- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Agyzuzo #2342 üzenetére
Na itt azér van homály, pedig már kitöröltem a csipát a szememből.
Szóval, ha a Rom nélküli Indiant féle 238 MB data-s partíciós okosságot (ami mellesleg =TPT) ráereszted a telefonra, és semmi egyebet, akkor majd megáll a zöld robotnál.
Erre még biza fel kell tenni valamilyen Rom-ot, mert ez legyalul mindent. Az SD-t persze nem bántja. Recovery egyébként van a TPT-be, nem kell külön felraknod, az fogad majd az első boot-nál.
Ha nem akarsz custom Rom-ot, akkor ITT a gyári. Értelemszerűen az én leírásomat nem kell követned, csak a Rom-ot letölteni, és felrakni Recovery-ből, ahogy Indiant írja.
Végül pedig mehet esetleg a cache to RAM.Na jóvan, úgy látom nem csak én nyomtam be a gépet reggel korá.
Ezt a Dialer-es dolgot én se értettem soha igazán, de futó/telepített rendszer alatt már nem változtatható. Úgy rémlik ha telepítés előtt nyúlsz bele a Rom-ba, úgy még meg lehet hegeszteni, de ott sem csak egy dolgot kell lecserélni, és most hirtelen nem tudom már miket. Én is érdeklődtem erről modaco-n de kutya se válaszolt.
-
Indiant
addikt
válasz
Agyzuzo #2342 üzenetére
egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem,
Erre a gyári romos megoldás lenne jó.Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? Ebben az esetben a rom nem indul el, hanem a CWM fog fogadni és mint írtam, legyen az sd-n egy romod amit fel tudsz tenni.
A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond? el kell keserítselek, mindkettő TPT-s megoldás, így veszélyes.
Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi.
Megy minden, a cache is, ha felteszed kelzsoca update-jét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest