Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Én is az Aliexpreszes témához szólnék hozzá. Én is már többször nem is kevés pénzért rendeltem dolgokat és nagyon megvoltam elégedve a postázással és a csomagolással.
Azét sem kell félni a pénz bebukástól mert náluk a dolog úgy működik, hogy csak akkor kapják meg a pénzt ha vissza igazolod hogy a csomagot megkaptad. Hogy addig hol tárolódik a pénz azt nem tudom.
Egyedül talán a kártya minősége lehet kérdéses de szerintem ennyiért megéri.
Ja és még egy dolog. Ami ebayen van annak egy része is innen van. Azért van hogy 100,200, 500 db lehet csak rendelni egyes dolgokból. -
Badboys
őstag
Az Ebay sem fenékig téföl ezt elhiheted mert már szívtam az Ebay el is.Sajnos egyre több a szaralak ott is csak utána kell olvasni.F....sza csókának föltüntetve és valójában hát inkább nem mondom.Digicizert rendeltem a HD2 höz igaz meg is jött nuku posta költség csak az volt a gáz,hogy rossz volt és utána eltünt a csóka pedig 90% os jelölése volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Jövedelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Death Stranding (PS4)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512/16GB Dual Sim mobiltelefon
- Google Pixel 7 128GB, Snow - Tokkal, fóliával, hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB Ezüst
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest