Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80001) Árpi001 válasza gali777 (#79999) üzenetére


Árpi001
senior tag

Nah ez nekem nem megy.Nekem múszály odabszni valamit.:)
Lehet itt a baj. :D

bucketb0b: ne haragudj de szoktam tankozni.Nem tegnap kezdtem,meg van egy bf3-am is mögöttem.Az hogy nem vagyok benne(abban sem:D ) pro nem jelenti azt hogy ne tudnám miről beszélsz...A Jete-et,helit kihagytad amikor végigver és marad jó esetben 30-40% utána.Úgy hogy addig észre se vetted...
De most ugye nem akarod megmagyarázni hogy az általam fentebb vázolt szituációban nem a tanknak van némi előnye?
Érzem hogy nagyon a másik oldalt képviseled,ami nem baj,csak én nem így látom.Tankozni csak ismerőssel tudok ,vagy 'jó' csapatárssal hosszabban általában.Nem tudok kifordulni magamból,mennem kell a zászlóra,tankkal,vagy anélkül...Általában anélkül. :)
Nekem is úgy van beállítva hogy a gunnárnak legyen scanje,nem hiszem hogy használják a vérpistikék...
Kezdőn még sosem ültem,a gunnerbetegségből már kigyógyultam,már csak egy rövid sorozatot adok le a beszállok valahová.Hátha nem volt ideje észrevenni a sofőrnek.:)
Ma iramoztam,de az ellenfél összedolgozott,és ha tankba jutottam végre mindig 2-3 ellenséges járműbe futottam bele,így nehéz lett volna a csapat húzóemberévé válni...Kilőtt gyalogos,heli,tank..De megpróbáltam...
Mindentől elvonatkoztatva,nem tartom korrektnek a c4 újratöltési lassítást,bár mondjuk egy Lockeren van létjogosultsága elismerem.

A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.