Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16302) Shufny válasza slfln (#16299) üzenetére


Shufny
őstag

De ezt meg telepakoltad mindennel, mint egy tenger gyümölcsei pizzát. Ha így teszi fel a kérdést, akkor már lényegtelen. Mellesleg első fülesnek meghallgatás nélkül soha nem ajánlottam a K601 -gyet, pontosan ezért, mert a legtöbben nem erre számítanak. Viszont az hogy goa meg az rnb nálad egy szint, azzal megint nem tudok mit kezdeni. Psytrancre bátran ajánlom a K601 -gyet, ha valaki tényleg azt hallgat, és nem csak szétcsapni szokta rá magát. Tehát, ha valaki azt kérdezi (és van is rá példa), hogy csak metált hallgat, és imádja ahogy a Logitech 2.1 -ével ugrálnak a poharak az asztalon, az se lesz elégedett vele. Pedig hangszeres zenét hallgat. Baromira nem függ össze, csak általában aki úgy kérdez, hogy mi jó "elektronikus zenére", az hasonlóan szűklátókörű, és rövidebb ajánlani neki valami döngetőset, mint elmagyarázni, hogy az elektronikus zene nem annyiból áll, mint amennyit ő ismer.

A baj még a feltevéssel, hogy sokszor csak azért hallgat így zenét, mert nem hallott még máshogy, és ez formálta az ízlését. Innentől meg nagyon szerteágazó a dolog, de van olyan, amikor kiderül, hogy például a K601 neki való.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.