Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46001) defygaben77 válasza rothadt (#45970) üzenetére


defygaben77
tag

Én egyszer ugyanígy jártam! Későn vettem észre, hogy elpattantak a csavarok mentén a tartó fülek.! Galibát nem okozott, de azért zavart. Pár hónapra rá, elküldtem gariba a gumi dugók cseréjével, gondoltam, mikor megkapom, nem veszem át, mivel töröttek a fülek (magyarán úgy tettem volna, mintha akkor rontották volna el)! Amikor megkaptam, nagy meglepetéssel konstatáltam, hogy a szervizben, kérés nélkül kicserélték az egész lapot, így még az apró karcaimtól is megszabadultam! :) Igaz, nekem ez volt a 4. szervizeltetésem, amit nyilván ők is láttak! Érdekes azonban, hogy az agyon-vissza kopott csavarokat, amik már messziről világítanak, annyira lekopott róluk a fekete festék, nem cserélték újra, hanem visszarakták őket! :Y A lényeg a lényeg: minden szervizeltetés után tüzetesen, aprólékosan át kell nézni a visszakapott telefont és ha bármi baja van, nem szabad átvenni! Utólag már bármit mondhatnak...

Iphone13, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro

(#46002) KisBundi


KisBundi
őstag

Vki vásárolt már ebay-ről érintőplexit? Gondolom azok nem Gorilla Glass-el vannak ellátva :F

(#46003) pillevas válasza KisBundi (#46002) üzenetére


pillevas
csendes tag

Haver vett és rosszak a tapasztalatai. Beázás porosodás. Stb. Lehet ő rakta rosszul össze, de 3 szor ?
Én szervizbe vittem és 13k volt garival.

Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40

(#46004) CoolBoy323 válasza pillevas (#46003) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

13kból ebay-ről, obostore-ról 4db-ot lehet venni kb.

ÉN!! tuti inkább 4x kicserélném magamnak, és tojnék a garira, meg a porosodásra...

de amúgy szerintem csak szart vett, mert már jó páran rendeltek "OEM" előlapot, és nem sok porosodásos/beázásos gondról tudok... pl Jaffa75 is cserélte, és neki ha jól tévedek vízálló is maradt utána!

(#46005) pillevas válasza CoolBoy323 (#46004) üzenetére


pillevas
csendes tag

Vagy csak nem reklámozza hogy elcseszte :)
Én inkább bízok meg egy szervizesben aki hetente 3-4 DEFY-t csinál mint magamban aki először csinálom. Nekem többet ér a 60kHUF telefon mint hogy hazavágjam mert a youtube video pont azt nem mutattata.

Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40

(#46006) CoolBoy323 válasza pillevas (#46005) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

én YT videó nélkül (Jaffa segítségével) szedtem szét először, második, harmadik, sokadik alkalommal meg már ment, mint a karikacsapás :)

nem bonyolult azt a pár csavart kicsavarni, meg egy kábelt bedugni egy csatlakozóba :D

ja és szervízben sem vették észre, h már szét volt kapva :))

(nekem 80k-s a Defym XD)

[ Szerkesztve ]

(#46007) Heimdallr75 válasza pillevas (#46005) üzenetére


Heimdallr75
őstag

Mondjuk tedd hozzá, ha valamelyik sufni szerviz cseréli (tehát nem a motorola által elfogadott szakszerviz) akkor a kijelzőre van garid igaz, viszont a készülékre már nincs.
Kérdés 13k-ért szakszerviz cserélte?

الغريبة في هذا الكوكب

(#46008) hodostamas válasza pillevas (#46005) üzenetére


hodostamas
addikt

Vízbe nem fogom tenni, mivel gyárilag sem biztos hogy vízálló volt. Szerinted ha szervizes csinálja majd beázik, ad egy új Defy-t? Hát nem.. szóval ezzel ne gyere.
Porosodás meg az összerakótól függ. Ha vigyáz nem lesz poros, és utána sem fog, mivel a gumigyűrű körbe ha nem is adja meg a vízállóságot, port nem fog beengedni...

Akinek semmi affinitása nincs a szereléshez annak jó a 13K megoldás, de nehogy már aki szét tudná szedni ahogy kell, az is többet fizessen a semmiért.

(#46009) CoolBoy323 válasza hodostamas (#46008) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

nekem akkor miért cserélték a beázott kijelzőm? :U

(#46010) pillevas válasza hodostamas (#46008) üzenetére


pillevas
csendes tag

én sem vagyok szerviz párti, de nem volt kis torx kulcsom és nem volt kedvem előlapot rendelni, aztán nem jó vagy gagyi a kijelző. Szóval nem akartam vele szarakodni. És most jó. És ez a lényeg! :C Döntsön mindenki maga és vállalja az anyagi vagy egyéb következményeit. Én csak tanácsot adok.

Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40

(#46011) KisBundi


KisBundi
őstag

Jó hát a beázás engem konkrétan nem érdekel csak hogy ne karcolódjon a kijelzőm :P

(#46012) CoolBoy323 válasza KisBundi (#46011) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

fólia ;]

(#46013) miyu válasza hodostamas (#46008) üzenetére


miyu
tag

nekem a sima defymen szakszervíz után porosodott:)
visszaküldés, újra szétszed összerak és maradt a vízállóság
amúgy néha arra gondolok, h egy GG esetleges sarokra eséstől betörik, egy utángyártott edzett "plexi" meg vígan éli tovább életét. fóliát meg már manapság mindeki hasznal
(kivéve én:)

(#46014) KisBundi válasza CoolBoy323 (#46012) üzenetére


KisBundi
őstag

Ha már van GG akkor fólia nem kell rá :P

(#46015) StefanBraun


StefanBraun
aktív tag

Látom megy a fólia téma :) Én matt fóliát használok(antireflex) ami védi és ha napsütésben pl gps ezek akkoris jól látni a kijelzőt.Egyébként fólia nélkül használtam eddig és több mint 1 éves a készülék és egy karc sincs rajta.

[ Szerkesztve ]

(#46016) miyu válasza KisBundi (#46014) üzenetére


miyu
tag

nekem fólia nélkül került rá jópár karc amúgy

de ha betöri az ember megfelelő időközönként és újat rakat rá akkor nincs semmi baj;)

(#46017) CoolBoy323 válasza KisBundi (#46014) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

hányszor ki lett ez tárgyalva :))

a GG egy kalap qtyax@r :DDD

(#46018) vornia


vornia
senior tag

Na addig szórakoztam a háttérképpel az új CM10 alatt, míg már egyáltalában nem tudok beállítani.állandóan "nem menthető" hiba üzenetet kapok :(

(#46019) KisBundi


KisBundi
őstag

Nekem sincs rajta karc, csak a fülek sajnos megrepedtek, ezért akartam cserélni az egészet.
Pedig kulcscsomó meg minden érte már de kajak nehezebb megkarcolni mint egy sima plexit :P
A többi telóm eddig tiszta karcosak lettek :(

(#46020) rothadt


rothadt
aktív tag

na már nekem is sok lesz, wiui 2.5.27 van fent. bő másfél éves a telefon. korábban (kb. 1 évesen) behalt a gyári töltő, ha volt kedve töltött, ha nem, akkor nem, most már egyáltalán nem. vettem hozzá eredetit egész jó áron, kb. 5 hónap alatt az is betojt (vatera->gari, pfh). elkezdtem közben a romozgatást is, ment minden jól, közben melóban a többiekével, itthon tv-ről set top boxról x360-ról töltögettem, a kínai töltőm még nem érkezett meg. a jelenleginél meg is állapodtam volna, de most, hogy másodjára visszajött a cordonból, elkezdett bohóckodni (ja először miui v4-el, most stable-val volt szervízben), már nem tölt a stb-ról, xbox360-ról, de a led világít, ezt a romnak írom fel, illetve most voltak furcsa újra indulások is, meg most töltöttem le a miuival a telefonon bootanimokat, meg témákat erre most is újraindult, plusz minden megmaradt a telefonon, de a teljes beállításaim eltűntek, az asztalról az ikonok, visszaállt alapra a wiui, de telepített programokkal. grrr. jaaa és van hozzá 2500 mAH aksim, de ezzel sem bír sokat.... ha használom -nem játék- akkor is képes 3-4 óra alatt teljesen lemerülni.
valószínűleg visszarakok 2.2-t kicsit figyelgetem a telefont, stb.

ja mégegy: felvette a vodafone a panaszomat a cordonnal kapcsolatban, hogy nem javították meg nekem ezeket a csavartúlhúzásból fakadó bajokat, egy hónap alatt kivizsgálják, kíváncsi leszek mire jutnak. TEHÁT MÉGEGYSZER MINDENKINEK: SZERVÍZELÉS ELŐTT FÉNYKÉPEZZÉK LE MINDENKÉPP A TELEFONJUK AKTUÁLIS ÁLLAPOTÁT
bocs, hogy hosszú voltam, de még így is van a tarsolyomban panasz :)

ui.:
CoolBoy323: én rendeltem nokia e51-hez teljes házat, bill-t ebay-ról, de nem vagyok benne biztos az alapján, hogy szeretnék a defyhez olyan alkatrészt!!!!! :N

[ Szerkesztve ]

borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...

(#46021) StefanBraun válasza rothadt (#46020) üzenetére


StefanBraun
aktív tag

Épp most fogom feltölteni a telóm.Wiui 2.5.27 és 2 nap 1 órája megy és még 15% on van.És nemcsak a polcon állt.

[ Szerkesztve ]

(#46022) Sdi


Sdi
addikt

Hali

Ha valakinek szüksége lenne agybadugós, / szerintem :B / jó hangminőségű , / Defy-vel is működő / felvevőgombos- mikrofonos, viszonylag olcsó fülhallgatóra, annak ajánlani tudom az Arctic Sound E361 BM-et. Tegnap szereztem be egyet és nekem nagyon bejött.

"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/ ..." Nem táncolunk úgy, ahogy Brüsszel fütyül ". Inkább úgy táncolunk, ahogy Moszkva fütyül.

(#46023) jety91 válasza Sdi (#46022) üzenetére


jety91
őstag

Hangminősége milyen? Gondolok itt a mélyre, illetve a magasra, illetve van vmi zajszűrő a belső részében, mert nálam azok általában egy bizonyos idő után kipotyognak :DDD

(#46024) Sdi válasza jety91 (#46023) üzenetére


Sdi
addikt

Azért írtam, hogy "szerintem", mert szerintem jó a hangminősége, Seni CX400-am van még, de most szarakszik, azért is vettem ezt és nem igazán csalódtam, bár nem vagyok igazán vájt fülű :D. Nem igazán értem mi az a zaj szűrő, nekem még egyetlen fülesemből sem esett ki semmi :), pedig volt egypár, mindig a kábelek xartak be. Ha zajszűrő alatt azt érted, hogy kiszűri a sistergést a rosszabb minőségű zenéknél, vagy rádió adásoknál, akkor sajnos nincs benne, mert ezek hallhatóak.

[ Szerkesztve ]

"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/ ..." Nem táncolunk úgy, ahogy Brüsszel fütyül ". Inkább úgy táncolunk, ahogy Moszkva fütyül.

(#46025) Kbali válasza StefanBraun (#45965) üzenetére


Kbali
nagyúr

Na megvolt az FR - újrahúzva a wiui 2.5.27, market újra megy - igaz volt 1-2 óra, mert inkább egyesével telepítettem a marketról a legfrissebb cuccokat és utána ment a data visszaállítás.

(#46026) StefanBraun válasza Kbali (#46025) üzenetére


StefanBraun
aktív tag

Az a lényeg újra jól műxik minden ! :K Mikor kész és teljesen belaktad akkor meg csinálj egy teljes rendszer mentést és akkor ha gubanc lesz netán későbbiekben 1 perc és máris visszatudod állítani.

