Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Gery15
addikt
Na meg jött a lapos. És hát igen... ST9500325AS Seagate hdd van benne... Na most tolok rá egy win7-et és majd meglátjuk mi lesz...
HyperX
-
_adaml21_
őstag
válasz Khelben #31099 üzenetére
Nekem full hd-s L502X-em van, és nagyon szeretem. Weblap böngészésnél, hogy kényelmes legyen, fel szoktam rakni a nagyítást 130 %-ra, de csak azért, mert én hozzászoktam a nagy méretekhez (az otthoni gépemnek 23 collos monitorja van). Akit azonban nem zavar a kis betűméret (ami egyébként éles, és jól olvasható), akkor simán elég a 15 collos is (amit mellesleg sokkal könnyebb szállítani, mint egy 17.3, vagy annál nagyobb képernyőjű gépet).
Programozásra egy FHD-s Latitude, az álom! -
SirKero
őstag
Tegnap óta több alkalommal is lefuttattam a SeaTools for Dos tesztet. ( Y570 )
Többször lement hibátlanul de de többször le is fagyott. Általában úgy hogy lement rendesen és az következő már fagyott. Újra indítás akkor megint lement elsőre de ha ismét elindítottam akkor már megint le fagyott. A fagyások nem ugyan annál a százaléknál történnek volt amikor rögtön még 0%-nál volt amikor 84%-nál.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Gazda1
tag
válasz papp_no1 #31102 üzenetére
Elolvastam a beszámolódat. Elég szomorú, hogy az értékesítő a szervizre mutogat és fordítva. Pedig 3 napon belül kötelesek cserélni és az lenne a minimum, hogy nem próbálnak a szerviz felé terelgetni... Én is megszívtam párszor garanciális dolgokkal, amikor kis boltokban vásároltam, ezért ma már csak megbízható forrásból vásárolok mindent.
Akkor most ugyanolyat fogsz kapni? Mármint ugyanolyan HDD-vel?
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
Gazda1
tag
válasz SirKero #31104 üzenetére
HDD Sentinelt nézted? Tovább romlott a kondíció tegnaphoz képest?
(#31106) forzaroma
Ahogy nézem, mindig az 500 gigásakkal van gond, azok szoktak Seagate-ek lenni. Most nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy az a gond, hogy az 500 gigás HDD-kben 3 tányér van és azok valamiért nem bírják annyira a strapát?!
[ Szerkesztve ]
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
runner 125
nagyúr
válasz Gery15 #31105 üzenetére
Sajnálatos, de lehetett rá számítani ennyi tapasztalat után.
_mod.
Az tuti, h SAMSUNG Series 3 NP300E5Z-S02HU-ban is WD van.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Draken
őstag
Mivel az asus termékekről le lettem beszélve a support és az anyaghasználat miatt ( Asus N55) ezért maradt a lenovo y570. Tudtok még nekem ajánlani olyan gépet ami hasonlóan jól fel van szerelve(erős i5 proci és erős vga)? Az új generációs proceszorrokkal szerelt gépek előreláthatólag mikor érkeznek, csak mert én se tudom pontosan mikor kerül megvételre a gép? köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
válasz runner 125 #31109 üzenetére
Igen, de hamarabb leadtam a megrendelést, mint hogy kiderült volna a hdd probléma...
Közben gyilkolom a vinyót a CrystalDiskMark nevű programmal beállítottam 100mb-ra kezdésnek. Az eredményt majd linkelem.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
PainKiller13
őstag
Megnéztem az egyik külső USB-s winyómon arra azt írja a sentinal hogy a 100%/40% és hogy nem gariztatható... Akkor ez valszeg 0%on lesz az?
-
Gazda1
tag
válasz SirKero #31111 üzenetére
Igen, viszont a becsült hátralévő időtartam egy nappal csökkent (888 nap).
(#31116) PainKiller13
Szerintem meg gariztathatónak kellene lennie, mert a boot szektor is sérülhet és az sem viszi le nullára. Én már jártam úgy korábban, hogy a boot szektor behalt és többé nem látta a gép a HDD-t. Végül pedig vettem hozzá egy rack-et és külsőként azóta is üzemel.
[ Szerkesztve ]
-
kilac
csendes tag
Nekem a Lenovo y570-ben WD az 500 gigás hdd...egy hónapos és 100% az állapota
-
Khelben
nagyúr
válasz Zoli1222 #31113 üzenetére
Na akkor mondjatok nekem egy konkrét gépet.
- 17-es kijelző, fullhd vagy 1600x900-as felbontás (ha lehet, matt kijelző)
- i5-ös proci, (ha i3 jobb ár-érték arányban, akkor az is jó)
- min. 8gb-ra bővíthető ram (gyárilag elég 4 is),
- ssd+hdd megoldható legyen akár az optikai meghajtó feláldozásával,
- numerikus billentyűzet
- megbízható garancia és support
- ha rámjön éppen, akkor játszani is lehessen rajta valamennyire
- hordozni is fogom, de 90%-ban járművel, tehát a súly és a méret annyira nem számít.
- esetleg billentyűzetvilágítás még jó lenneEgy P8600/4GB ram/Intel G4500 kombóról váltanék, ehhez képest jelentős előrelépést szeretnék tapasztalni.
