- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Tudja vki esetleg, h a Telenor Contact program miért nem készült el zte-re? Illetve van-e olyan verzió (amit a többi gyártó termékeire készült) ami fut bléden?
-
fero02
nagyúr
válasz
spuros #31332 üzenetére
Egy kis segítséget kérnék.
Letöltöttem a telenor oldaláról a .zip-et. Kicsomagoltam. Készülékből aksi, sim, sd kiugrik. Vol- gomb folyamatosan nyomva, miközben rádugom a gépre. Megjelenik a Clockwork képernyője. Indítom a progit, start gomb inaktív. Win/sysdy mappából telepítem, amit írtnak. A Start gomb továbbra is inaktív. Próbáltam többször, ahogy a leírásban szerepel, de eredmény nélkül.
Köszönöm!
-
fero02
nagyúr
Vki aki frissítette már a telefonját az segítsen már nekem egy jó verziót ajánlani.
-
fero02
nagyúr
Eddig semmilyen moddolást nem csináltam rajta, így ha vmi lesz is, az csak az új szoftver esetén.
A gyorsaság és stabilabb rendszer megéri a cserét (kezdőként is ezt vallom), de amúgy semmi igazán jó, extra, különösebben említésre méltó nincs számomra_eddig.
Ettől függetlenül azt hiszem megkísérlem a frissítést.
LacaBudafok, Glatius:
-
fero02
nagyúr
Elkezdtem olvasgatni a #1-es postot és hirtelen túl sok lett az infó. Reboot-re van szükségem.
Először is lenne egy alapvető kérdésem. Miért lenne jobb nekem/mivel tud többet a 2.2-es szoftver, mint a meglévő 2.1?
-
fero02
nagyúr
Hi all!
Most vettem egy új Blade-t a Telenortól. 2 év hűségért cserébe 30k volt.
Megyek és nyálazom az első hsz-át!
Üdv mindenkinek!
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Hálózati / IP kamera
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest