Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
őstag
Tőlük nem olyan nagyon érdemes venni, szerintem w520-ban drágák is. Bár máshol most nincs ha jól láttom. De volt jó kis quadro 2000-es full hd kijelzővel 400 ezer körül múlt év ősszel. A mostani forinttal az majd 500 ezer, de még mindig jobb mint amit a radium árul.
Nincs nagyon időm visszaolvasni, de mire kellene a gép? Ennyiért már kapsz dell m4600/6600-at is (a w520 is kitűnő, de nincs most megbízható forrásból itthon).
-
olahmate1991
tag
Asus g53 sx-s1146os gep a worldplazan ismet emelkedett, 296krol 313kra...mit varjon
az ember*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
Dhampir
félisten
válasz olahmate1991 #32104 üzenetére
EUR/HUF 314.68
Nem indokolt akkora árugrás, vásároljál másutt.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Tom1939 #32102 üzenetére
Bizony drága. Az enyémet a mostani euróárfolyam és ÁFA kulcs mellett bruttó 744.093-ért venném, ehhez képest itt majdnem 100 ezerrel drágább, ami még ennél a notebooknál is gáz. És ráadásul ez nem is topseller, azaz kiskerboltból könnyen beszerezhető darab. 811-nek én a takforsys.hu-t ajánlottam, de lehet, hogy magánszemélyeket nem szolgálnak ki, pedig nagyon rendes, korrekt cég.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
spurika
senior tag
válasz Bargab #32105 üzenetére
Keresd meg f27 kollégát nekem a zotac geforce 9800gt videokarimat és ezt a különleges kis drágaságomat is ő csinálta érdemes futni egy kört vele korrekt pali nagyon.
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
811
csendes tag
válasz Tom1939 #32102 üzenetére
w520-ban olcsóbbat nem találtam. Ami tavaly ősszel 400 volt, az most 500. Akkor az euro 265 volt, most 315.
i7-es processzorral nincs nagy különbség árban a t520 és a w520 között, ezért vagyok inkább az utóbbi mellett. Legalább 5 évre veszem a gépet, és fontos szempont, hogy nem "csak" 8 GB-ig bővíthető rammal.
Dell m4600 is esélytelen szerintem 500 ezer környékén, és inkább a lenovo. (üzemidőben sokkal jobb, és a Nvidia Quadro 1000M 2GB + Intel HD Graphics 3000 páros is szimpatikus)
(munkára kell, grafika - CS5, és csak ezen dolgozom majd, max egy külső monitor lesz mellé) -
spurika
senior tag
válasz Bargab #32110 üzenetére
Igazán nincs mit,ha valóban a vga és nem valamelyik híd van megpusztúlva akkor megoldja az tuti.Amúgy is csak komoly cash.Az MSI laptopomnál egy fél éve pont ugyanígy kezdődött én is azt hittem hogy vga,de elküldtem neki és kiderült hogy az északi híd pusztult meg.Azóta is fekszik a sarokban.Majd elpasszolom bontásra valakinek.
[ Szerkesztve ]
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
Turbobacsi
senior tag
válasz olahmate1991 #32104 üzenetére
tegnap rendeltem meg a 17"-es HP 4730-at, ma már 13e-el drágább ugyanott! (mázlim volt)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
olahmate1991
tag
Az ajanlott asus g53, jatekra 300k... ennyi penzert ilyet elszomorito!
Olvass el [link]
#13920 alapz@j
[ Szerkesztve ]
*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
parafaHuGo
csendes tag
Sziasztok.
notit vennék és én erre a kettőre gondoltam mint lehetséges alanyokASUS K53TA-SX140D
ACER Aspire 5830TG-2434G64MNBB LX.RHJ02.187Érdeklődnék vélemények, javaslatok, vagy esetleg más ötlet iránt.
Mindenre használnám értem ezalatt filmnézés képszerkesztgetés néha játék, mert ha beüt a krach és menekülök innen el, tudjak mit vinni magammal.
Előre is kösz! -
PainKiller13
őstag
válasz parafaHuGo #32116 üzenetére
Asus tökéletesen megfelel a célra Acer nem ajánlott.
-
fcriss
tag
válasz Turbobacsi #32114 üzenetére
-
Borote
addikt
135k, erre rájön a 20k-s garibővítés, tehát 155. Még mindig nagyon jó ár, én is szoktam ezt ajánlani, annyi hátránya van, hogy külföldről jön és nem magyar a billentyűzet.
olahmate1991: szerintem ott valamit elrontottak, ugyanis a G53-ban 4db SO-DIMM foglalat van, úgyhogy inkább elvesztette a hitelét nálam az a HSZ
Ja, tovább is kell olvasni, következő HSZ-ben lehet is látni, hogy a felhasználóban van a probléma.
Nem rinyálni kell, hogy drága, Te nem vetted meg, amíg olcsóbb volt.......
-
anger19
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült választanom notebookot TOSHIBA Satellite L750-1H3 Black.
[link]
Három kérdésem lenne még hozzátok:
1. Toshiba garanciája az jó? (nem kell várni heteket, nem szemétkednek, stb.)
2. Garanciabővítést hogy zajlik? ( Megrendelés napján kell, lehet 1 év utánis, általános infók róla )
3. www.aqua.hu tapasztalatok. ( házhoz hozzák 2-3 napon bellül, megbízható, stb. )
Előre is köszönöm! -
lacu95
csendes tag
Melyik laptop jobb, és miben melyik?Fogyasztás is érdekelne.
http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18797&category_id=1045&option=com_virtuemart&Itemid=1
vagy
http://hardverapro.hu/apro/hp_pavilion_dv6-6150sl_steel_gray_gamer_notebook_c_5/hsz_1-200.html
?
-
Borote
addikt
válasz lacu95 #32123 üzenetére
Az egyik egy belépő, üzleti kategóriás gép, de ezt a ProBook-ot nehogy itt vedd, mert ITT speciel sokkal olcsóbb, és nem 24 hónap (ami alapból furcsa, mert külföldi gép, arra meg csak 1 év gari szokott lenni) a garanciája. A radium-ot nem ajánlom. Vedd olcsóbban, magyar forrásból a ProBook-ot.
Maga a gép teljesen rendben van, jó minőségű, jó anyaghasználat, matt kijelző... Ha megelégszel, hogy kisebb a játékbeli teljesítménye, akkor jobb vétel.A Pavilion pedig multimédiás, játékra való gép, kevesebb garanciával (külföldi billentyűzettel), csillogó kijelzővel, viszont jobb hangzással és játékra alkalmasabb belsővel, Ha játszani szeretnél, akkor utóbbi a jobb
-
Blip
csendes tag
válasz Borote #32121 üzenetére
Köszi, ez jó hír, és a nem magyar billentyűzet abszolút nem zavarna.
Persze garibővítéssel a Probook már majdnem annyiba kerül, mint a Fujitsu A531. Ezek közül melyik a jobb? A review-eket olvasva a Fujitsunál a hang volt gyenge pont, a HP-nál meg az állandóan működő ventilátor. Ez utóbbi mennyire hangos illetve zavaró?
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok mi a véleményetek erről?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz LaptopSystem #32129 üzenetére
sok pénzed van e?
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
LaptopSystem
őstag
tudom hogy nem két forint
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
lacu95
csendes tag
Az én kérdésemre valaki?
-
őstag
válasz LaptopSystem #32129 üzenetére
A nagy testvér az jó, már kettőnknek is van itt a prohardveren. Ez egyéretelműen thinkpad w520 elitebook 8560 kategória. Garancia nagyon jó itthon (behozott gépre is).
Msata ssd-t ne hagyd ki. Ha bírod a nagyobbat akkor az m6600 jóval erősebb videókariban (2,8 helyett 3,5 kg majd dupla teljesítmény).
[ Szerkesztve ]
-
-
fi:zi'k
nagyúr
-
lacu95
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget, Borote bocsánat, hogy nem vettem észre.
-
franc0
őstag
válasz fi:zi'k #32136 üzenetére
Én eddig 2 darab T61-et adtam el, egyet 55-ért, a másikat 66-ért (de utóbbit nagyfelbontású kijelzővel, hibátlan akkuval, dokkolóval).
Ha van időd kivárni, lesz 60 körül is T61 (pl alfa156-nál). Amúgy meg jó a T60 is.
A T61 egyetlen előnye szerintem, hogy abban jobb a kijelző.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
lacu95
csendes tag
Borote, a csillogó kijelzőt milyen értelemben írtad?
-
Borote
addikt
válasz lacu95 #32142 üzenetére
Fényes, tükröződő kijelző. Elvileg szebb színek, jobb (látszólagos) kontrasztot ígér, cserébe tükröződésekért, ami kültéren alkalmatlanná teszi a használatra, illetve beltéren is zavaró, ha van ablak és besüt a napfény...
Túl lehet élni, de ha van rá mód, azért érdemes a matt kijelzőt választani.
Ha játszani szeretnél, jó az a HP (Esetleg matt kijelzővel még az Asus N55, csak ott meg ugye a support a gyengébb ) -
christofer
csendes tag
Segitségeteket kérném.
180 körül akarok laptopot veni és mindenre használnám ha a legujjabb játékok nem mennek az nem olyan nagy baj.Kérdésem az volna mi most a jó vétel ebben az árban? -
GaborGh
őstag
válasz christofer #32146 üzenetére
Ha 190e belefér akkor Lenovo Y570, ha nem akkor V570.
[ Szerkesztve ]
-
christofer
csendes tag
válasz GaborGh #32148 üzenetére
Köszi a választ.
Hát ahogy néztem lenovo ilyen árfekvésben csak i3-as procival szereli fel a gépet.
Más gyártók hasonló áron már azért i5-öt raknak bele a gépbe (ASUS,Acer).
Gondolod ennyivel jobb volna ez a márka?
Én eddig nem sok jót hallottam a Lenovo-ról a környezetemben[ Szerkesztve ]
-
spurika
senior tag
válasz christofer #32149 üzenetére
Én meg sajnos az Acerről,még szervize sincs itthon normális.A Lenovo gépek pedig jók csak nem a leggagyibb gépet kell megvenni.Haverom most vett nekem nagyon tetszik a gép gyorsasága valamint a kialakítása.Az anyaghasználatról nemis beszélve.Nem olyan mint egy tál kocsonya.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest