Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz ChelseaFC26 #31949 üzenetére
Asus K53TA - Erős, játékra alkalmasabb vga-val mint a másik kettő, de kevésbé ajánlott a megbízhatóság és a gyengébb support miatt.
Te döntöd el neked melyik a fontosabb, érdemes megnézned élőben és kipróbálni vásárlás előtt...
(Én a V570-est venném, kicsit többért Y570)[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Turbobacsi #31950 üzenetére
Nekem eddig csak hp-im voltak, de ennek a lenovonak a billentyűzete álom azokhoz képest Persze nem tudom, milyen a mostani hp-k billentyűzete, az utolsó hp-m két éves. Én is pont ebben az ársávban nézegettem pár napja. Igaz, nekem szempont volt a 3d/játék is, mert az eddig használt gépem abszolút alkalmatlan volt rá.
(#31954) spurika: nem látod magad és a mögötted lévő dolgokat benne. Sötét részeken tükörként funkcionál. A fényes kijelző egy betegség, ami sajnos nagyon gyorsan elterjedt... Még ha lenne valami tükröződésgátló réteg rajta, mint a plazma tv-ken, akkor azt mondom, oké, de így... Na mindegy, nekem is meg kell szoknom, mert csak fényes kijelzővel találtam olyan notebookot, ami megfelelt.
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz spurika #31954 üzenetére
Én személy szerint jobban szeretem a matt kijelzőt és felületeket, zavar ha tükröződik, csillog, ha saját magamat, vagy a környezetemet látom benne, világos helyen és szabadban emiatt sokkal jobban használható, nem gyűjti az ujjlenyomatokat és a port, kevésbé látszódnak rajta a karcok, de ez csak az én véleményem...
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Khelben #31955 üzenetére
Az összes céges gépen matt monitorok vannak (Dell és Samsung, PVA panellal), nagyon jó rajta dolgozni egész nap. Kivéve az új 27"-es iMac-ok, amik fényesek, viszont brutál jó a képük. (s-ips panel, 2560x1440 felbontás)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Khelben
nagyúr
válasz Turbobacsi #31961 üzenetére
Csak az a baj, hogy ugyanez a teljesítmény matt kijelzővel 100k-val drágább... Ha nagyon zavar, majd veszek 20$-ért egy tükröződésgátló fóliát
-
olahmate1991
tag
válasz Turbobacsi #31963 üzenetére
Valaki valami infot tud mondani a nem sokara megjeleno gtx660m -es kartyarol?
*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
Khelben
nagyúr
válasz Turbobacsi #31963 üzenetére
Megszokás kérdése. Első nap mindig 7-est ütöttem enter helyett, most meg már nem.
A probook 30ezerrel drágább gyengébb vga-val, lassabb hdd-vel, kevesebb rammal. Pozitívuma a matt kijelző és a +1 év garancia. Ár-értékben szerintem jobb a lenovo. De neked kell felállítani a fontossági sorrendet. -
GaborGh
őstag
válasz olahmate1991 #31965 üzenetére
Én úgy olvastam és hallottam, hogy nem sok jóra lehet számítani mobil vga-k piacán...
A gyártók megint a legköltséghatékonyabb módját választották a további eladások növelésének mégpedig, hogy fogták és egyszerűen csak átnevezték az előző generációs GPU-kat, megtévesztve ezzel a vásárlókat, így a lehető legkisebb költségvetésből a legnagyobb profitot próbálják elérni, nem túl etikusan...[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Turbobacsi #31964 üzenetére
HP 8710p, korábbi konstrukció, matt kijelző, dokkolóval, tatyóval, csak 1 év garanciával, Vistával: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DaWe25
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket válasszam?
HP Pavilion g6 1206eh A5M16EA ---> ez már van 140k-ért VAGY
HP Pavilion G6-1202EH A5Q01EA ---> ezt meg már kidobott 128k-ért is igaz, csak 1 év garival (nem tom, h lehet-e vásárolni többet hozzá, vagy hogy miért csak annyi, miközben máshol 2 év) VAGY ESETLEG
Toshiba satellite l750d 16k----> de ez már v 145k
Nem tom, h az gáz-e, hogy a 4magosnak csak 1,4 GHz az órajele? a másik meg, hogy a 2.ban 2 videókártya van, és az jobb is, mint az elsőnél lévő 6470-es? Esetleg tudnátok olyan oldalt mondani, ahol a össze lehetne hasonlítani pl vagy a procikat vagy a videókártyákat?
A keret 140k lenne max, esetleg érdemesebb lenne-e még várni vele január végéig-február elejéig, hátha lentebb mennek az árak, vagy lenne-e olyan, amit tudnátok ajánlani?