Árakat nem ismerem, úgyhogy azt nem írok, nyilván nem 800ezerért kell, hanem emberi áron (200-250k? nemtom mennyi most egy ilyen notebook)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hasonló , vagy ilyen árban lévő másik gépet tudnátok ajánlani? ez a gép van most , 0 percesen fog érkezni hétfői napon, de ha továbbra is rosszalkodó hdd-problémákkal küszködő gépet kapok visszakérem a pénzemet.
-
Borote
addikt
válasz forzaroma #31095 üzenetére
A helyett a Samsung helyett azt nézd, amit én mutattam. Sokkal jobb minőség, megér +20k-t
Khelben: hallottál már a nagyítás nevű csodáról? Böngészőben, de még az alap Win-es feliratokkal is gyönyörűen működik
Mennyire muszáj Neked a játék? Ennyiért ProBook-ot és Vostro-t lehet kapni, azok már tisztességes gépekDraken: Ivy Bridge-t laptopban szerintem majd fél év múlva, tavasz végén, nyár elején láthatunk. Elvileg április-május környékén debütál ha jól emlékszem - persze lehet, hogy rosszul
-
-
-
Khelben
nagyúr
válasz runner 125 #31127 üzenetére
Igen, erre már én is rájöttem, ahogy böngészem az oldalakat, úgyhogy levittem az igényeket 1600x900-ra.
A lentiek közül specifikáció alapján a toshiba jönne be, csak nagyon ótvarul néz ki szegény -
Draken
őstag
Korábban kaptam ezt az ajánlatot, létezik egyáltalán olyan noti, ami ennél erősebb vga-val van szerelve, (nem kell bele feleslegesen i7) support, ház minősége is jó és 260k-n belül van?
-
-
senior tag
válasz runner 125 #31125 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, ha a cserélt G570 HDD hibás.Hogy működik a csere ha pl egy drágábbat vagy olcsóbbat szeretnék ugyanezen típusból? Pénzvisszafizetési dolog,hogy smiként működik?
--------
Néztem a vásárlás előtt is, ezt a samut de inkább maradnék a lenovo vonalon
-
Wlac
Ármester
Üdv all!
Notebook csere előtt állok, ehhez kérnék egy kis segítséget.
Amit mindenképpen szeretnék az új géptől:
- hosszú akkuidő /4 óra megfelel/
- legyen megbízható, hosszú távra kell
- minimum 10" /kipróbáltam egy ismerősöm Asusának a billentyűzetét, teljesen meg voltam elégedve vele, pedig nincsenek éppen zongoraujjaim/
- normális touchpad /zoom, görgetés, satöbbi/
- erős wifiAmit jó lenne, ha tudna, de nem alapszükséglet:
- legyen benne annyi erő, hogy szépen futtassa a Win7-et, de valójában kiegyezek az Ubuntuval is, mivel azok a funkciók, amik nekem kellenek, benne vannak abban is
- ha otthon filmeznék rajta, akkor azt külső monitorral tenném, szóval legyen rajta valami épkézláb csatlakozó ilyen célra
- bluetooth sem hátrány, ha van benne, de ez sokadlagos funckióA nagy tárhely annyira nem lényeg, mivel külső winchesterrel használnám, de azért legyen pár giga hely rajta
Igazából 60 ezer forintnál többet nem szeretnék a gépre költeni, éppen ezért a használt cuccok is szóba jöhetnek.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
runner 125
nagyúr
válasz papp_no1 #31132 üzenetére
Ha, bolttól (webshop) vásárolod meg, 8 napod van, h szó nélkül elállj a vásárlástól.
Kérhetsz pénzvisszafizetést, vagy cserét. A ráfizetéses történetben nem vagyok biztos, szerintem boltja válogatja, de túlnyomórészt valószínűnek tartom, h működik ez az út is.
Nyilván a visszaküldést követően jelezned kell feléjük, h ráfizetnél egy másik típusra - ha kivitelezhető."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
senior tag
válasz runner 125 #31134 üzenetére
Köszi a tippet !
-
Wlac
Ármester
válasz endruboy1 #31135 üzenetére
Nem rossz a Lenovo, a videó meggyőzött. Annak a mérete nem az igazi, jobban megbarátkoznék egy kisebbel, ami lehetőleg 16:9-es monitorral szerelt. Alternatívaként viszont fejben tartom
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
senior tag
-
csoxy
csendes tag
Erröl vélemény?
[ Szerkesztve ]
MSI B450m Mortar, Ryzen 5 5600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
csoxy
csendes tag
Játékra kellene elsősorban. (WoW)
MSI B450m Mortar, Ryzen 5 5600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
kerekfej
addikt
válasz endruboy1 #31078 üzenetére
Egy merevlemezen 1 bad sector is sok. Nem szabad hibázni, mint a memóriának és a processzornak se. Hiba nem megengedett! Ha romlik a kondíció akkor miért tárolnának rajta pótolhatatlan fontos adatokat? A megbízhatóság nagyon fontos dolog.
Nekem 1,7 év után is 100/100% a merevlemez kondíciója és sokat használom a gépet.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Milyen notebookot ajánlatok 100-135e forintból, üzleti munkára? Fontos hogy 15,6"-os legyen. Operációs rendszer nem kell (bár ennyiért nem is mellékelnének ahogy látom).
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest