Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21451) oxox válasza #70869248 (#21450) üzenetére


oxox
addikt

Ez igaz....ezert nem is hoztam fel peldakent korabban....itt mint masol sincs: "ha".
de nem kutyauto a kolyok! :DDD

es "ha" :) megnezzuk a ket peldat (Mansell, Prost) bizony nekik is kiesesekkel tarkitott evadjaik voltak (de akal Laudat is lehetne emliteni)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21452) #70869248 válasza oxox (#21448) üzenetére


#70869248
törölt tag

ezen el lehetne filózgatni, de én nem vagyok benne biztos, Alonso-t megverni csapattársként nem kis fegyvertény nálam.
Tény hogy Vettel gyors, de ez az autó a piszok gyors...és igazán Webber az akinél szintén fegyver van....emlékszel Silverstone-ban hogy ugrott rá Vettel mindenki másra a gyors kanyarokban? ...egyszerűen ijesztő volt mekkora a különbség.
Ez az autó annyira jó, hogy pont ez árnyékolja be Vettel megítélését, az ziher hogy gyors tud vele lenni, nagyon imponáló volt ahogy a HunRing-n is elverte qual-n a mezőnyt, de egyben elég beszédes is szvsz. :)

(#21453) oxox válasza #70869248 (#21452) üzenetére


oxox
addikt

arra is emlekezhetsz akkor, hogy nem titkolt dolog volt, hogy egy angol csapatban egy angolt (aki marketing fogasbol sem volt rossz) reszesitenek elonyben, es hogy alonso unta mar "kicsit", hogy az O beallitasait hasznalja a kuntakinte

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21454) #70869248 válasza oxox (#21453) üzenetére


#70869248
törölt tag

Ez azért nem frankó, mert egy Angol csapatban jó egy angol tehetség, de ritkán fizetnek neki százezret míg az elnyomottnak 20 millát..
Alonso a saját rá szabott beállal volt lassabb mint az aki az övét használta..

Sza vigyázni kell ezekkel az érvekkel, mert visszafele is jól durranak. :)
Meg aztán ki tudja mi ezeknek az alapja....lehet annyi mint hogy ALonso fizetett a szerelőinek ha Hamilton előtt végez...
:D

(#21455) oxox válasza #70869248 (#21454) üzenetére


oxox
addikt

ebben nincs igazad...
Alonso azert kapott annyit, mert kevesebbert nem ment volna oda... (es nem vitte volna a szponzorai millioit), Hamcsi meg nyilvan nem kapott tobbet mert a gp2 elso hely nem er tobbet egy ujjoncnak. nyilvan Alonso nem szamitott arra, hogy az ujjonc majd ilyen jo lesz, de nem hiszem, hogy hazudott volna abban, hogy maskeppen kezelik....ismerve az angolokat (akik ugye nem europaik hanem angolok), es Dennis nyilatkozatai sem nagyon cafoltak a dolgot...Alonso mar ev elejen erezte, hogy maskeppen bannak az angol pajtassal (ennek nyilvan sok-sok oka volt), es a magyar nagydijon ki is csucsosodott.

s ha nem igy lett volna akkor nem valt csapatot....

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21456) #70869248 válasza oxox (#21455) üzenetére


#70869248
törölt tag

A legegyszerűbb ha magadra vetíted az egészet. Akkor van a legkisebb esélye annak hogy elszállj.
Szal itt van az egyik legtehetségesebb újonc, a GP2 bajnoka, aki belázadt ...elvihette volna más csapat, aki fellépteti az F1-be.
...és itt volt Alonso aki jön 20 milláért, kétszeres világbajnok....Alonso simán eljött volna, nem véletlenül lépett le a Renault-tól...maradhatott volna is akár..
Szóval mit tettél volna?

- Felhozod Hamilton-t kategóriaújoncként, fizeted neki a minimumot, és elnyomás alá helyezed a 20 millával fizetett kétszeres világbajnok Alonso-t?
...Teszed ezt olyan jól hogy Hamilton le se száll a dobogóról fél évig, közben persze Alonso saját beállításait használva, Alonso rejtélyes módon elnyomva, és rákényszerítve hogy a következő évi autót azért fejlessze..
Sztem ennek szinte semmi realitása nincs.

vagy
- ...felhozod a tehetséged egy kétszeres világbajnok mellé, tanulni, tanulópénzért, míg a zászlóshajód hasít a vízen és fejleszti a következő évi autót ahol már egymásnak feszülnek.
Csak aztán máshogy alakult...

Szerk:
Azt mondod hogy ALonso nem hazudott volna? :D
..hát mit tett amikor bezsarolta Dennis-t a kémüggyel, mit tett a tévé előtt amikor Massa elengedte??!
...a Pique esetnél a rákom tudja, lehet hogy ott tényleg nem tudott semmit..

[ Szerkesztve ]

(#21457) skylaner


skylaner
senior tag

Stream a 2. szabadedzéshez.

(#21458) oxox válasza #70869248 (#21456) üzenetére


oxox
addikt

vagy ismered a gyereket gokartos kora ota, mondjuk szereted is.
viszont kell egy nev akire figyelnek, jonnek a szponzorok, es meg akar vb-t is nyerhet....mondjuk a ketszeres vilagbajnok (es meg a kocsi fejlesztesben is tehetseges)
szoval hozod az ujjoncot, aki nemcsak ismerosod-tehetseges, de meg angol is (az angolok legalabb annyira angolok, mint a franciak franciak....nem tudom, hogy ez mond-e valamit de ha voltal mar kint akkor talan igen)...

Tehat van egy ketsegtelen tehetseged, es egy favoritod....
elengeded a gyeplot, hiszen duborog a gazdasag (raadasul a kicsiko fekete...az elso, aminek szinten van marketing erteke....ez nem rasszizmus, ez teny...tehat ozonlenek a szponzorok...kozbe meg egy ferrari alkalmazott is lefenymasolja neked a dolgokat :) )

Elengedve a gyeplo, es a kicsiko megvillantja magat (nyilvan a favorit nem szamitott erre, a kicsikoban ott a bizonyitasi vagy....ennyi eleg, hogy a csapat is es Te is hol titkon, hol nyiltan inkabb neki drukkolj...hat ha O lesz a legfiatalabb vb, es mindezt ujjonckent, mindez a Te kezed alatt...)

Mindenesetre bukni nem bukhatsz, mert valamelyik vilagbajnok lesz...ha az ujjonc, akkor max megy a favorit (szponzor mar boven lesz addig, es meg fizetni se kell a beret), ha alonso, akkor meg szinten nyersz, mert marad a kecske, es a kaposzta is.....ne felejtsuk el, itt semmi mas nem szamit csak a penz.

Minden jol is alakult a kepletbe mig a kicsiko a shanghai nagydijon rongyos kerekekkel soderagyba nem megy :DDD

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21459) #70869248 válasza oxox (#21458) üzenetére


#70869248
törölt tag

Ebbe a képbe több dolog van beleerőltetve :)
Az egyik hogy Alonso soha..soha nem bocsátaná meg hogy elnyomják, azaz agyoncsaptad azt a végkimenetelt hogy ha na bumm Alonso nyer akkor szintén nyersz..kecsét-káposztát.
Ez elég egyszerű volt.
Nézzünk másikat:
Az hogy valakit szerződtet a McLaren gokartos korában az nem ám valami hűha dolog, teszem azt:
polik_sanyika_a_mclaren_tehetsegkutato_programjaban
vagy:
"-Meglepetten láttunk itt téged is. Erre nem számítottunk, de gratulálunk. Hogy találtatok egymásra Anthonyval? [Hamilton apja, szerk: b-type]
Szabó Áron: "Egy kis "hóka-móka" gokartozáson voltam a belga Mariembourgi pályán, amikor egyszer csak megláttam Ron Denissel. Éppen indulni készültek, de még megvárták az utolsó menetemet. A 30 perc gokartozásom után kiderült, fiatal pilótákat keresnek, ezért elkérték a telefonszámomat. Nem is hittem a szememnek, amikor a telefonom megcsörrent a születésnapomon 44-es körzetszámmal. Ez volt a legszebb születésnapi ajándék amit kaphattam. Innentől pedig már történelem, megbeszéltük a részleteket és most itt vagyok. Köszönetet kell mondjak mindenkinek aki eddig támogatott pályafutásom során."
"
ez a gokartmagazinban jelent meg de most nem keresek rá, megteheted.
Az meg hogy valaki fekete....hát van egy pár angliában :D
A csaj is nagy dobás lenne még sincs az F1-ben..

Szal nem jó...sok benne az erőltetetés

(#21460) oxox válasza #70869248 (#21459) üzenetére


oxox
addikt

volt csaj....nem is egy ugy tudom...briatore csaja volt ha jol emlekszem az utolso...es valami 10mp-et kapott koronkent :)

nem erzem eroltetettnek...en igy csinaltam volna. teljesen logikus, dupla szalon jonnek a szponzorok, vilagbajnok leszel igy-vagy ugy, es egy tehetseg minimum marad a kovetkezo szezonra...es meg a verdat is fejleszti alonso

....nem is bocsatotta meg (mar annyira egyertelmu volt a kivetelezes)...van jopar testver angliaban, de a kiralykategoriaban pont annyi volt mint amennyi volt 500 eve angliaban (meg annyi sem :DDD )

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21461) #70869248 válasza oxox (#21460) üzenetére


#70869248
törölt tag

színesbőr is volt már...a lényeg hogy ez nem ilyen hipp-hopp történik, röpködnek a millák....nem számít a szponzor akarata, nem számít hogy a kétszeres világbajnok nagynevű versenyző mit sejt/tud/nyilatkozik...nem számít hogy a saját beálljaival gyengébb mint a másik a számára idegen beállal...ezek hirtelen fogyszthatóak lettek mert egy elgondolást kellenek hogy alátámasszanak...de azért ezeket vizsgáld meg alaposan.
Én most ellépek lovagolni,..később leszek.

(#21462) D@ni88


D@ni88
addikt

Ki volt aki temette a Ferrarikat?:D
szabadedzések nem annyira mérvadóak. Majd eljön az időmérő ideje is

(#21463) oxox válasza #70869248 (#21461) üzenetére


oxox
addikt

nem emlekszem masik feketere....kire gondolsz??????

rakeresve wiki " Formula–1 első színesbőrű pilótája és világbajnoka"

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21464) barnam_ válasza D@ni88 (#21462) üzenetére


barnam_
nagyúr

Na ez már szép :D
Vajon berakták a jobb motort, vagy csak jobban lenyomta a gázpedált? :)
Mert ez durván 3 mp-es különbség az FP1-hez képest, ami azért nem semmi.

(#21465) mephi666


mephi666
nagyúr

elkezdtem nézni a streamet... szűknek tűnik a pálya, mert hamilton és sumi is itt-ott kiszélesítette már ;] ...alonso meg küzd egyelőre a saját ideje ellen... ez a monzai lestrapált motor lenne? :U ...mert, ha igen, akkor időmérőn is villanhat...

ui: mondjuk esélyesnek látom hamilton-t is egy pp-ra... neki nincs veszítenivalója... csak autóznia kell az esélytelenek nyugalmával... vezetni pedig tud :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21466) #51736960 válasza skylaner (#21457) üzenetére


#51736960
törölt tag

tökéletesen jön, mörszí bokú :)

(#21467) skylaner


skylaner
senior tag

Massa Ferrarija megadta magát :(

[ Szerkesztve ]

(#21468) mephi666


mephi666
nagyúr

azért nem gyenge előnye lett hamiltonnak:

hamilton 1:40.888
vettel 1:41.145
alonso 1:41.314
webber 1:41.315

durva ez a különbség a 2 nagy esélyes között :)

a végén még bejön, amit megint említettem: hamiltonnal kevesen számolnak és lehet, hogy meglepetést okoz :) (végülis, ha a trió kicsapná egymást, akkor csak elsőként kellene befutnia és világbajnok ;] )

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21469) skylaner válasza mephi666 (#21468) üzenetére


skylaner
senior tag

Felőlem okozhat meglepetést és megnyerheti a futamot, csak akkor Alonso legyen minimum 5. :C
Az az 1 ezred Alonso és Webber között nem gyenge :)

(#21470) mephi666 válasza skylaner (#21469) üzenetére


mephi666
nagyúr

múlt héten az időmérőn futott asszem sumi ezredre azonos időt valakivel :) most itt, amennyit láttam, sumi+hamilton méregette legjobban az íveket és a kerékvetőket... le is csúsztak párszor... nincs veszítenivalója egyiknek sem, szerintem lesz itt vasárnap meglepetés :K eddigi időkből nem lehet sokat leszűrni, de majd az időmérő többet elárul...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21471) shteer válasza mephi666 (#21468) üzenetére


shteer
titán

ezt a sorrendet aláírhatjuk befutónak ;]

..szerintem jónak tűnik

(#21472) SzalaiG válasza shteer (#21471) üzenetére


SzalaiG
addikt

Nem, mert akkor nem Webber a VB. :N

(#21473) shteer válasza SzalaiG (#21472) üzenetére


shteer
titán

pont azért :D

..szerintem jónak tűnik

(#21474) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nem tudom volt e már, Alonso búráját érdemes megnézni. :DDD Pedig ők már hozzászokhattak ehhez az érzéshez.

Don't Tread On Me

(#21475) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Hamiltont megrótták

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#21476) MPowerPH válasza Motion_Blur (#21475) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nem is tudtam, most már a fehér vonalat nem szabad átlépni, mikor beállsz a boxba?

Don't Tread On Me

(#21477) mephi666 válasza Motion_Blur (#21475) üzenetére


mephi666
nagyúr

ez kemény:

Penalty: Reprimand

(reprimand=dorgálás) :C

el tudom képzelni a jelenetet, amikor viszik neki a hivatalos papírt és amikor odaadják, nagyom morcos arccal mondják neki: "ejnye-bejnye" :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21478) skylaner válasza MPowerPH (#21476) üzenetére


skylaner
senior tag

Ez történt:
"A McLaren-Mercedes versenyzője a mai edzésnapon kis híján összeütközött a Hispania F1 Racing Team brazil újoncával a bokszutca bejáratánál.

Bruno Senna még időben reagált, így el tudták kerülni az incidenst."

(#21479) Nowhereman válasza oxox (#21451) üzenetére


Nowhereman
őstag

Figyusz, a turbókorszak elején nem volt olyan pilóta, akinek nem volt egy halom nullázása, szimplán mert a túlhegyezett motorok fele nem bírta a célig. Állj már le ezzel a hülyeséggel!

Prost mai napig is a vajkezűség etalonja, Mansell pedig talán a legnagyobb előzőgép az F1 történetében - és az elképesztő előzési manőverei rendre sikerültek. Rossz példákkal jössz!

Utánam a kondenzcsik!

(#21480) AMD Power válasza mephi666 (#21468) üzenetére


AMD Power
titán

Ezt vártom tőle! ;)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#21481) dokar válasza AMD Power (#21480) üzenetére


dokar
addikt

majd Q3-ban az RB megint rájuk ver min fél s-t aztán addig tartott a "csoda" :U

extra - SEXRay

(#21482) Oliverda válasza Motion_Blur (#21475) üzenetére


Oliverda
félisten

"Crossed the white line at Pit Entry"

Na most nem azért a két fillérért de akkor pl. egy ilyenért miért nem járt semmi? Előtte volt olyan is, hogy már a kerékvetőn dobta át az autót hogy be tudjon fordulni. Persze a kerékvető nem fehér vonal, tudom. :D

Itt a másik vicc:

Visszatér a korábbi biztonsági autós szabály?

Valamelyik idióta szabályalkotó tud magyarázatot adni, hogy ezt az amúgy kivételesen jó és hasznos szabályt miért kellett egyáltalán tavaly(?) eltörölni?:U

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#21483) shev7 válasza Oliverda (#21482) üzenetére


shev7
veterán

ha jol emlekszem azzal magyaratak anno az eltorleset, hogy a lekorozotteknek nem volt egyertelmu mikor mehetnek el... :W :W

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#21484) !Overdose! válasza shev7 (#21483) üzenetére


!Overdose!
őstag

Illetve a verseny újraindítása több időt vett igénybe.

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#21485) AMD Power válasza dokar (#21481) üzenetére


AMD Power
titán

Sajnos én is erre tippelek. :(

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#21486) barnam_ válasza dokar (#21481) üzenetére


barnam_
nagyúr

Pontosan ez jutott nekem is eszembe :)
Bár igazából nem örülnék neki...

