Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-10 23:07:05

LOGOUT.hu

A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
**************************
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12981) feherzaj45


feherzaj45
csendes tag

Változásnapló: 6.3.45 verzió Z9X sima és Gapps változat ( a sima kevesebb memóriát fogyaszt ) Alul a link!!!

Rendszer
A VS10 motor kimeneti logikájának optimalizálása egyes megjelenítő eszközökhöz. Megoldva a fekete szint problémát (például Samsung, Philips) Kijavítottuk azt a problémát, hogy egyes merevlemezeket nem ismeri fel a rendszer. Kijavítottuk azt a problémát, hogy egyes merevlemezek a leállítás után is időnként tovább működnek. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a beviteli módot a Clean Up alkalmazás törli. Az USB hangbeállítások hozzáadódnak a Zidoo Controller (Android app) alkalmazáshoz. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a HDMI felbontás váltásakor időnként nem ad ki hangot. Hozzáadott MQA és DTS lemez a CD lejátszáshoz. Optimalizáltuk a rendszer stabilitását. nl,fr,de,it,ru,hu nyelv hozzáadva a QuickSettingshez és a HT4.0-hoz.

Lejátszás
Képernyővédő hozzáadva, amikor a videó szünetel. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a kényszerített feliratok nem lépnek érvénybe bizonyos feliratnyelveken. Optimalizált lejátszási stabilitás.

Plakátfal
Helyi clearlogo képfüggvény hozzáadva (MovieName-clearlogo.png – png-nek kell lennie!) A gyűjtemény exportálási funkció optimalizálása. Kézi frissítési funkció hozzáadva a videó részleteinek felületéhez. A nézett filmek megjelenítési logikájának optimalizálása. Optimalizált videofelbontás címke megszerzése. A karakterinformációk megjelenítési funkciójának optimalizálása. Javítva az időnkénti összeomlási probléma a szkennelés során. Kézi rendezés funkció hozzáadva a gyűjteménybe való belépéskor a keresőfelületen keresztül. Optimalizált alkalmazási stabilitás.

Zenelejátszó
Kijavítottuk azt a problémát, hogy a következő dalt nem lehet alkalmanként lejátszani CUE-dalok lejátszásakor. Javítva a CUE-lista elemzése. Javítva az időnkénti összeomlási probléma a dalszöveg betöltésekor. Optimalizáltuk azt a problémát, hogy a dal információi nem jeleníthetők meg az UPNP lejátszási sorban a mobiltelefonon. Javítva az időnkénti összeomlási probléma, amikor a dalsor megváltozik. A kedvenc dalok funkciójának optimalizálása. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a lejátszási listában a dalok száma nem megfelelő, miután az eszköz leállás után helyre áll. A lejátszási lista lejátszási funkciójának optimalizálása. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a dal információi nem frissülnek az újra azonosítás után a részletek felületén. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a dalszövegek nem jeleníthetők meg normálisan az újra azonosítás után a részletek felületén. Hozzáadva az albumok és fájlok átugrásának funkciója egymás utáni lejátszáskor. A dalkereső funkció optimalizálása. A zenekereső felület beállítása és a kategóriakereső funkció hozzáadása. Optimalizálva az időnként lejátszáskor előforduló lefagyás problémát. Optimalizált lejátszási stabilitás. [link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.