Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Monolith
tag
Sziasztok!
Jó öreg asztali gépem elhalálozása és öregedő toshiba a300-som ventijének sivítása elgondolkodtatott azon, hogy ideje lenne egy masszív, tisztes hűtésű, asztali gépet is helyettesítő notebookot beszerezni. Teljesítmény terén az alapvető elvárásokon felül cad programokat kéne futtatnia és arra is vágyom, hogy egy gta 4 se hozza zavarba alkalomadtán.
Ugyan a lehetőleg alacsony tömeg és a kompakt méret is szempont volna, de ahogy nézem a kínálatot olyan notebookot még nem gyártanak ami jól hordozható és erős diszkrét vga is van benne, legfeljebb a közel félmilliós árkategóriában. Tehát marad a jól bevált 15,6-os kategória.Szemezgettem is a nekem megfelelő áron a patinásabb nevekből, de valahogy nem tudom mi az amiért pénzt érdemes adni így 2012 elején. Egyáltalán érdemes most vásárolni? Vagy mindenképpen most mielőtt még jobban elszállnak az árak?
Egyébként tetszik a liano így specifikációra, de rövid utánajárás után úgy láttam az i3as procikat is csak megszorongatja. Vannak tapasztalatok vele? Érdemes azt választani vagy inkább inteles megoldásokat keressek?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest