Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) eduba válasza #11527168 (#1400) üzenetére


eduba
aktív tag

:R

(#1402) premete válasza #11527168 (#1398) üzenetére


premete
veterán

Lehet, hogy már akkor használtam CM-romot, amikor te még az oviban sírtál; ergo ne akarj már kioktatni, igen, a miui romokben benne van egy külön adathalászati img.
Ne legyél már orsóssabb annál, aki tegnapelőttig Tibetért harcolt, tegnap pedig vett megint egy damaszkuszi fordulatot.
Bocsánat a független olvasóktól, de az ilyen kínai, népművészeti cserépedényeknek ez a méltó válasz.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1403) #11527168


#11527168
törölt tag

MIUI kétkedőknek: tcpdump-al 1 héten keresztül logoltam a telefon forgalmát mindegyik készülékemen és SEMMI adatot nem küld kínába se máshova, a szolgáltatód nevén, a telefonod típusán és a verziószámodon kívül. Ugye ezt a CM7 is megteszi minden indításkor a CMstats.apk-n keresztül :) Ennyit erről. Én a helyetekben nem kína és a "miui-hackerek" meg botnetek miatt aggódnék, hanem a log alapján a Google és a Facebook miatt :)

Ja lemaradt. Magatok is leellenőrizhetitek mindezt, mint ahogy én tettem:

[link]

(#1404) CoolBoy323 válasza premete (#1402) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

egyetértek én is Veled, habár jó nagy arcod van :))

mi értelme van ennek a vitának srácok? vki szerint A jó, B szar, és fordítva...

lehet, hogy az A és a B is jó, nah? :P lehet mindkettő fostalicska?!

Quarx srácot minek szidni??? az szóljon rá először rosszat, aki meg tudja csinálni jobban a CM7et!!

respect :R

(#1405) Stauffenberg válasza #11527168 (#1398) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

A legnagyobb adathalász és adatlopó pont a Google. Csinálja legálisan és illegálisan is, mégsem igazán hangos a sajtó attól, hogy a Google (aktív GPS hiányában) a GSM jelek háromszögeléséből a nap 24 órájában követi a pozíciódat és azt a Google szervereire tölti fel. Vagy éppen attól, hogy alapértelmezésben a Google a saját szerverein tárolja az összes jelszavad (email, weboldalak loginjai, wifi kulcsok, stb). De arról sem vagyok meggyőzve, hogy ha ezt a funkciót kikapcsolod, akkor a Google nem lopja azokat továbbra is (lásd: Streeview felvételek készítése közben illegálisan lehallgatott wifi adatforgalmak és azok eltárolása, jelszavakkal együtt, majd a kormányzati felszólítást bírósági úton támadták meg, hogy ne kelljen törölniük az amúgy illegálisan szerzett adatokat).

Szóval attól mert zárt valami, még nem biztos, hogy védve van az intézményesített adatlopástól. Főleg ha Kínáról van szó... ahol mint tudjuk a kibontakozó kapitalizmus mögött még mindig ott bújik a kommunizmus és az államosított cégek sokasága. A Wikileaks óta pedig tudjuk azt is, hogy az USA beleértve a CIA és az NSA embereit egyszerűen telecsinált gatyákkal retteg a kínai hírszerzéstől, mely legálisnak látszó telekommunikációs cégeknél foglalkoztat sok ezer hackert hírszerzési-adatlopási céllal. (Ki tudja... talán a Wikileaks legfőbb kiszivárogtató forrása pont a kínai hírszerzés... feltűnő, hogy mindig a nyugat számára kínos infók látnak napvilágot).

Szóval én biztos nem bíznék sem gyári, sem custom ROM-ra kényes adatokat. A biztonságtechnika alapja, hogy "építsd magadnak a védelmi falakat"!

(#1406) Cyrin


Cyrin
addikt

Csináltam nandroid backupot a rendszerről, és ehhez a 2ndinit 1.8-ast használtam, azon belül is a legfrissebb bootmenü-t (cm7 nem érdekel). Tényleg bele van építve a procihúzás, így nem kell setvsel, de én azért maradok annál, mert nekem egyszerűbb, átláthatóbb. Van viszont egy unroot menüpont is, ezt próbálta valaki? Megcsinálja amit ígér?

(#1407) #11527168 válasza premete (#1402) üzenetére


#11527168
törölt tag

A G1-re kiadott gapps-incl. óta próbálgatom a CM romokat. Vicces, hogy a mondandómat egy Cyanogen elleni támagásnak veszed, amikor én is nap mint nap használom TÁMOGATOTT készüléken. Nekem a tzenéves éves Quarx-kölyökkel van problémám aki rövid úton hülyét fog belőletek csinálni így vagy úgy.