[ Szerkesztve ]

(#46027) Kbali válasza StefanBraun (#46026) üzenetére


Kbali
nagyúr

Teljes mentést csináltam már, de az a helyzet, hogy egy ilyen új belakás mindig jó alkalom egy kis szelektálásra.
Amúgy is a mentés is menti a szemetet is... :)

[ Szerkesztve ]

(#46028) somi52 válasza StefanBraun (#46026) üzenetére


somi52
őstag

Nagyon okés primodonna

Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui

(#46029) StefanBraun válasza Kbali (#46027) üzenetére


StefanBraun
aktív tag

De mikor felteszel egy új rendszert akkor még abban elvileg nincs szemét :)

(#46030) Sajátos


Sajátos
csendes tag

Sziasztok lenne egy viszonylag egyszeru kerdesem, tehat tegyuk fel, hogy van egy gyari 2.2-es rendszerunk, amit rootolunk, majd pl. Titanium Backup-al letorlunk nehany gyari appot, ami nem kell, na ha most ezutan belepek a CWM-be es tolok egy Wipe Data akkor nekem a torolt alkakmazasok visszakerulnek? o.O

Aki erdekelt JB aka CM10ben, az szemezze tekintetet Quarkxra, a forum mar izzik, elvileg nagy dobas lesz kovetkezo QCMX!

(#46031) #71562240 válasza Sajátos (#46030) üzenetére


#71562240
törölt tag

Nem kerül vissza. Furcsa is lenne, hogy egy törölt app egy újabb törléstől visszakerülne.

(#46032) Sajátos válasza #71562240 (#46031) üzenetére


Sajátos
csendes tag

Köszönöm a valaszod!

Furcsa lenne, csak egy masik forumon olvasrmtam ezt a balgasagot.

[ Szerkesztve ]

(#46033) Nandivagyok


Nandivagyok
aktív tag

Két kérdésem lenne az urakhoz :)

1. A magyarul is működő voice search képes végrehajtani azokat a parancsokat magyarul is mint pl. 'set alarm for ...' vagy 'send sms to...'.? Ezeket hogy kell beadni neki?

2. A cm10-ben minden új, hivatalos feature benne van? offline diktálás (angol), project butter 60 fps, google now stb.

[ Szerkesztve ]

(#46034) vornia


vornia
senior tag

POnt belestem a quarx -ra és szemem láttára töltődött fel az új 20120904, 3mp-ként refresheltem..és már jön is lefele :)

(#46035) trane08


trane08
tag

mai cm10: CM10 09.04

Elvileg teszt állapotban adta ezt a mait ki.
újdonságok:
-iránytű bug javítva
-sgx libs frissítve(jobb 2D/3D teljesítmény ez miatt)
-háttérkép bug javítva
-videó teljesítmény javítva(gondolom az akadozások)
-új touch driver(ez is jelly bean újdonsága, ezek szerint eddig nem ment)

[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg

(#46036) csmat válasza Sajátos (#46032) üzenetére


csmat
senior tag

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy lehet cm10-ben beállítani, hogy ha be van kapcsolva a bill. zár és jobbra húzom, ne a kamera kapcsoljon be, hanem rezgőmódra váltson, mint a gyári 2.2 ben.
A kamera helyett be tudok mást állítani, pl kontaktok, csak nem tudom melyik a némítás.. :W

más: A hárombetűsön megy a hangnavigáció cm10 alatt valakinek?

(#46037) Sajátos válasza csmat (#46036) üzenetére


Sajátos
csendes tag

Hmm per pillanat nem tudom megmondani, mert nem működik a touch screenem :) most töltöm a második 04.09 nightlyt.

(#46038) pallacko válasza Sajátos (#46037) üzenetére


pallacko
tag

Második?

iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket

(#46039) mumtaz


mumtaz
senior tag

Fura. Az előbb szedtem le én is a quarx2k.ru-ról a 09.04 nightly-t és most már nincs ott.

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

(#46040) vornia


vornia
senior tag

Na nem baj..már meg van az a lényeg.. :)

A háttérképet javította,majd holnap eljátszom vele...lehet van benne valami hiba,amit még javít?

(#46041) trane08 válasza Sajátos (#46037) üzenetére


trane08
tag

van masodik verzio belole?

[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg

(#46042) mumtaz válasza vornia (#46040) üzenetére


mumtaz
senior tag

Biztos volt még benne valami, különben nem szedte volna le.

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

(#46043) mumtaz


mumtaz
senior tag

A quarx2k.ru-ra épp most tölti fel. Akkor ami ott lesz, egyelőre az lesz a legújabb.
Bár lehet, hogy aztán 20 perc múlva azt is leszedi. :)

Na akkor egyelőre ez a legújabb 09.04: quarx2k.ru/

Báe MD5 alapján ugyanaz, mint ami a defy.bytekiste.de-n van.

[ Szerkesztve ]

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

(#46044) trane08 válasza mumtaz (#46043) üzenetére


trane08
tag

mar fent van :P

[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg

(#46045) mumtaz válasza trane08 (#46044) üzenetére


mumtaz
senior tag

Ja-ja. Azt is írtam. :)
Már jön is lefele.

Jó lenne, ha a JB végre MIUI vonalon is megjelenne már Defy-re. Wajk biztos szét is cincálná és hegesztene belőle valami brutál jó romot. :)

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

(#46046) Z0C!


Z0C!
őstag

van akinek nem megy a Touchscreen? a mai CM10-el?

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#46047) trane08 válasza mumtaz (#46045) üzenetére


trane08
tag

feldobod meg ma? kivancsi vagyok a velemenyedre az ujitasokkal kapcsolatban :P

[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg

(#46048) mumtaz válasza trane08 (#46047) üzenetére


mumtaz
senior tag

Már fel is raktam. Egyelőre azt vettem észre, hogy gyorsabban reagál. Nem gondolkodik addig, mint a 09.03-ai. Minden működik, bár az furcsa volt, hogy a 80%-ra töltött teló, mikor bejött a homescreen, utána csak a híreket meglesve 5 perc alatt 76%-ra esett a töltöttség. Ez elég sok még akkor is, ha egyelőre ugye nem volt akksi kalibrálás. De majd kiderül.
Bár szinte minden nap jön ki egy újabb.

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

(#46049) Halo válasza mumtaz (#46048) üzenetére


Halo
senior tag

határozottan vajasabb

igaz, most néztem csak a swiftkey3 37 mb-ot zabál - csak tudnám mit...
nálam futó folyamatok 2, bekapcsolva az az opció, hogy szabadítson memóriát, etc - (egy hónapon belüli hsz-eimben ott vannak a részletek)
szerk: jah, videóztam is, jól vett fel, nemúgy mint délután.... picit még röcög a képernyőn a felvétel, lejátszásnál nincs nyoma!

érdkesség:
antutu: 1208 pont - harmadik tesztre. 2d graph, 3d gpraph, database i/o -- ezek mind nulla (0) pontosak....
gondolom JB - CM - Defy - Antutu négyszögben elveszett valahol valami :)

- a silent "gomb" rávarázsolása a lockscreenre:
nézegettem, de widgeteket láttam csak - azt meg hiába rakod be - egyrészt nem engedi, másrészt csak a help részét engedi...
alkalmazások - itt nem leletem semmire
tevékenységek - ez érdekes, itt megmutat mindent és sokféle apróságot is, de nem leltem eredményre
ha találsz a marketen olyan alkalmazást, ami tudja a kívánalmad, akkor azt ki tudod tenni, vagy a tevékenységek között túrkálsz...
vagy: olyat kellene megnézni, ahol főzött romban a lockscreenre ki lett pakolva ez az "opció" - hátha onnan ki lehetne lopni legalább azt az appot, utána "már csak" ide kellene berakni - de lehet egyszerűbb Q-nak írnod :))

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#46050) kano válasza rothadt (#46020) üzenetére


kano
nagyúr

Nekem is behalt a gyári töltőm. Még szerencse, hogy van egy tartalék is.
Azért nagyon meggondolom, hogy legközelebb vegyek-e Motorolát. Még soha sem volt olyan telefonom aminek a töltője csak úgy megadta magát.
Az az igazság, hogy kezd vicc lenni a Moto.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.