Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
Írtam is, hogy több készüléket tud kezelni, de gondolni kell arra is ha meg szeretne válni a lejátszótól kell mellé egy táv is. Ezért is ajánlottam a zidoo távokat. Pl ezt. és ez már többet tud mint az eredeti.
#6659) Galahed melyik lég egerest vetted? Egy linket betennél? Hátha?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Na de leírta, hogy az AVR nem tud 4K-HDR-t.
Ezért meg egyből a TV-be a HDMI kábel.
Megoldás lehet egy minőségi HDMI swich amit már többször megbeszéltek. De mivel HD hangok nagyrészt eredeti sávban vannak elvétve szinkronon, így kell kalkulálni, hogy megéri-e?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
arn77
aktív tag
5x5 méteres a helység, Mondjuk én szeretem ha mozgatja alattam a mély a fotelt. Ezekben a méretekben találtam meg azt az erőt és hangzást amit elképzeltem. A soundbarokhoz nem értek, az alapján nyilatkoztam amiket hallottam kb 150 ezres nagyságrendűeket. Mondjuk ahogy nézem a Samsungnak annyi pénzért már virítania kell valamit.
-
FBlazee
tag
összekötöttem eszerint. működik. kép és hang jel is átmegy. köszönöm.
márcsak egy dolog nem (ami pedig eddig működött), hogy az ARC nem megy, pedig a TV és a Yamaha is tudja. Yamaha beállításaiban engedélyezve van. mi lehet a gond?Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
FBlazee
tag
Tegnap a teljes estét erre szántam és már beleőszültem de nincs megoldás. ARC akkor se müködik, ha a Zidoo-t, UPC boxot a Yamaha hangprojektorba dugom és akkor se ha a Samsung TV Connect Box-ába. A legérdekesebb az, hogy míg korábban a Yamaha-t is (típusjel megjelenítésével) azonnal felismerte a TV , most semmi. Minden beállítást átnéztem, próbáltam gyári visszaállítást, elektromos hálózatról egy percre teljes lekapcsolást és semmi.
Fogalmam sincs mi a gond, pedig előtte működött.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
Vhiktor
veterán
Ez egy egybeépített rendszer. Samsung HT-E5550. Igen tudja a Dolby True HD-t és a DTS HD MA-t is. A DTS HD MA hangsáv szól is megfelelően. A True HD-val a és a DD Plus-al van most a baj.
Van rajta 2 db HDMI bemnet, oda van rákötve a PS4 és az X8.De ha a hdmi bemeneteken nem is fogadja valamilyen onál fogva a hd hangokat, akkor is be kellene tudnom állítanom az X8-on, hogy mi azn a formátum amit passthrough-oljon és mi az amit konvertáljon le, úgy mint ahogy kodi esetében is ezt meg lehet adni.
Pl:[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Marko_ #12988 üzenetére
Esetleg egy újbóli letöltés és ismételt frissítés. Elötte hosszabb áramtalanítás. A kinti fórumon is keressél rá a topikban.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elden Ring
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Robotporszívók