Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1563) aggleány válasza dokee78 (#1562) üzenetére


aggleány
addikt

De jó! :R

Mi nem tetszik az SE posztjában? Amúgy szerintem is elég vicces. :DDD Ezek szerint fél éve, amikor az SE mintaboltban megvásárolt készülékemet szerettem volna kicseréltetni, mivel a szervízben (a szervíz jegyzőkönyvével igazolva) ötszöri alkatrészcsere és és összesen négy és fél hónapig tartó javítás után nem voltak hajlandóak kicserélni a készülékemet egy működőképes példányra garanciaidőn belül (annak ellenére, hogy a fogyasztóvédelmi törvény szerint kötelességük lett volna), csak annyit kellett volna tennem, hogy írok ide a fórumba egy posztot, és máris prioritással javították volna a telefonomat? Nyilván nem voltam elég figyelmes. :W Mindösszesen egy SE androidos oldalnak voltam a szerkesztője és házigazdája, rengeteg cikket és leírást készítettem az Xperia X10 Miniről/Pro-ról és a használatukról, kezelésükről. A francba, már megint elszúrtam. Ha tudom, hogy csak írni kell ide, nem pedig hivatalos úton hosszadalmas levelezésbe bonyolódni a szervízzel, többször elküldve az összes beszkennelt papírt, ahogyan kérték... Na mindegy, így jártam.

Egyedül a fenti minősíthetetlen hozzáállás miatt sajnálom, hogy beleszerettem a Minibe. Ha másik gyártó készüléke lenne, sokkal jobban tudnám szeretni, de szerencsétlenségemre csak az SE képes egyelőre olyan készüléket alkotni, ami formára, méretre és tudásra is tökéletesen megfelel az elvárásaimnak.

Mellesleg mióta létezik az SE, azóta csak és kizárólag olyan készülékem volt, kezdve a T68i-vel. Az android óta már nem, de hát nagyon le voltak maradva ezen a platformon, én pedig szeretek haladni a korral (és az elvárásaimmal).

Sajnos nem hiszem, hogy beugratás lenne, mivel újoncok ritkán kapnak egyéni, márkajelzéses avatart. :Y

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.