Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7205) drachos


drachos
tag

Én letettem a késelésről, mert még nem jöttem rá, hogy működik... Volt olyan, hogy úgy késeltek le, hogy futott felém, én felugrottam (bunny hope rulz) előre fele, gyakorlatilag átfutott alattam, de így is lekéselt, a levegőben estem össze...

De ha én késelnék... az istennek sem akarja ledöfni. Szóval ha meglátok valakit fél méterre magamtól, akkor is hátba sorozom ezerrel, az legalább biztos. Ja, vagyis SC-ben az sem, de ez már másik történet, mikor kiürítem a tárat bele, és semmi baja... ezért SC-n általában gl meg rpg "lámulok", azok legalább akkor megölik az esetek többségében, mikor telibe találom velük az ellent... HC-ben egyébként eddig egyetlen egyszer mentem gl-el, és másokat sem látni nagyon gl-ezni, mert sokkal hatásosabbak a lőfegyverek.

Szóval én is áttértem HC-ra, nekem sokkal jobban bejön, szerintem ilyenre kellett volna eredetileg is csinálnia a sebzést a DICE-nak (vagyis ha jól tévedek, annyi a HC, hogy 100 helyett 50 élete van a jómunkáskatonának). És már a célzókereszt meg minimap hiányát is megszoktam, na meg persze az is tetszik benne, hogy nem ész nélkül durrogtatnak, lövöldöznek meg társai, mert a team kill-t nem szokták honorálni :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.