Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpire
tag
Ezek szerint a laggolás is egyéni megítélés kérdése. Nekem gyári rommal még gyári launcherrel sem laggolt, egy jól beállított Launcher Pro-val pedig teljesen tökéletes. Épp most volt a kezemben egy Huawei X3, na az borzalmasan lassú, horror a Skate után. Az Angry Birds meg szarul van megírva, erősebb készülékeken is beakad néha, szóval pont nem szempont.
Más: akinek a hangerővel vannak problémái, próbálja ki az Equalizer nevű programot, brutális hangerőnövekedést produkál torzítás nélkül.
-
Jano_023
őstag
A térerő miatt vissza kellett volna vinned. Az Angry Birds meg nekem is laggol de csak a Rio. Az alapban nem animált a háttér és az akadályok sem. Az megy normálisan, de a Rio is ha felveszem a sebességét.
De az tény hogy én nem játékra vettem.
Mindenkinek érdemes szerintem megcsinálni a rom cserét. Persze csak megfelelő romra. Ajánlom a SkaTet!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Nipogi MINI PC gk3plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest