Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4965) Hunmugli válasza asuspc96 (#4964) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Pánikra semmi ok, a helyzet "súlyosságától" függően könnyen, vagy nehezen, de vissza tudod szerezni a karaktered. Ha jól sejtem, Android-os telefonról van szó. Ez esetben nem kell mást tenned, csak azzal az emailcímmel bejelentkezned coc-ba, amelyikre a régi telódon mentve volt a játék.

A gond akkor van, ha nem jelenik meg a falud. Ilyenkor két eset lehetséges: valamilyen hiba folytán még sincs elmentve a falud, vagy másik emailcímre van mentve. Ha valamennyit végigpróbáltad, és a falud nem jelenik meg, akkor jön a "nehezebb" út..

(Ios-en tudtommal ugyanígy kell eljárni, csak az "ottani fiókkal" - bár elvileg ott az egy darab az elterjedt :) )(Illetve ha megvan a régi eszköz, akkor csak kreálsz egy új emailcímet, és rámented a falud. Úgy emlékszem, egy falut egy emailcímre lehet menteni. Két eszközzel letesztelheted, melyik a jó cím. Cocon belülről nem tudod felülírni a mentést, amennyiben ténylegesen van mentés.. na..)

Szóval ha nincs meg az eszköz és nem hozott eredményt egyik emailcím sem, akkor írni kell a Supportnak. (Coc: beállítások: help and support: megfelelő menüpont (lost village)) Van egy rövid ismertető, ott leírnak mindent. Kérni fogják a szintet, nevet, meg ezt-azt, amivel bizonyíthatod, hogy a falu a tied, majd kapsz egy kódot. Ezt kell beírni azt hiszem a link a device részhez - ebben nem vagyok biztos, de le van/lesz írva, hova kell írni a kódot. Ha beírtad, megjelenik a falu, amihez adták a kódot (persze figyelmeztet hogy a th3-as falu elveszik.)

Végül, ha megvan a falu, kiválasztasz egy emailcímet, és rámented. Ha figyelmeztet, hogy új falut akar betölteni, akkor azon a címen már van egy mentés, így válassz másikat. A kód egyszer használható és/vagy időhöz van kötve. És nagyon hosszú!

Nyugi a falud egyszerűen visszaszerezheted, azért tűnik bonyolultnak, mert rosszul magyarázok :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.