AZ MEG HOGY NYILTAN LEKÖCSÖGÖZÖL! AZÉRT MEG BAN JÁRNA!

(#1408) PapG. válasza Edge (#1397) üzenetére


PapG.
tag

köszi a tapasztalataidat! teszem hozzá nekem igy 1.2cpu mellett froyoval sem szaggat semmi. én is launcher prot használok, egy rakatt prgi fel van telepítve, abszolut gyors és nem akad bárhogy pörgetem, és ez igaz a kezdő képernyőkre is. a widgetek is 1sec alatt töltődnek. mondjuk a galéria lehetne gyorsabb, de azzal sincs baj. (mondjuk vizszintes helyzetben kép görgetésnél a középsőt nem nagyitja kicsit ki, csak ha egész lassan pörgetem -az normális(?)),,, nekem csak a komolyabb flashes weboldalakkal van bajom hogy azok döcögnek. te milyen browsert használsz? és jelenleg a cm7rc1ben mi az ami nem megy a 2.2cee stock romhoz képest? :R

(#1409) V.Stryker válasza Stauffenberg (#1405) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Ezzel felesleges foglalkozni. Nem kell ide a Google, mint nagytestvér. PL a mobilszolgáltatók ugyanúgy tárolják, tárolhatják a cellainformációkat, ahogy meg is teszik. Sőt, telefon sem kell hozzá. Tavaly vagy idén év elején derült ki,hogy a TomTom kiadta a rendőrségnek a gps-ek adatait,hogy hol szegték meg leginkább a sebességhatárokat, hogy oda álljanak mérni a rendőrők. És az csak egy sima kis gps készülék és már abból megmondták,hogy hol, mikor és hogy mennyivel mentél. Szóval itt kár a google-t főellenségként kikiáltani, meg a kínaiakat, mivel minden cég, minden ország megfigyel. Ezzel együtt kell élni és szarni rá. Tudják a jelszavam a google-nél, olvassák a levelezésemet. Hajrá, szarok rá. Most ha arra verik, hogy a haverral megbeszélem a csajokat vagy összevesztem-e anyámmal, hát hajrá. :D Erről jut eszembe,hogy a digitális adásnak és az új high-tech tévéknek hála még azt is tudják,hogy mikor milyen adást nézel. Stb stb stb.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1410) Edge válasza PapG. (#1408) üzenetére


Edge
veterán

Egyedül a videofelvétel ami akadozik nincs meg a 25fps sajna, ez az egy dolog amiben rosszabb. Én 1ghz-en hajtom a döfit és Opera mobile-t használok sztem ez a böngésző viszi legjobban a flashes oldalakat.

Más: tök fullra feltöltöm az aksit, nem húzom le töltőről ccsinálok egy wipe battery stats-ot és amikor bebootolok még 100%-on van de amint lehúzom 99 lesz, hogy a rákba lehet ezt helyrehozni? a battery calibration app pont erre való? namert az is csak wipeol egyet nem?

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1411) kano válasza #11527168 (#1383) üzenetére


kano
nagyúr

Nem értem, hogy mi a bajod? :F Ugye mindenki tudja, hogy ez a CM7 Defyre nem hivatalos, egy Quark nevű srác foltozgatja a saját szabadidejében (semmilyen fizetést nem kap érte), mert van kedve csinálni, kihívás neki, stb. Ha nincs kedve tovább csinálni, akkor nem csinálja. Ennyi. Senki nem kötelezi semmire. Ez a saját foltozgatott ROM-ja Defyre amit közzétesz, mert jó fej. Hogy ezek után Te veszed a bátorságot és elmondod mindenféle ...-nak az Téged minősít. Gondolom, hogy LG-re is saját kedvtelésből fejlesztett és megunta. És? Senkinek nem tartozik semmivel. Akinek ez nem tetszik lehet továbbfejleszteni a CM7-et. Ja, hogy kiabálni a partvonalról könnyebb, mint fejleszteni?

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1412) Halo


Halo
senior tag

nálam most nordic van fent - valamint cm7 rc1

ha jól értettem, akkor elég csak leszedni a miui-s xda-s loldalról a romot s az angol addont, aztán váltogathatom a két romot kedvemre?

