- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse92
tag
Mivel nem találtam sehol sem ilyen topikot gondoltam nyitok egyet!.
Hátha hasznos lesz még pár embernek mert mostanában a T-Home ilyen routereket osztogat az ügyfeleknek (ez most náluk a legújabb).
Kérdésem az lenne hogy ezen az elosztó csodán hogy a fenébe lehet portot nyitni??
Mert hiába Port Fowardingolom nem érek el vele semmit. Port Triggeringel sem.. és se a DMZ móddal... már kifogytam az ötletekbőlFontos lenne nekem ez a port nyitogatás, hobbi szinten szeretnék játék szervereket készíteni és futtatni (amit így lehetetlen mivel kívülről nem lehet elérni...)
Ha valaki találkozott már ezzel a típussal és ért hozzá az segíthetne benne.. sajnos a neten sem találtam rá választ.. 3 napja keresgélek de semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest