam Álcaháló, Periszkóp távcső és Töltésgyorsító van. Álló állapotban nehezebben szúrnak ki és messzebbre látok, nekem ezek voltak fontosak.

[ Szerkesztve ]

(#32163) Mcray válasza 04ahgy (#32159) üzenetére


Mcray
senior tag

Sajnos gyors nehéz tankok ellen normális taktikám nincs, ha én tetűvel vagyok :) Azt ajánlották, hogy láncoljam le őket és röhögjek, ahogy keresztbe állnak előttem az oldalukat mutatva. Jelenleg ezzel próbálkozom, de könnyebb mondani, mint csinálni :DD :DD

A vicc az, hogy míg a Hellcatre már alap állapotban nagyon ráéreztem, a T49-cel még az összes Hellcat-es tapasztalatommal sem bírok ráérezni. Hasonló, de mégis más. Nekem T49-re írhatna valaki egy hasonló összefoglalót, mert a legjobb eredményem vele 6 kill egy tier 5 csatában, ahol szerencsétlen 3-4-5- ös tankokkat szopattam szét. Nagyobb tierben a Hellcattel ellentétben, teljesen lúzer vagyok T49-cel.

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#32164) diegho válasza Geza26 (#32158) üzenetére


diegho
nagyúr

Első ág = tűzerő

SU-152: van rá egy elég jó stock ágyú, amivel HE-vel is lehet sebezni a 9-es tankokat, prémium lőszerrel pedig elég szép átütése lesz, de persze elég pontatlan és lassan tölt, a többi ágyúja kb olyan, mint az IS top lövege, csak gyorsabban töltenek. Páncélzat nincs, egyedül a nagy lövegpajzs, ami kemény, elég lomha jószág, lassan is forog, szóval ez inkább a tűzerőről szól.

ISU-152: szinten a stock löveg egész jó, kb ugyanaz, mint a SU-152-nek, erre már van BL-10, aminek 286 az átütése és 750-et sebez, kicsit pontatlan, lassan tölt, de elég jól lehet vele osztani, ha megszokod. Páncélzat itt sincsen, csak a lövegpajzs.

O704: itt ugyanaz a BL-10 van, mint korábban, kicsit pontosabb, kicsit gyorsabban tölt. Itt már van némi páncélzat szerűség, de már a tier7 tankok is át tudják lőni, ha okosan céloznak, lövegpajzs itt is kemény.

O268: ezen még jobb löveg van 303 pen 850 dmg, elég mozgékony, a páncélzata is megfelelő.

Másik ág = mobilitás

SU-101M: gyorsan töltő, de keveset sebző ágyú van rá (kb mint a T-44 top lövege), ennek van előnye és hátránya is. Előnye, hogy távolról jó vele csipegetni, de egy 300hp-s tankot már nem tudsz egy lövésből kiszedni. A penetration elég kevés, szóval 8-as tankokat szemből már nem biztos, hogy átvisz, ezért jó menni a tömeggel és flankelni, ami td-nél hülyeség volt régebben, az itt működhet. Páncélzat kb nincs.

SU-101: ez is gyorsan tölt és keveset sebez (kb mint a T-54 D54 lövege), ez is mozgékony, ezzel is sokszor be kell menni az ellenfél oldalába, hátába. Páncélzat kb nincs.

SU-122-54: na itt már van használható ágyú (IS-4 top lövege kb), ez is mozgékony, ezzel már át lehet lőni a 10-es tankokat is szemből, páncélzata rosszabb, mint az O704-nek, de azért 1-2 lepattanót össze lehet hozni vele. Ezzel már lehet távolról is csipegetni és flankelni is. Tűzereje elég jó.

O263: ez egy nagyon érdekes TD, ugyanis nyitott a teteje és úgy néz ki, mint a 261-es arty, ezért ha pl egy arty meglő, akkor elég szépen sebez. A lövege gyorsan tölt, jó az átütése, a sebzése elmegy, a páncélzata kiváló lenne, ha nem elöl lenne a motorja. Ezzel is lehet csipegetni és a heavy tankokkal menni.

Igazából mindkét ág használható, de az első ággal könnyebb játszani a nagyobb sebzés és átütés miatt. Én azt tanácsolom, hogy a SU-152-t próbáld ki.

(#32165) Geza26 válasza diegho (#32164) üzenetére


Geza26
senior tag

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ! :R

Csinálgatom még az amerikai TD ágat is, most a T40-nél járok. Lehet jobb választás lenne ezt előtérbe helyezni és ha igen ott melyik ág lenne a "jobb"?