(#21487) skylaner válasza Oliverda (#21482) üzenetére


skylaner
senior tag

Na konkrétan ez történt: [link]

(#21488) AMD Power


AMD Power
titán

Várom már a harmadik szabadedzést. :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#21489) Motion_Blur válasza skylaner (#21487) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Bruno :W :W

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#21490) P00By válasza skylaner (#21487) üzenetére


P00By
nagyúr

:U

(#21491) skylaner


skylaner
senior tag

Stream a 3. szabadedzéshez.

(#21492) Oliverda


Oliverda
félisten

Mercedes box:

:D

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#21493) ronaldo válasza mephi666 (#21470) üzenetére


ronaldo
őstag

Múlt héten Q2-ben 3x történt meg, hogy ezredre azonos időket futottak. Egyszer schumi és hamilton, és rajta kívül még pár pillanaton belül két ilyen eset is történt. A másik párban is schumi szerepelt, meg rajta kívül mégegy ilyen páros volt. Gyulám persze nem vette észre, végülis az időmérőhöz volt köze a dolognak, tehát semmi komoly :)

Ha valaki ráér kikeresheti azt a pillanatot...

(#21494) ronaldo


ronaldo
őstag

Alonso nagy trágyában van. A két RB gyors, a szokásos 3-4 tized egy körön, ráadásul a Mclaren is jó, mert ha még button is közel olyan időt megy, mint Alonso, akkor tényleg fekszik nekik a pálya. Más kérdés, hogy az RB-re ők is veszélytelenek, de a Ferrari esélyeit tovább csökkentik.

Ha csak a spanyol nem titkol nagyon valamit, akkor holnap is a csuda izgalmas futamot kapjuk :)

(#21495) lacos001 válasza ronaldo (#21494) üzenetére


lacos001
senior tag

ma délután 14.00-15.00 között nem nagyon tud titkolni semmit :C

(#21496) AMD Power válasza lacos001 (#21495) üzenetére


AMD Power
titán

Már alig várjuk. ;)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#21497) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Hát, érdekesek az erőviszonyok. A két Ferrari alig ment, nem nagyon erőltették, de az látszik, hogy a két RBR az megint utolérhetetlen, és a Meki is feljavult. Alonso -nak ezzel az autóval nincs esélye, ezt be kell vallani. Vettel kezében lesz az, hogy elengedi e Webber -t, márpedig ha úgy áll, akkor elengedi. Egyetlen mencsvár Hamilton lenne, ha beférne a két RBR közé, de nagyon úgy néz ki, hogy még neki sem sikerülhet, pedig ígéretesen indult.

Alonso nehéz helyzetben van, sajnos sz@rból nem tud várat építeni. :( Webbernek szerintem csak a műszaki hibától kell tartania, a többi adva van.

Don't Tread On Me

(#21498) SzalaiG válasza MPowerPH (#21497) üzenetére


SzalaiG
addikt

De ehhez az kell, h minimum második legyen. :U
Ellenben ha Hami dobogós és Lonzi csak negyedik vagy rosszabb, akkor Vettel győzelemre tör. Ezért egy Webber pole-nak nagyon örülnék!
Nem lesz ez így jó, h ha Hami dobogóra kerül, akkor Vettel esélyei nőnek.

[ Szerkesztve ]

(#21499) ronaldo válasza MPowerPH (#21497) üzenetére


ronaldo
őstag

Azt mondjuk nem tudtam eldönteni végül, hogy Alonso ment-e lágy keverékkel. Mert mikor a végén kiküldték, akkor az volt rajt, viszont 1 perccel a vége előtt gurult ki a boxból, szóval nem tudott mért kört menni.

Mert ha keménnyel kapott 8 tizedet, akkor az időmérőre lággyal lehet, hogy "csak" 3-4 lesz, más kérdés, hogy az is rengeteg. Viszont a Mclareneket legalább megelőzheti. Az utolsó szektorban kapott 5 tized ugyanakkor marha sok.

Szvsz 2,5 óra múlva már el fog dőlni a vb

(#21500) SzalaiG válasza ronaldo (#21499) üzenetére


SzalaiG
addikt

A VB csak holnap a leintés után dől el. Addig bármi lehet. Ez technikai sport. :U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.