2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Autóüveg fóliázás vélemények?



    Szeretném fóliáztatni a kocsit. Van valami hátránya? Mire érdemes odafigyelni? Ezzel foglalkozó cég csinálná, 5év garanciával. Megéri-e az árát, tényleg kevésbé melegszik majd nyáron? Néztem a fórumot, de nem találtam ilyen témát.
    Első körben lehet csak a b oszlopot csinálom meg én is, az kijön 2000Ft-ból is. A többit meg majd egyszer... A kép csak illusztráció, nekem jobb a felnim:)

    Victoryus 12 éve 22

  • Genius SP-HF1201A bemutató

    Egy viszonylag olcsó 2.0, 2 csatornás aktív hangszóró. Megéri-e az árát?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 16

  • Román benzin/E85 Gyula környékén

    Nem tudja valaki mennyi most a benzin a románoknál? Illetve van-e Gyula környékén E85-ös kút náluk? Tényleg kell 800ft-os útdíj akkor is ha csak a legközelebbi kútig megyek? Kénytelen vagyok keresni valami olcsóbb lehetőséget, mert itthon már pofátlanul drága az üzemanyag. Miért az autósokkal akarják kifizettetni a teljes államadósságot? Az utak állapota meg a béka segge alatti. Nem tudom meddig mehet ez még így, de szerintem nem sokáig. Habár felül a gálya,s alul a víznek árja,azért a víz az úr! Az etanolt is emelik ezek a sunyi szemétládák, pedig azt itthoni alapanyagokból termelik, nem kéne ráfogni a távol-keleti helyzetre. :(((

    Victoryus 12 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.