(mármint ha felmásolom az sd-re, s a kék fény alatt telepírgetem őket :) )

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1413) rum-cajsz válasza Stauffenberg (#1373) üzenetére


rum-cajsz
őstag

elméletileg megoldható a dual boot a 2ndInit és ext partíciók segítségével, gyakorlatilag még senki sem próbálta.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1414) rum-cajsz válasza #11527168 (#1398) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Csak megjegyezném, hogy a miui sem (ahogy a CM7 sem) használ saját kernelt, hanem a nordic kernelét használja.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1415) Cyrin


Cyrin
addikt

Szintén megjegyzés, az 1.8-as 2ndinit is jó cm7-hez, csak a régebbi bootmenüt kell választani benne, ami ugyanaz, mint az 1.4.2-nél. Csak mert páran szokták mondani, hogy nem tudják honnan kell letölteni a régebbit, így viszont marketből tölthető.

(#1416) balewi


balewi
aktív tag

Na végre! Eddig csak néhány, nem éppen hízelgő megjegyzést hallottam a Miui romról, most meg itt az ellenpélda. :Y
Én köszönöm ezt, mert így végre "mi", akik nem merünk tesztelgetni, vagy csak nincs rá időnk és energiánk, többféle forrásból értesülhetünk pro és kontra a különböző lehetőségekről. :R
Ne hagyjátok abba! :C

X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

(#1417) Stauffenberg válasza rum-cajsz (#1413) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ha elméletileg megoldható akkor, hogy hogy nem próbálta még egy XDA-s arc sem? Hasznos lenne pedig.
De most rákutatva a dologra találtam egyéb érdekességet: Windows Mobile + Android DualBoot

De azért mondjuk leírhatnád a dualboot elméletét, hátha akad egy vállalkozó szellemű ember (akár én) aki kipróbálja.

[ Szerkesztve ]

(#1418) PapG.


PapG.
tag

Hali, olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy milyen progit használjak ha a lehető legegyszerübben akarom elérni wifin keresztül pc-ről az sd kártyám fájlrendszerét? Külön előny ha a teló addig se mountolja le:) Köszi :R !

(#1419) Halo válasza PapG. (#1418) üzenetére


Halo
senior tag

másik topic, vagy androidos appok topicja, vagy market: pl SWIftp

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1420) Halo válasza Halo (#1412) üzenetére


Halo
senior tag

csináld magad, ha szolgád nincs :)

szóval csináltam, de nálam nem jött össze a dolog. fc-zett szinte minden bootolást követően.
a nyelvet át se tudtam állítani - semmit se tudtam kezdeni az egésszel. fc all in...
most pakolom vissza az rc1-et, remélem, visszamászik... ha újra kell rakni a froyot, akkor először is megsassolom a chda-t, majd talán ezt a kínai-ájfont. bár...

SZERK
nyah...szóval ez nem igazán jött össze...visszamászott ugyan a cm7 rc1, de... a miui letörölt ezt-azt. szóval jöhet a flash...

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1421) Narim


Narim
tag

Sziasztok.

A múltkor írtam a két műanyag-szerű körlapról, ami az akksi felett található (ahol ki lehet venni az akksit), és mondtam, hogy véletlenül beljebb nyomtam őket, mikor kivettem az akksit. Senki nem válaszolt, hogy tudná mi lehet ez, és mit okozhat, hogy benyomtam őket.
Viszont ma próbáltam használni a GPS-t, igaz épületen belül, és nem akarja megtalálni hol vagyok. Tehát nem nagyon megy a GPS. Szombaton vettem a telefont, akkor kipróbáltam a GPS-t, és akkor ment (sajnos nem emlékszem, hogy a biszbaszok benyomása előtt vagy után, de attól félek előtte).
Lehet, hogy az a két körlap a GPS-hez tartozik? Lehetséges, hogy olyan közel tettek egy állítható dolgot, ami tönkreteheti a GPS működését az akksihoz, ahova nyúlkál az ember?
Valaki már találkozott hasonló problémával?

A válaszokat előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#1422) kano válasza Halo (#1420) üzenetére


kano
nagyúr

Akkor nem jött be a kínai csoda? Nem érdemes feltenni? A szokásos kínai gagyi?

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1423) forintuser válasza kano (#1422) üzenetére


forintuser
őstag

Cáfolom.Nekem az elsö perctöl remekül müködik.Próbáld ki.

Holnapkészítést vállalok.

(#1424) Edge válasza Narim (#1421) üzenetére


Edge
veterán

Hát ez már sci-fi :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1425) Narim válasza Edge (#1424) üzenetére


Narim
tag

Szerinted hülyeség? :)
Szerintem is kicsi az esélye, hogy olyan helyre tegyenek két nyomkodható dolgot, amit elér az ember normál használat mellett, és ezzel elronthat valamit.
Csak tényleg az az érdekes, hogy korábban ment a GPS most meg nem :S

És ráadásul az akksi fóliáján van egy kép, hogy nem szabad az akksi körüli kerethez (ahol a hátlap becsatlakozik, és gumis - a vízhatlanság miatt) és ahhoz a két kerek vacakhoz nyúlni.

Tehát elvileg mondták, hogy nem lehet hozzányúlni.
Ha most nem fog továbbra sem menni a GPS, és beviszem szervizbe, akkor vajon ugrott a garancia, ha bevallom, hogy elnyomtam a két körlapot?

Annyira hülyének tűnik nekem is a dolog, csak tényleg van rá egy ábra, hogy ne nyúljak hozzá, és mikor megteszem, elromlik a GPS. Ez nekem azért gyanús.

Valaki csak benyomta már egyszer, mert nem olyan nehéz hozzáérni. Van akinek elromlott még a GPS-e, hozzányúlás után?

(#1426) kano válasza Narim (#1425) üzenetére


kano
nagyúr

Miért nyomkodtad? Eszembe nem jutott az a két kis kört nyomkodni és az ujjam sem keveredik soha oda. Eddig észre sem vettem, hogy ott vannak.
Vidd be a szervizbe és mond, hogy nem jó a GPS. Majd kitalálnak valamit.

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1427) Narim válasza kano (#1426) üzenetére


Narim
tag

Nem direkt nyomkodtam, csak amikor kivettem az akksit, így jött össze.

(#1428) kano válasza Narim (#1427) üzenetére


kano
nagyúr

Nem értem, mert egyáltalán nem érek hozzá, ha kiveszem az akksit.
Mindegy, vidd be és mond, hogy nézzék meg, mert nem jó a GPS-ed.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1429) Halo válasza kano (#1422) üzenetére


Halo
senior tag

semmi ilyesmit nem mondtam, csak úgy tűnik nem fogalmaztam pontosan... ill. erre nem is merek gondolni: nem értetted/fogtad meg/fel a dolgot :)

szóval nálam fent volt a nordicon az rc1.
s én kis naív azt hittem, ha felpakolom az sd-re a kínai Nagy Falat, akkor ha kedvem tartja cserélgtem majd a romokat, mint a lyánykám a pisis bugyogókat.
nos, nem jött össze, mivel a Nagy Fal gyalulgatott is cuccokat. Így tehát marad(na) a rum-cájsz elmélet - a dual-romot illetően.

egyelőre most felrakom a német blurost és azzal leszek el pár napot.
aztán szeriintem megnézem megint a Nagy Falat.

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1430) Jim Tonic válasza Narim (#1427) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Szerintem Te inkább kíváncsi voltál. :) Véletlenül lehetetlen benyomni, tekintve, hogy védi a telefon váza, mivel azzal egy síkban van.
Könnyen elképzelhető, hogy antenna vagy egyéb van alatta. Próbáld meg kiszedni valami vákuumos csipesszel, esetleg ónszippantóval.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#1431) pengemetal válasza Narim (#1427) üzenetére


pengemetal
aktív tag

Vagy próbáld meg ezt
Nekem ma reggel szarakodott a GPS és ezzel rendbe jött!

"Nem a berúgás a cél, de útba esik"

(#1432) Narim válasza pengemetal (#1431) üzenetére


Narim
tag

kösz, ezt majd kipróbálom, remélem segít.
Mert nekem sem megy egyáltalán.

Ha nem, akkor beviszem szervizbe. Igazából szombaton vettem, szóval lehet, hogy ki is cserélik rögtön egy másikra...
De ezt elkerülném, ha lehet.

(#1433) Edge válasza Narim (#1432) üzenetére


Edge
veterán

miért? most lenne egy sanszod ha zöld lencsés hogy pirosra cserélhesd. :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1434) Narim válasza Edge (#1433) üzenetére


Narim
tag

Mert mi van, ha régebbi gyártásút kapok, és akkor nagyobb eséllyel lehet hangszóróhibás.

(#1435) Narim válasza pengemetal (#1431) üzenetére


Narim
tag

A "GPS Status"-t hol találom?

(#1436) rum-cajsz válasza Narim (#1435) üzenetére


rum-cajsz
őstag

a Marketen.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1437) kano válasza Halo (#1429) üzenetére


kano
nagyúr

"nyah...szóval ez nem igazán jött össze...visszamászott ugyan a cm7 rc1, de... a miui letörölt ezt-azt. szóval jöhet a flash..."
Ebből arra lehet következtetni, hogy a MIUI tönkretett valamit. Köszönöm, a felfogó képességemmel nincs baj, inkább a pontatlan fogalmazással.
Narim
Ha szombaton vetted akkor ne a szervizbe vidd, hanem ahol vetted és kérd a cserét.

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1438) ballaz


ballaz
csendes tag

Sziasztok,

a másik fórumon nem kaptam sajna választ,

valaki segítsen légyszi aki a napokban vettem a T-től Defyt,
én ahogy hazahoztam legyalultam a gyári szoftvert, meg se néztem milyen verzióval adták..

Most visszaraknám hogy kezdjek mindent előlről, csak tudnom kéne melyik rom az.

Kicsit ideges vagyok a napi 25 váratlan reboot-tól, valaki látott már ilyet?
2.2 Nordic, rootolva, a syslog hibaüzenet azonosítója:
PANIC DAEMON panic id (little endian) = 0x10a02
semmi infót nem találok róla.

Köszönöm

(#1439) CoolBoy323 válasza ballaz (#1438) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

flasheld újra a nordicot sbf-bül

(#1440) rum-cajsz válasza ballaz (#1438) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Én kipróbálnám másik sd kártyával, vagy minimum egy telefonban elvégzett sd kártya formattal és factory resettel.
De nagy valószínűséggel CEE a telefonod.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1441) Narim válasza rum-cajsz (#1436) üzenetére


Narim
tag

Köszi!

Annyit még megkérdeznék, hogy aki használja a GPS-t annak megy rendesen valamilyen navigációs szoftverrel?
Mert nálam (amikor működött) a gyári navigációs progi elég lassan határozta meg pontosan a helyemet (kb. fél perc -amíg fokozatosan csökkent a kék kör mérete a térképen).
Ha autóban akarnám használni navigációra, akkor elég gyors lenne hozzá?
Vagy navigációs SW kérdése, hogy milyen sűrűn kér adatot a műholdról, és milyen gyorsan határozza meg a helyemet?

Bocs, ha nagyon hülye a kérdés, de ez az első GPS-em, sőt okostelefonom.

Előre is köszönöm a választ mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#1442) kano válasza rum-cajsz (#1440) üzenetére


kano
nagyúr

Egyébként feldobtam pénteken a nordicot és mintha jobban szívná az akksit mint a CEE. Bár az akksi kalibráció most megy csak. Lehet, h az a baja.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1443) vétó válasza Narim (#1441) üzenetére


vétó
aktív tag

mobilnet be van kapcsolva?

- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

(#1444) Amarton


Amarton
tag

Helló,

Melyik most a legmegbíthatóbb CM7 ehhez a telóhoz.
Most a CM7.1.0 jordan van fenn, de elég instabil.
Időnként SD kártya elérési problémák, restartok, fagyások stb.

Érdemesebb inkább 2.2-re vissza térni?
Ott melyik a legstabilabb főzőtt ROM?

http://kodolas.skoda-muszerfal.hu

(#1445) kano válasza Narim (#1441) üzenetére


kano
nagyúr

Kb ilyen gyors, vagy engedélyezed neki az aGPS használatát és akkor pár mp. az egész.

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1446) #11527168 válasza Halo (#1429) üzenetére


#11527168
törölt tag

MIUI magyarítás:

MIUI magyarítás (univerzális)

1. Töltsd le ezt zipet.
2. Töltsd le a megfelelő angol nyelvű langpackot a készülékedhez.
3. Írd felül az angolban lévő fájlokat a system/app és a system/framework mappában a magyar csomagból.
4. Telepítés CWM-ből.

(#1447) Narim válasza vétó (#1443) üzenetére


Narim
tag

szerintem be.

Settings/Data Manager/ Data delivery/ All Mobile Data - ez ki van pipálva. Ez a mobilnet engedélyezése, nem?

Az aGPS-t is ezzel kapcsolom, nem? Mert az a mobilnet használata GPS-hez.
Vagy ahhoz más kapcsoló van?

[ Szerkesztve ]

(#1448) ballaz válasza rum-cajsz (#1440) üzenetére


ballaz
csendes tag

...túl vagyok mindkettőn,
SD format telefonból megvolt, másik SD szintén.

Mikor SIM nélkül használom akkor viszont nem csinálja, egy napig nyomtam wifin, nem volt leállás.

A doboz lengyel verziót mutat, akkor ez a PL T-mobile SL lesz?

(#1449) kano válasza ballaz (#1448) üzenetére


kano
nagyúr

Ha független akkor független és nem csinálhat ilyet akkor sem, ha bármilyen simmel használod. Lehet, h régi a simed? Másik simmel csinálja?

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1450) ballaz válasza kano (#1449) üzenetére


ballaz
csendes tag

...pénteken új SIM-et is szereztem...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.