Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
en most keszülök egy xperia minit cserélni egy ilyen tabra
kinek mi a véleménye hogy megérie vagy se?
előre s köszönöm
-
akoska23
aktív tag
Látom meghalt a topic de azért feltenném a kérdésemet. Nemrég sikerült szereznem egy zte v9 light készüléket amin (igy vettem) jelenleg egy független Light Roast RTL6, root-olt ROM ketyeg.A problémám hogy alig van rajta telepitett alkalmazás és mégis csak 32Mega a szabad tárhelyem.Állandóan csipog hogy kevés a tárhely.Van benne egy 8 gigás memóriakártya amit lehetett átraktam rá és igy is csak 32-36mega szabad hely van. Hogy lehet azt beállitani hogy mindent a memóriakártyára telepitsen mert most a telefonra telepit és utána lehet áthelyezni a memóriakártyára de akkor is marad belőle adat a telefonon.Hol vannak azok a fájlok amik telepitésből maradnak és ugynevezett szemét fájlok/adatok mert azokat is törölném.

Köszönöm a segitséget. -
BiTye
csendes tag
Azt hogy az nem ez a V9.
LCD kijelzőt vennék, touch nem kell, az nem sérült, ajánlatokat várok!
-
kisbura
csendes tag
Na és van aki tud mondani a QI PIXEL hogy működik, mi a vélemény erről?
Milyen napsütésben? -
mycso
veterán
Azt írják mindenhol, hogy "HSDPA" valakinek sikerült már ilyen módon csatlakozni??? Nálam csak a sima 3g megy, pedig olyan helyen nézem, ahol mással megy a hsdpa 7m/2m környéke, ez a zte meg sima 3g-n kapcsolódik 2.5m/1m...valakinek sikerült már "szélesebb sávon" netre csatlakozni vele???
-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
No, ma megjött ez a csoda, elsőre jónak tűnik, viszont van egy dolog ami zavar és nem tudom, hogy ez ilyen fos-e vagy csak az enyémmel van valami baj.
A közepén ha megnyomom a kijelzőt, olyan mintha a kijelző plexi és a tényleges kijelző között lenne vagy 1mm rés --> teát először benyomom a plexit a kijelzőig majd utána érzékel, olyan mintha púpos lenne a kijelző. Illetve most ahogy nyomkodom nem csak a közepén ilyen, hanem szinte mindenhol, de a közepén nagyon durván.
Nektek milyen???
-
BiTye
csendes tag
Nem nehéz, visszafejted a boot.img-t és az init.rc-ben átírod a /system/bin/su jogosultságait.
Persze előtte kitchennel csinálsz egy unsecure rootolt agyonkusztomizált romot.
Tesztelni úgy tudod, hogy a recovery-t a boot.img helyére a boot.img-t pedig a recovery particióra flasheled, igy meg tudod nézni jó-e a boot.img amit kreálsz anélkül hogym eghalna a teló totálisan ha nem.
Én sajna bezuztam az LCD-t 5 nap alatt, jó arány 8 nap alatt 2 V9 kuka.
-
Apol77
tag
Sziasztok
Valakinek sikerültmár rootolni a szerkezetet?
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Nem tudom kinek van ilyenje nekem az a problémám vele, hogy nem tudnak hívni, másik készülékbe tudok fogadni hívásokat, ha átteszem a ZTE V9 be akkor csak én tudok hívást kezdeményezni, mikor engem hívnak akkor azt mondja be, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható

Ha valaki tud segíteni kérem írja le mi a teendő

ThodEE
-
Wolfeee
tag
no voltam pár telenorban, hogy meglessem megtapizzam a készüléket. Hát mikor mondtam mit keresek kb úgy néztek rám, mintha rózsaszín traktort kértem volna. ennyit róluk.
-
BiTye
csendes tag
Persze, de az appok akkor is szemetelnek a /data/data mappába, valamint, a systemes appok frissítései a /data filesystmebe mennek, SetInstallLocation app -> external, és akkro azok is mehetnek SD-ext particióra maik nem támogatják ezt (persze van ami nem fogja szeretni, célszerű átgondolni mi hova) ehhez persze perm root kell, ahhoz meg recovery mode, hogy biztonságos legyen a móka
Megcsináltam már egy V9en, de veszélyes és ne mmerem recovery nélkül a boot.img-t hackelni. -
BiTye
csendes tag
Üdv, vettem én is.
Röviden az észrevételek, információk.
A kijelző semmivel nem rosszabb, mint egy Blade, az összehasonlításokra ne adjatok, egymás mellé kell rakni a kettőt ugyan azzal a képpel, ami nem 320x240.
Itt is 420MBot lát az 512RAMból, de ez elvileg nem gond.
Problémák:
Nagyon kevés a hely a data partición, rootolva external install location a2sd tökéletesen orvosolható, de hogy rootolod?
Sehogy, én megcsináltam, de sajnos egy boot.img moddolás recovery nélkül elég kockázatos.
Van recovery modom, clockworkmod, de az FTM mode nincs skippelve igy nem lehet elérni csak boot után vagy adbvel, tehát ha megölöd a boot.img-t a telefon kuka.
Dolgozunk az ügyön, van már főzött ROMom, iszonyatosan komoly készülék, nem nagy pénzért.
Amint elérhető a tökéletes recovery publikálok hozzá ROMot, addig nem.
A frimware nem kompatibilis egyéb V9es eszközökével, és nekik is lehal a telefon ha feltolják a mi Froyo ROMunkat. Gondolok itt az optus, beeline és egyéb külföldi szolgáltatókra.
Recovery után tervben van a CPU 800ra húzása, kicsit nehéz kernel source nélkül, de azt hiszem megoldható lesz.
z4root-al temp root megy addig is, Blade unlockerrel meg weben generálhattok függetlenítő kódot.
A fenti linken viccesek az infók
A CPU 600MHz, de ugye tudjuk, hogy ez megy a Skate modellben 800on, a V9+ 1GHz lesz és nem lehet sehol kapni még, a jövő zenéje, mint a V11 és a Skate. Sehol nincs 600MHz fölötti CPU V9ben, illetve igen a capacitiv kijelző lehet hátrány valakinél, nálam eddig semmi, 2x akartam multitouchot használni. Jah és nincs kalibráláshoz semmilyen app, érdekesség... Tökéletesen reagál mindenre.
-
B0gyee
tag
Egyébként több videó és teszt is van a cuccról csak Optus My Tab néven.
Sajnos azokon csak 2.1 van így a 2.2 szoftverről még nem nagyon találtam tesztet. -
Apol77
tag
Telenor ad hozzá egy 2 gigás kártyát is.
-
flexxx2
őstag
Jól lehúzzák ezek a telenorosok (meg a többi) az embert, elképesztő árak vannak.
-
Wolfeee
tag
itt a telenor által írt proci: [link]
-
Wolfeee
tag
ha ma lesz időm elmegyek egy telenorba és megfogdosok egy ilyet. kérdés, hogy van e bemutató darab az üzletben
-
Wolfeee
tag

nekem csak ez a bajom vele.....
[link] -
B0gyee
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
azért árban sem egy kategória azokkal szerintem

-
vadászcsiga
félisten
Asztriában MM-ben nyomogattam egy ilyet de elég silány a minősége, plusz nem is volt túl népszerű mondjuk ennek az lehett az oka hogy mellette volt egy galaxy tab meg egy ipad.
-
rakal
senior tag
Szerintem érdemesebb lesz megvárni a kapacitív kijelzős modellt!
Talán valamelyik másik szolgáltatónál(esetleg magenta) felbukkan... -
jahola
csendes tag
Most akkor pontosan hogy is lesz.
Ugye van a V9 és a V9+
lesz kapható mindkét verzió nálunk?
elvileg a Telenornál kisebb a proci mint a leírtak szerint[link] -
Gery85
tag
Üdv mindenkinek!
A Telenor elkezdte árulni a ZTE V9 Light Tabletet, ezért itt az ideje,hogy nyissunk neki egy temát.
Várom a tapasztalatokat, megéri e az árát vagy sem?
Mit kell tudni róla?
* Android 2.2 operációs rendszer
* 7” TFT (800x480), rezisztív érintőkijelző
* 512 MB RAM, 512 MB ROM, ami microSD-kártyával 32 GB-ig bővíthető
* Wi-Fi, GPS, Bluetooth
* UMTS 2100MHz/1900MHz/900MHz
* 3 megapixel-es kamera, autófókusz
* Processzor: MSM7227Készülék adatai
* Súly: 389 g
* Hosszúság (magasság): 110 mm
* Szélesség: 192 mm
* Vastagság: 13 mm
* Kijelző szélessége: 800 px
* Kijelző magassága: 480 pxCsatlakozás
* Bluetooth
* GPSAdatátvitel
* HSDPA
* 3G/UMTS
* WLANMemóriafunkciók
* Memória mérete (MB-ban): 512 MB
* Külső memória típusa: microSD-kártya
* Külső memória bővíthetősége: 32 GB-ig bővíthetőAlapadatok
* Frekvenciasáv: UMTS 2100MHz/1900MHz/900MHz
* Kijelző színmélysége: 7"-os rezisztív kijelző
* Forgalmazás kezdeti dátuma: 2011.03.08.
* Akkumulátor kapacitása [mAh]: 3400
* Operációs rendszer: Android 2.2
* Frekvenciasáv: 900
* Frekvenciasáv: 1900
* Frekvenciasáv: 2100 - UMTS
* Android OSMultimédiás szolgáltatások
* FM-rádió
* Beépített kameraA telenor oldaláról hiányzik a processzor, egy másik oldal szerint:
Processor: Qualcomm MSM7227 Microprocessor
Connectivity: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v2.1 with A2DP
Display: 7 inches, 800 x 480 pixels Resistant touch screen
Audio Format: AAC LC, MP3 Player
Weight: about 350g
Integrated Camera: CMOS, 3.0 Megapixel
USB Ports: 1 x USB 2.0 Port
Memory Size: 512MB RAM+512Mb ROM,Up to 32G external memory
Dimensions: 190*110*13mm
Battery: Standard battery, Li-Ion 3500 mAh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G5 5590 Gamer Laptop i7 / RTX 2060 / 32GB RAM / 144Hz / Újszerű akku
- Microsoft Surface PRO4 1724 (i5, 8 GB ,250 GB 2k, touch) AkciÓÓ
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megcsináltam már egy V9en, de veszélyes és ne mmerem recovery nélkül a boot.img-t hackelni.