Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz Agyzuzo #2342 üzenetére

Na itt azér van homály, pedig már kitöröltem a csipát a szememből.
    Szóval, ha a Rom nélküli Indiant féle 238 MB data-s partíciós okosságot (ami mellesleg =TPT) ráereszted a telefonra, és semmi egyebet, akkor majd megáll a zöld robotnál.
    Erre még biza fel kell tenni valamilyen Rom-ot, mert ez legyalul mindent. Az SD-t persze nem bántja. Recovery egyébként van a TPT-be, nem kell külön felraknod, az fogad majd az első boot-nál.
    Ha nem akarsz custom Rom-ot, akkor ITT a gyári. Értelemszerűen az én leírásomat nem kell követned, csak a Rom-ot letölteni, és felrakni Recovery-ből, ahogy Indiant írja.
    Végül pedig mehet esetleg a cache to RAM.

Na jóvan, úgy látom nem csak én nyomtam be a gépet reggel korá. :U

Ezt a Dialer-es dolgot én se értettem soha igazán, de futó/telepített rendszer alatt már nem változtatható. Úgy rémlik ha telepítés előtt nyúlsz bele a Rom-ba, úgy még meg lehet hegeszteni, de ott sem csak egy dolgot kell lecserélni, és most hirtelen nem tudom már miket. Én is érdeklődtem erről modaco-n de kutya se válaszolt.

• Indiant

addikt

válasz Agyzuzo #2342 üzenetére

egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem,
    Erre a gyári romos megoldás lenne jó.

Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? Ebben az esetben a rom nem indul el, hanem a CWM fog fogadni és mint írtam, legyen az sd-n egy romod amit fel tudsz tenni.

A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond? el kell keserítselek, mindkettő TPT-s megoldás, így veszélyes.

Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi.
    Megy minden, a cache is, ha felteszed kelzsoca update-jét is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés