Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#32034) Monolith


Monolith
tag

Sziasztok!

Jó öreg asztali gépem elhalálozása és öregedő toshiba a300-som ventijének sivítása elgondolkodtatott azon, hogy ideje lenne egy masszív, tisztes hűtésű, asztali gépet is helyettesítő notebookot beszerezni. Teljesítmény terén az alapvető elvárásokon felül cad programokat kéne futtatnia és arra is vágyom, hogy egy gta 4 se hozza zavarba alkalomadtán.
Ugyan a lehetőleg alacsony tömeg és a kompakt méret is szempont volna, de ahogy nézem a kínálatot olyan notebookot még nem gyártanak ami jól hordozható és erős diszkrét vga is van benne, legfeljebb a közel félmilliós árkategóriában. Tehát marad a jól bevált 15,6-os kategória.

[HP]
[Lenovo]

Szemezgettem is a nekem megfelelő áron a patinásabb nevekből, de valahogy nem tudom mi az amiért pénzt érdemes adni így 2012 elején. Egyáltalán érdemes most vásárolni? Vagy mindenképpen most mielőtt még jobban elszállnak az árak?

Egyébként tetszik a liano így specifikációra, de rövid utánajárás után úgy láttam az i3as procikat is csak megszorongatja. Vannak tapasztalatok vele? Érdemes azt választani vagy inkább inteles megoldásokat keressek?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.