Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
A legutóbbival javították, írtak előtte emailt és valóban jó lett.
Más: Akinek van Black Friday pro kártyája, kapott már a vásárlások után extra shardokat netán stone-okat?
Én úgy tapasztalom, hogy a korábban használt pro kártyámmal többször kaptam extra stone-t , ezzel a BF edition-nel a reklámmal ellentétben még nem kaptam stone-t pedig ugyan úgy vásárolok nagyságrendileg összegben és tranzakciószámban is, shardok meg ugye 3,x eurónként ennél is, semmi extrát nem tapasztalok, sőt.... -
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
@Ittnemaz & @zsola400
Köszi a visszajelzéseket, chaten jeleztétek már az ügyfélszolgálatnak? Minél többen jelezzük annál hamarabb lehet megoldás. Én több napja jeleztem, napi szinten kérnek valamit, egy speciális háttércsoportra hivatkoznak mindig, hogy oda továbbítják az észrevételeim, várjak a visszajelzésükre. A legszomorúbb hogy amit ők állítanak be napi vásárlási limitet központilag, az sem látszódik és marad meg... hihetetlen hogy napok óta nem tudnak mit kezdeni ezzel a bosszantó hibával...
nekem is megjött a black friday kártyám még kedden csak nem vettem észre az emailt sem, annyira erre a problémára fókuszáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest