Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23373) ayantaqe


ayantaqe
csendes tag

Sziasztok,

az alábbi gépem van:
Gaba H1961V38
Intel G620 T 2,2GHz
2 GB RAM
Win 7 Starter SP1

A probléma a következő: az integrált Intel grafikus vezérlőnek van egy ronda, de legalább semmire sem jó Grafikus Multémida Vezérlőpultja, ami kapcsolgatja magát AIO PC és monitor üzemmód között közvetlen bootolás után. Ami azt eredményezi, hogy ha olyan kedve van, akkor miután lemegy a boot első része, olykor felvillan a képernyő bal felső sarkában a "PC" felirat (amit a még a Windows előtt beinduló Inteles szar produkál), ami azt eredményezi, hogy bár a Windows megjelenítené a bejelentkező képernyőt, a grafikus vezérlő valamiért nem jelenít meg semmit, miközben a gép nem fagy, és az SSD visszajelző fényéből látom, hogy reagál. Ekkor kikapcs, bekapcs, bemegyek csökkentett módba, bejelentkezem (itt soha nem sötétül el, mert a csökkentett mód nem engedi ezt az inteles vackot indulni), és újraindítás, majd imádkozás, hogy most legyen jó. Ilyenkor 10-ből 7x oké, 3x megint ki-be és csökkentett mód. A gép már nem garanciális, egyébként kutya baja, szépen üzemel, sosem fagy le, stb.

Ki lehet ezt az inteles vackot kapcsolni valahogy, le lehet törölni, agyon lehet vágni? Vagy újra kell húznom a Windows-t? Mi a javaslatotok?
Illesztőprogram a legfrissebb.

Köszönöm,
a

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.