2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

ZTE Blade

Bestbuy okostelefon Androiddal, olcsón.

[ ÚJ TESZT ]

Csomagolás, tartozékok, külső

A készülék egy meglehetősen aprócska dobozban érkezett, a minimalizmus a méretein kívül a nem túl szószátyár feliratokon is észrevehető. A csomag tartalmazza magát a készüléket, elrejtve benne egy 2GB-os memóriakártyát, kapunk egy headsetet, egy micro USB-USB kábelt, és egy USB-220V töltőt. A töltőt nem muszáj magunkkal cipelnünk, ugyanis a telefon képes USB-ről is tölteni, ez a funkciója egyébként a menüből kikapcsolható.

1

A készülék nagyszerűen össze van rakva, nem recseg, nem ropog, már ránézésre masszívnak tűnik. Fémet nem találunk rajta, de a használt műanyag selymessége miatt ez nem is igazán hiányzik, a minőségérzet nem szenved csorbát így sem. Kérdéses viszont az anyag tartóssága, remélhetőleg kopni nem fog sem a hátlap, sem az oldalsó krómhatású csík sem.

2

Az a minimalizmus, ami a dobozt áthatja, megjelenik a telefonon is: csatlakozóból egy microUSB csatlakozót és egy szabvány jacket, gombokból összesen hat darabot kapunk: a bekapcsoló- és képernyőzár feloldására szolgáló gombot, a hangerőszabályzókat jobb oldalra, valamint a kijelző alá a Home, Menü és Vissza gombokat.

3

Utóbbi három részemről lehetne akár érintőgomb is, kissé keménynek érezni az érintőképernyő után, mivel elég sokat kell nyomogatni. Mindenesetre megszokható. Fizikai felvesz-elutasít gombokat nem kapunk, nekem ez hiányzik, mert komolyabb multitaszkolásnál hajlamos a telefon jó pár másodperces késéssel aktiválni a kijelzőt.

4

Ha már a kijelzőnél tartunk: gyönyörű. A vélt vagy valós problémákra még visszatérünk. Napfényben is látható, bár tükröződik és mániákusan gyűjti az ujjlenyomatokat. Összességében kiváló. Technikai adatok lapozás után.

5

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.