Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29380) flash- válasza jacksly (#29376) üzenetére


flash-
veterán

két dolgot állitottam és emiatt két ember kikezd

egyik az hogy az advance nem nevezhető az sII kistestvérének hisz csak kapásból egy olyan funkciót tudtam mondani ami nincs az S advance-ben az SII ben pedig benne van.ezek alapján megállapítottam hogy az sii höz képest butitott.

erre nelsonman rámkérdez hogy mi szükség a gombok kapcsolására.

Teljesen mindegy hogy mi szükség,van szükség nekem és másnak is rá.de a kérdés nem arról szólt hogy mi szükség hanem a történet arról szólt hogy egyikben benne van az a funkció másikban nincs.

jacksly pedig figyelmeztetett hogy ez a funkció miui ban benne van. Na igen miuiban de hogy jön ide a miui?sehogy.itt az összehasonlítás nem arról szól hogy próbáljuk már ki hogy melyik telefonhoz elérhető moddolt-főzött rom a jobb hanem hogy a két telefon ami a gyártótól lejön abba mi a különbség.

elmondom a véleményem egyből jön a támadás ilyen embert nem lehet se értelmesnek sem normálisnak nevezni.

az a baj hogy sok itt az agyament telefon hívő és ha érkezik véleménnyílvánítás egyből személyes sértésnek veszik mintha az életük értelmét (valószinű amúgy hogy azt) érte volna támadás amit azonnal meg kell védeni :DD
elfogult emberekkel nem lehet mit kezdeni

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.