Előre is köszönöm -
mzprox
aktív tag
Packard BEll easynote-okról mi a tapasztalat? a hardwarehez képest nagyon jó árban vannak.. lehet, hogy a borítás nem elsőosztályú, de ezenkívűl van még valami aminek el kéne tántorítania?
-
GaborGh
őstag
válasz DaWe25 #31970 üzenetére
Toshiba L750
Lenovo G/V/Z 570Nem tom, h az gáz-e, hogy a 4magosnak csak 1,4 GHz az órajele?
Alapból igen, de turbóval 2 GHz fölé is megy, valódi 4 mag és jól tuningolható...
Esetleg tudnátok olyan oldalt mondani, ahol a össze lehetne hasonlítani pl vagy a procikat vagy a videókártyákat?
Notebookcheck.com
-
Dhampir
félisten
A computeroutlet.hu-ról lehet tudni valamit, megbízható? Céginfónál semmilyen adat nincsen a honlapjukon.
-
ChelseaFC26
csendes tag
válasz GaborGh #31951 üzenetére
Uh, a Lenovo V570 nagyon jónak tűnik. Általánosságban mit lehet elmondani a márkáról? Nem sokat hallottam róluk még, ezek szerint gondolom nem túl elterjedt. Dell minőségéhez képest a Lenovo általánosságban? Ennek a hűtéséről mit lehet tudni? (Az a leghangosabb érv mindig a játék ellen laptopok esetében)
-
Khelben
nagyúr
válasz ChelseaFC26 #31978 üzenetére
Az IBM notebookgyártó részlege kínai kézben. HP, Lenovo és Dell a notebookgyártó szentháromság, a többi a "futottak még" kategória
[ Szerkesztve ]
-
DaWe25
csendes tag
válasz GaborGh #31975 üzenetére
Köszi az infókat Még az lenne a kérdésem, hogy a turbóval nem károsodik nagyon a proci, nem megy hamarabb tönkre? A másik meg hogy lehet, h a 2. hp marad 128-ért, csak ugye kevés az az 1 év garancia, nem tod, h hol és mennyiért lehet hozzá venni? mert én próbáltam keresni, de nem nagyon akar összejönni :S
u.i: Többieknek ha van véleménye a fentebbiekhez várom
-
csucsbicep
nagyúr
Ez ennyiért jó vétel? Igaz, maga a laptop abszolút nem tetszik, de a minősége rendben van?
-
Borote
addikt
válasz csucsbicep #31984 üzenetére
Mire is szeretnéd használni? Én ezt mondjuk nem venném... Régi CPU, gyenge GPU... Egy i3+iHD3000-rel többre mész
Esetleg ha muszáj a dedikált kártya, akkor ez
DaWe25: Én néztem G6-os élőben... Nem volt valami fényes vannak jó HP gépek, de attól még, hogy egy EliteBook frankó, nem lesz még ez is jó.......
A turbótól pedig semmi baja nem lesz a processzornak..........[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz DaWe25 #31982 üzenetére
Sajnos a HP consumer vonalon elég gyenge gépeket készít, ezért is fogják ezt a vonalat megszüntetni, mert túl sok velük a probléma és rontják a felépített image-et, viszont az üzleti széria erősen ajánlott, ProBook, EliteBook...
A turbó csak az alsó kategóriában nincs jelen, közép és felső szinten már mindegyik cpu-ban jelen van, a meghibásodások nem rá, hanem inkább az alaplapokra és vga-kra jellemzőek.
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz csucsbicep #31988 üzenetére
Ebben az alsó kategóriában inkább Toshiba vagy Lenovo ajánlott.
A 370M-es valóban nem gyenge, kb. a 2310 szintje, de ha ezért a pénzért megkapod a legfrissebb Sandy Bridge technológiát, akkor érdemesebb azt választanod, amiben ráadásul erős grafikus mag van, így szükségtelen a gyenge diszkrét vga...
[ Szerkesztve ]
-
Rhinout
csendes tag
válasz priest92 #31657 üzenetére
www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
Szia! Alacsony grafikai beállításokkal 64 bites rammal éppenhogy indul pár játék. Az oldalon találsz sok másik leírást is. Mondjuk mozilla+google fordító is a segítségedre lehet az angol nyelvű oldalon. Üdv! GergőParadoxon: Az állam megtartja, azt, amit ígér. A paradoxon bizonyítása: Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
-
apuc
őstag
válasz DaWe25 #31982 üzenetére
Én 129-ért vettem Win7-el és 2 év garival a fiamnak egy HP consumer notit.
Kiválóan megfelel a célnak, és mivel rengeteget megy- főleg WAW+ Facebook- így nem mindegy hogy ez csak 18 wattot fogyaszt, szemben a másik, régebbi géppel ami 30-40 wattott is megeszik.
Elmondanám, most utalt vissza 18 ezret az Elmü,az áremelések ellenére ennyivel kevesebb a villanyszámlánk most, mint amikor pl.volt nagy TV, Hifi torony,stb nem energiatakarékosan működtünk otthon.
Most van egy 300-as router,4 noti,2 háttértár,multinyomtató, 80/40-es net- és le is adja a DIGI) így egy jó kis otthoni hálózat.
Rádió, videók, filmek, stb- minden neten, netről.
Megérdeklődtem, és erre a 635-ös típusra a 2 év lejárta előtt ráérek kb.1 hónappal venni garkiterjesztést,Carepack-et, ez kb.15 ezer forint, de így már 3 év gari lesz.Akkun kívül mindenre érvényes, és szervízbe általam bevivős.
Szerintem ennyit megér.
Főleg hogy e hét végére ígérik hogy visszakapom az 1 hónapos gépet a márkaszervízből.
Hibás a hangchipp, emiatt alaplapcsere.
Ez MINDÍG mindegyik típusnál sajna benne van apakliban.
Ez már a 9.laptopunk és csak a 2.szervízlátogatásom az elmúlt 6 év alatt.
Természetesen ez semmibe sem kerül, de 2 hétig nélkülözni kell..Szerencsére van még 3 másik noti otthon.. -
GaborGh
őstag
válasz Rhinout #31990 üzenetére
Hát igen ez a vga (5470) teljesítménye, annyit ér, mint szarnak a pofon, kb. az iHD3000 teljesítményével azonos...
(#31978) ChelseaFC26
A Lenovo az első háromban van a gyártók között, megbízható és minőségi gépeket készít mind az otthoni, mind az üzleti vonalon a "T" "W" üzleti kategóriás ThinkPad-jai szinte a legjobbak és legmegbízhatóbbak a világon...[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
sziasztok!
rágódok már egy ideje új notebook vásárlásán, spyduck kolléga is sokat segített. ezalatt az idő alatt egy renew elitebooktól eljutottam a lenovo y570a-ig. ez viszont kiesni látszik, a fényes kijelzője miatt.. plusz egy gyors tapizás folyamán is jobban tetszett a hp probook kinézete, összeszerelésének minősége.
ezek alapján kinéztem ezt a modellt: [link]
van valakinek konkrét tapasztalata vele? szerintem marha jó áron van, 8gb rammal és vindózzal, na meg 3 év garival. ami kicsit aggaszt, az az AMD proci, mivel eddig erősen intel párti voltam, de ebben a tesztben elég jókat írtak róla: [link].
hűde nagy proci teljesítményre nincsen szükségem, abból kb kiszolgál a mostani core duo T2080-as is lehet leülnék kicsit játszani néha, mw2-vel, esetleg mw3-mal, az elfut rajta, vagy maradjak csak a heroes V-nél? ezen kívül nem használok erőforrás-igényes alkalmazást, inkább a ram a lényeg, meg a tárhely.köszi előre is a segítséget!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Borote
addikt
válasz csucsbicep #31988 üzenetére
Ezt a gépet nézd meg
Illetve érdemes máshol is körülnézned... Ha megelégszel a gyengébb processzorral is, ugyanez a gép van 114-ért B950-nel és 95-ért B800-as procival is. Integráltra mondjuk az i3 a legjobb, ha fontos a VGA, akkor azt veddbandus: jó gép az a ProBook
Ha nem mentek volna föl az árak, gyengébb VGA-s alternatívája lett volna még a 3550 Vostro és az E5520 Latitude...
Nem kell félteni azt az A6-os, nem olyan gyenge, ha szeretnéd, húzhatod is.spurika: Van hozzá program, azzal lehet néhány száz MHz-t emelni rajta feszültségnövelés nélkül. Ez utóbbi egy fontos kitétel, mert ha nem növelsz feszültséget, akkor a fogyasztás illetve a melegedés sem fog számottevően emelkedni.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Borote #31995 üzenetére
már ötödik éve egy core duo T2080-at nyúzok, 1,73 GHz-vel, az alacosnyabb órajel ellenére gondolom ez a 4 magos kis bigyó jóval jobban teljesít mint a mostani, szóval tökéletesen elégnek kell lennie. esetleg az aggaszt, hogy vajon ez is működik-e nekem 3-4 évet?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
crue
őstag
Pontosan ez tűnt fel nekem is amikor gépet kerestem a múlt hónapban. Egyedül a Lenovo képes normális minőségű belépő szintű gépeket csinálni. A HP, Toshiba, Dell mind gyalázatos minőségű kacatokat kínál ebben a szegmensben. Itt a HP 630, Toshiba C660, Dell 5010 és társaira gondolok.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest