Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BoRRoNeo

csendes tag

válasz kokokka #10243 üzenetére

Bocsánat, akkor félreérthető voltam. Csak és kizárólag az appokra gondoltam, azon belül is a Youtube-ra és a Netflix-re. Nálam volt napokig a Dune Pro 4K II, azon teszteltem ezeket először és pont olyan volt, mint a Zidoo-n. De simán elhiszem, hogy ez így nem tűnik fel valakinek összehasonlítási alap nélkül. Ha nem volna a Samsungom már egy éve, akkor én sem azzal kezdtem volna, hogy milyen szar. De a jó után, a legkisebb hibát is ki lehet szúrni. Mint ahogy mikor először bekapcsoltam a Zidoo-t és megláttam a 720p felbontású menüjét elsírtam magam (be is írtam). Ez sem tűnt fel senkinek pedig a 720p kontra 4K nem kis különbség. A külföldi fórumokon is három embert találtam összesen, aki rákérdezett, hogy ez miért ilyen szar és őket is komplett hülyének nézték.
    Ahogy írtam is, már 25 éve ezzel foglalkozom. Minden hibát azonnal kiszúrok, általában nem nagyon érdekel, hogy ki mit mond hangról, képről, felbontásról, akármiről, mert nagyon szubjektív. Eszközpark, előélet, tapasztalat és persze érzékenység kérdése, hogy valaki észreveszi-e ezeket. Azért raktam be a képeket, hogy lássátok, szvsz egyértelmű a különbség. De ha gondolod elkérem újra a Dune Pro 4K II-t és befotózom ugyanezt, hogy tiszta legyen. Persze ahogy írtam ez az ordító különbség leginkább a menün és a renderelt feliraton érhető tetten, a filmeken ennél jóval kisebb a különbség, jó megjelenítő, nagy méret és gyakorlott szem kell, hogy észrevehető legyen. És simán azt gondolom, hogy az emberek 99.9%-ának tökéletesen megfelel. Nekem a vetítőm több, mint 3 méteres képátlót vetít, ott az apróságok is számítanak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés