Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
starchild
tag
válasz
Dexter68 #22283 üzenetére
Nekem a módosítatlan gyári témával sem működött a legújabb gapps. Se frissítésnél, se tiszta telepítésnél.
Úgy látszik, a systemui piszkálása nagyon érzékeny érinti a KitKat lelkivilágát. Tippem szerint még nem teljesen kompatibilisek a témák a 4.4 újításaival.
Megnéztem, hogy ha az Ex-Themerben bekapcsolom az statusbaros órával kapcsolatos módosításokat, ugyanúgy kihal az egész, mint a Gravitybox esetén, amit direkt erre használtam. Tehát valahol erre lehet a probléma gyökere elásva.Tegnap én is kipróbáltam Fagyi romján a kedvenc témáim közül néhányat...Ugyanaz a helyzet, mint korábban a 4.3as jenkins romoknál: újraindításig müxik, aztán bootloop.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő