Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53094) Goose-T válasza Smiley (#53093) üzenetére


Goose-T
veterán

Most csupaszítottam le, hogy megsúroljam egy mosogatószivacs dörzsis részével, ez eltünteti a kifényesedett foltokat. Azt kell mondjam, hogy a test kiváló minőségű, nagyon szép munka a marás rajta, nem nagyon látni szálasodást, sorjákat. A fadarabok is szépen, szimmetrikusan vannak összeillesztve, látszik, hogy van középen egy blokk, és kétoldalt két "szárny", mint az átmenő nyakas gitárokon. Az egész gitár nagyon könnyű, én ezt is pozitívumnak tudom be.

A bundok nem vágnak, bár szerintem ezt utólag megcsinálták rajta. A nyak egyenesnek tűnik úgy, hogy most állítottam rajta a pálcával. A 13-62-es hajóköteleket leszedtem róla, elég magasra voltak állítva, de végignéztem a billegtetős szerszámommal, és csak 3-4 kiálló bundot találtam, azok is nagyon kicsit állnak csak ki, semmi extra. Majd megreszelem őket.

Az elektronika abszolút hulladék kategória. Az egyik potiból kijött a tengely, amikor le akartam róla húzni a tekerőgombot. :D Kisméretű legalja potik és gagyi drótok vannak benne. A gyári pickupjai rettentő gyengén szólnak, feleakkora jelet sem adnak le, mint a DiMarzio D Activator X az RG420-amban. Mindent kicserélek benne, ha majd megérkeznek a Fleor pickupok hozzá.

[ Szerkesztve ]

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.