Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-10 23:07:05

LOGOUT.hu

A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
**************************
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12679) feherzaj45


feherzaj45
csendes tag

Változásnaplók: 6.3.40 sima és G változat
Rendszer
Hozzáadott hangerőszabályzó a CEC számára. Kijavítottuk azt a problémát, hogy egyes speciális effektusok feliratainak színe nem jeleníthető meg megfelelően a Dolby Vision kimenetén. Javítva a probléma, hogy egyes videofájlok lejátszása nem ér véget automatikusan. Módosította azt a lejátszási problémát, hogy egyes Dolby Vision filmek akadnak. Javítva a probléma, hogy egyes filmek felső és alsó fekete sávja szürkés.
Lejátszás
Optimalizált kényszerített feliratozási funkciók. Hozzáadott maszk képernyő funkció. Egyes felületek megjelenítését optimalizálta. A bal és jobb gombok első megnyomásával hozzáadtuk a funkciót a filminformációk megjelenítéséhez. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a feliratok állapota rendellenes, miután megnyomta a feliratok parancsikonjait a feliratok kiválasztásához. Optimalizálja a lejátszás stabilitását.
Gyors beállítás
Optimalizált kényszerített feliratozási beállítások. Optimalizálva a CEC beállítás.
Zenelejátszó
Optimalizált interfész fagyási probléma, ha túl sok zenei fájl van. Optimalizált album rendezési funkció. Javítva a probléma, hogy az SACD album alkalmanként nem tud átugrani a következő dalra. Bizonyos felületek megjelenítésének optimalizálása. Javítva a probléma, hogy az előadók és albumok listája nem frissül szkenneléskor. Optimalizálta az aktuális lejátszási lista rendezési funkcióját. Optimalizálta az eszköz eltávolítási funkcióját. Optimalizált képbetöltési sebesség és stabilitás. Optimalizált egyezési funkció. Hozzáadta az előadó lista betöltési funkcióját. Optimalizált CUE elemzés. Optimalizált UPNP adatbetöltési sebesség. Optimalizált szkennelési stabilitás.
Plakátfal
Hozzáadott film információszerzés szkenneléskor. Optimalizált információs ikonok a film részletei felületen. További információk a film részletei felületen. Kijavítottuk azt a problémát, hogy a szkennelést alkalmanként nem lehet befejezni. A plakátok betöltési sebességének optimalizálása. Optimalizálta a plakát megjelenítését a kezdőlapon. Hozzáadott információforrás a film részletei felületen. Hozzáadott funkció az export gyűjtemény kép exportálásához NFO -ban. Hozzáadott helyi gyűjteményes képfelismerő funkció. Optimalizált Trailer beépítés. Optimalizált egyéni osztályozási gyűjtemény. Optimalizált szkennelési stabilitás. Hozzáadott Dolby Vision kategória a Widgethez.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.