Géza

(#32166) nyunyu válasza Napfénysüti (#32140) üzenetére


nyunyu
félisten

Mondjuk ha rákapok a med stílusra akkor lehet gyors cél egy orosz vagy amcsi med. Ha jól emlékszem a Patton is még olyan 70k xp-re van.

Miert pont azok?

Nekem pl. nagyon nem fekudt az M7 MT, Sherman E8-cal is eleg nehezen baratkoztam meg, T20 meg egy kalap kaki az anyahajokkal vetekedo fordulokorevel+lassan lovo harmatgyenge agyujaval.
Nemreg vettem E2-ot, de a gold ammos trollkodast meg gyakorolnom kell, nagyon nem megy. :DDD

Inkabb a VK3001H+VK3601H parost tolom, azok 88-as agyuja nekem jobban kezre all.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32167) diegho válasza Geza26 (#32165) üzenetére


diegho
nagyúr

Azokkal nem játszottam, így nem tudok róluk mit mondani.

(#32168) nyunyu válasza Djuree (#32143) üzenetére


nyunyu
félisten

jgpz e100 sztem jó, legalábbis ellenfélként fosok tőle. randomban lehet nem annyira mert védeni kell a seggét meg az oldalát, inkább szakaszban lehet jó.

Mozgekony JP2-vel barmikor szanaszet szopathato, mert mire ramfordul+ujratolt, addigra kap 3x500-at.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32169) Geza26 válasza diegho (#32167) üzenetére


Geza26
senior tag

Gondolkozom még azon is, hogy a SU-100 megmarad és végigviszem majd mind a két ágat. A SU100 alkalmas lesz farmolásra, vagy erre ne is gondoljak?

Géza

(#32170) Zeratul válasza diegho (#32164) üzenetére


Zeratul
addikt

Object 261 és 263 hasonlósága nem véletlen. Mindkettőt az IS7 alvázára tervezték anno ugyanott néhány év eltéréssel.

(#32171) diegho válasza Zeratul (#32170) üzenetére


diegho
nagyúr

Tudom.

(#32172) Stauffenberg válasza nyunyu (#32166) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Amikor utoljára játszottam a Sherman E8-cal, akkor még nem lehetett rá feltenni a 105mm-es csövet, csak a 76mm volt a legnagyobb. Utáltam, hogy kicsit sebez és folyton pattog, mert folyton olyan csatákba pakolt, ahol 1-2 tierrel magasabb volt a csapat nagy része. Ennek ellenére éreztem a gépet és elboldogultam vele.

A T20 meg addig hatalmas cumi amíg nincs kifejlesztve a 90mm-es löveg. Igaz lassan tölt, de közel sem használhatatlan, ráadásul elég gyors és szeretnek róla pattanni a lövések. Nem olyan rossz gép az sem, de az tény, hogy én is inkább másik med ágat javasolnék. Panther/VK vonal felé kéne menni, az jobb.

(#32173) Timyyy válasza Stauffenberg (#32172) üzenetére


Timyyy
őstag

Szerintem meg fossá verem akármelyik német medet a szinten lévő amerikai megfelelőjével, úgyhogy megint visszaérünk oda hogy a "mit javasoltok" kérdés hülyeség.
Kinek mivel megy jól, amire csak saját maga jöhet rá, más nem.

(#32174) Napfénysüti válasza nyunyu (#32166) üzenetére

Nekem a T20 tetszett és a Pershing is fekszik. Egyedül a T-43 szenvedős kicsit a lövege miatt. De ennél ugye már csak pénz kérdése és meglesz az utód. :)

Més que un club!

(#32175) diegho válasza Timyyy (#32173) üzenetére


diegho
nagyúr

Jó neked, bár mondjuk megnézném mit csinálsz egy VK DB ellen.

(#32176) Stauffenberg válasza Timyyy (#32173) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ezzel magam is így vagyok, nem véletlenül mondtam, hogy a T20 egyáltalán nem rossz tank, ahogy a kolléga állítja. De hát kinek mi... :)

Én a PzIIII/IV-et gyűlöltem, mások meg azt mondják, hogy kiváló med tank. De szerintem utána indul be igazán a német med vonal. Igaz én inkább heavy párti vagyok, meg TD.

(#32177) Zeratul


Zeratul
addikt

Nem rossz ez a zümi. :)

(#32178) nyunyu válasza Mcray (#32155) üzenetére


nyunyu
félisten

Tanácsok M18 Hellcathez: Rongyolj be a pálya közepe felé, de ne menj be teljesen középre. Minden pályán találsz szinte egy követ bokorral ahová bebújhatsz. Legyen rajtad távcső (Binocular) és várj. A csapatod ideális esetben megérkezik és túlhalad rajtad 100-200 méterre, és olyan ellenfelekkel harcol, akik még a látótávodon belül vannak (Na ezért kell a távcső).

Idealis esetben.

Gyakorlat meg az, hogy pl. Ruinbergen tetszoleges gyors TDvel elrongyolok E0 iranyba, aztan senki nem jon arra, inkabb lemmingeznek a sugaruton befele.
Viszont a hazak kozt bujocskazik 2-3 ellen med, abbol max egyet tudsz kiloni, es maris game over...

Azota inkabb megvarom, hogy a tobbiek felfejlodjenek, es hatulrol tamogatok.
Annak tobb ertelme van, mint (kamikaze) scoutot jatszani TDvel.

A tanknak: Gun rammer (Töltésgyorsító), EGLD (Célzásgyorsító) és Távcső

1.7mp-s aim timehoz minek EGLD?
Alcahalo szerintem hasznosabb a Hellcatra.

Legalabbis nalam a Wolverine/Slugger/Hellcat/T25/2-on mindig periszkop+rammer+halo volt.

Nagyobb, nehezen rejtheto dogokre (kb. JP-tol felfele) viszont sok hatasa nincs a halonak, azokra inkabb venti.
Francia TDkkel viszont meg vagyok love, mert a magas aim time miatt a nemet TDken jol bevalt periszkop+rammer+venti komboval hasznalhatatlanok.
Ha a periszkopot cserelem EGLDre, akkor meg nem latok a kemper palyakon (Serene Coast, El Halluf, Redshire), tobbiek ugye alapbol b*sznak spotolni.

Valaki irta, hogy nem megy neki a T49-cel a Hellcat stilus: szerintem probalkozzon Wolverinenel, annak jobb agyuja van, viszont mozgekonysagban inkabb a lassabb Sluggerre hajaz, mint Hellcatra.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32179) Mcray válasza nyunyu (#32178) üzenetére


Mcray
senior tag

Igen ideális esetben: 74%-ban eddig így történt :)

Én írtam, hogy T49-cel nem megy. A többivel, amit említesz mind nagyon jól megy/ment. Csak úgy gyártom velük az Ace tanker köröket megdöntő köröket :)

M10-et és Sluggert most adtam el és vettem helyettük T25 AT-t

Megnézem Álcahálóval is bár eddig nem érzem hiányát és mivel sokat változtatok helyet vele, megállok bokor mögött, lövök, megyek másik bokorba ezért kétharmad csata alatt nem is lenne aktív a háló.

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#32180) Fel


Fel
addikt

Végre a Pershinggel is meglett az Ace Tanker:

Victory! Map: Redshire 2013. január 4. 12:45:56
Vehicle: M26 Pershing
Exp: 1 381 + Credits: 37 511
Achievements: : Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"

"Érdekes" csata volt.. A csapattársak hozták a mostanában szokásos szintet (agyatlanul megyünk előre, vagy ellenkezőleg, akkor is kempelünk, ha fölösleges, persze mindeközben semmit nem fogunk fel mi van körülöttünk...). A végén azt hittem elbukjuk, hiába több, mint kétszer annyian voltunk 3 tankra.. :U

-------------------------------------------------------------------------------------

Hétvégi event: Winter Resupply Special

Oktatófilm: Tier VI, VII, VIII artik

[ Szerkesztve ]

(#32181) RONEX válasza Napfénysüti (#32174) üzenetére


RONEX
csendes tag

Hali, azt szeretném kérdezni, hogy a T-43-ra érdemes kihúzni a top motort?
Mert csak +40 LE, de ha jól emlékszem 20k xp.

[ Szerkesztve ]

(#32182) emre válasza diegho (#32175) üzenetére


emre
veterán

Szerencsére a vkdb-t játékosok többsége nem megfelelően használja.
Mert tényleg kurva sok mindent le tudna pattintani. Viszont nincs hulldown lehetőség.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#32183) Szilu válasza nyunyu (#32178) üzenetére


Szilu
tag

Egyikkel sem mentem sokat, de mint hal a vízben úgy lubickoltam a német TD-k után. Hellcat-tel médiumként(pl. panther) mentem, a T49-cel sunyít-rohan-lő-rohan-sunyít üzemmódban használtam (ilyennek képzelem az amx-eket).

(#32184) Mcray válasza RONEX (#32181) üzenetére


Mcray
senior tag

Ha masochista vagy, akkor semmiképpen sem ;)

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#32185) RONEX válasza Mcray (#32184) üzenetére


RONEX
csendes tag

Akkor ezt érthetem úgy, hogy jelentősen nő a tank mozgékonysága? És csak én becsülöm le azt a +40 lóerőt?

(#32186) Mcray válasza RONEX (#32185) üzenetére


Mcray
senior tag

Nem emlékszem, hogy mennyire jelentősen, mert rég fejlesztettem ki, de számomra 20 lóerő miatt is megéri bármit kifejleszteni, mert sokszor azon a 20 centin múlik, hogy egy lövéssel kiszed egy Tank elhárító vagy lepattan a sárvédőről az elején ahogy visszatolatsz és a másik elkezd a chat-ben anyázni :DD :DD

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#32187) ollie válasza Stauffenberg (#32172) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A T20-ról szeretnek pattanni a lövések? Mit szívsz? Kaphatok én is? :DDD

***

(#32188) Napfénysüti válasza ollie (#32187) üzenetére

Abból a cuccból nekem is kellene mert jó anyag lehet! :DDD
Minden 2. lövés vitt valami modult a T20-on. Na jó 20 csatánként 1-ben valami azért pattant róla. Vagy lehet ezt már csak beképzelem magamnak? ;]

Més que un club!

(#32189) nyunyu válasza Stauffenberg (#32172) üzenetére


nyunyu
félisten

E8: 76mm-je kicsit lo, de gyorsan.
Viszont gyorsan lehet vele manoverezni, forgolodni, igy pillanatok alatt az ellenfel hataban van, aztan oldalrol+hatulrol leamortizalod.

T20: sokkal lassabban fordul, meg lenyegesen lomhabb, nem nagyon lehet vele korultancolni a lassu heavyket, varosi palyakon bujocskazas sem megy vele annyira.
90mm-es agyu nekem az M6-rol megvolt, viszont a T20-on masfelszer lassabban tolt, plusz az eggyel magasabb tier miatt nagyobb dogok ellen dobja be az MM.
Ott viszont mar sokkal tobbet pattog, mint az M6 lehetseges ellenfeleirol, aztan lehet anyazni a 8-9 sec ujratoltes miatt.
En viszont nem vettem eszre, hogy a T20 pancelzata olyan sokat pattintana, papiron alig jobb, mint az E8-nak.

VK3001H+VK3601H 88mm-es agyuja toltesi ideje, sebzese kb. annyi, mint a Hellcate, meg majdnem olyan pontos, igy 20%-kal nagyobb a DPMjuk, mint a T20-nak...
Persze a 135mm pen miatt jobban oda kell figyelni a celzasra, nem lehet csak ugy tetszolegesen raloni az ellenre, de ez a Shermanokra, T20-ra is igaz.
(Tudom, 105mm trollgun a gold ammoval 150mm :DDD)
Hatrany meg az agyu kisebb negativ kiterithetosege (lefele 6 fok), igy domboldalon nem lehet ugy bujocskazni, mint a -10fokos amerikaiakkal.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32190) Mcray válasza Napfénysüti (#32188) üzenetére


Mcray
senior tag

Ha nem egy helyben álltok amikor az ellen lövést ad le, hanem épp hátráltok vissza hull down fedezékbe, akkor nagyon gyakran a torony felső részét súrolja a lövés és pattan. Nem szívok, csak ha pelenkázom a lányom. Na az kemény anyag.

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#32191) Napfénysüti válasza Mcray (#32190) üzenetére

Na de ilyen szituban bármiről képes lövedék pattanni ez szerintem nem a T20 érdeme. :B
Én azt utáltam ebben a tankban hogy tényleg szinte minden lövés sebzett. És iszonyú sokszor vitt modult is egy bekapott lövés.

Més que un club!

(#32192) nyunyu válasza Geza26 (#32165) üzenetére


nyunyu
félisten

Csinálgatom még az amerikai TD ágat is, most a T40-nél járok. Lehet jobb választás lenne ezt előtérbe helyezni és ha igen ott melyik ág lenne a "jobb"?

Nekem a szovjet TDk maradtak ki, tobbirol a napokban irtam egy altalanos szosszenetet.
Persze nem olyan reszletes, mint Diegho szovjet TD howtoja.

Ahogy neztem az orosz TDknek kb. annyi a celzasi ideje, mint a csigazabaloknak, ugyhogy attol is heveny idegrangast kapnek, mert mire EGLD nelkul becelzom, addigra kisetal az ellen az agyu forgatasi tartomanyabol, ha meg nem celzom be, akkor 95%, hogy az orrom elott levo tankot sem talalja el.
Ha meg felteszi az ember az EGLDt, akkor meg melyik TD felszerelest hagyja le? Rammer? Venti? Periszkop?
Kb. melyik ujjamat harapjam meg kategoria. :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32193) Patrick76496 válasza nyunyu (#32125) üzenetére


Patrick76496
őstag

Kb ez van. Mindenki lát engem, de én semmit. Ha előre megy az ember, akkor az a baj, ha meg hátul marad, akkor pedig az. Szinte lehetetlen átmenni a sziklák között úgy, hogy senki se lőjjön rám. Pedig IS-8-al voltam, ami azért nem olyan lassú tank.

(#32122) xedos: Igen, csak sajnos a csapat része vagyok én is, tehát tőlem is függ sok minden. Nem lett meg a saját hp-m lesebezve, viszont ha nem pattanok le a Pershing-ről, akkor igen. Kicsit főtt a fejem, egyik legpapírabb tank, ez pedig egy T10-es löveg. Ami a legjobban bosszant, hogy ez 2x egymás után megtörtént.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#32194) D.Orion válasza Vasinger! (#32153) üzenetére


D.Orion
veterán

Nem sokat, én anno itt a topikban szétosztottam négy darabot az új játékosoknak.

(#32195) diegho


diegho
nagyúr

De szép bukta volt ez:

Defeat
Battle: South Coast 2013. január 4. 14:57:24
Vehicle: VK 2801
Experience received: 1 602
Credits received: 38 793
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter

(#32196) emre válasza nyunyu (#32189) üzenetére


emre
veterán

Akkor ne vedd meg a pershing-et mert ott még mindig az a 90-es löveged lesz amíg ki nem fejleszted a 90 mm Gun T15E2M2-est, és mindezt még eggyel magasabb tier-ben. :DDD

Szóval a T20 vidáman jó a szintjén.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#32197) Gyuri27 válasza diegho (#32195) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az általad használt német tankokról írnál pár szót?
Jó lenne egy szakértőtől pár okos gondolatot olvasni. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#32198) diegho válasza Gyuri27 (#32197) üzenetére


diegho
nagyúr

Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 4. 15:09:27
Vehicle: VK 2801
Experience received: 2 901
Credits received: 51 070
Battle Achievements: Sharpshooter

Ez kb elmondja mennyire imádom ezt a kis fost. Ez egy szuper tank, nagyon jó scout, ha kell tud sebezni, mindenben szuper.

Van még Hummel-em, de az tegnap lett meg, a Grille szerintem egy rakás fos, erről még nem tudok nyilatkozni, de lehet elindulok és kihúzom a VK DB-t, kell tier7-be is valami jó tank.

(#32199) cscsali válasza Szilu (#32183) üzenetére


cscsali
tag

Amx-ekkel lehet spotolni is, de mivel mindegyiken ott az a bazi nagy ágyú, hülyeség lenne olajosan hagyni. :)
Körbe kell rongyolni vmi nagy randa nehéz tankot és közben porrá lőni :)

diegho bzm, egyszer áruld már el, hogy csinálsz azzal a vacakkal ilyen köröket :)))

[ Szerkesztve ]

(#32200) Mcray válasza diegho (#32198) üzenetére


Mcray
senior tag

A VK DB az én kezemben jó. A Te kezedben szerintem egyenesen szuper lesz.

Szar a Sherman E8, T20, Stock Pershing témához: Gold ammoval 200 feletti átütése van és baromira nem kell mindenkibe azt lövöldözni, mert a Type 59 meg majdnem minden tier 8-9-nek a törzs és torony oldalát vígan átviszi 160 pen is. Főleg amikor Mines-on rongyolnak fel a bányába :DDD

Na ma leveszem a játék zenéjét és ezt fogom végtelenítve hallgatni. Iszonyat dallamos: [link]

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.