Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
Sirandrish #69 üzenetére
Nem tudom, mert ahogy néztem nem lehet sehol megnézni. De egy német oldalon azt írják több, mint 60(ha jól fordítom - németül nem nagyon tudok).
-
orkester
őstag
Végre ma tudom folytatni a Zeldát(ha el nem alszom, elsősorban este játszom)...Párom itt volt hétvégén, aztán ilyen téren a Wii Play meg a Mario Party 8 elvette az erőmet.
-
orkester
őstag
válasz
Sirandrish #38 üzenetére
Akkor jó. Szeretem magam megoldani a helyzeteket.
Kutya még nem.
-
orkester
őstag
válasz
Sirandrish #36 üzenetére
Az. Hosszú amúgy a játék?
-
orkester
őstag
válasz
Sirandrish #27 üzenetére
Már meg van a bumeráng és szabadítom ki a majmokat.
-
orkester
őstag
válasz
Sirandrish #22 üzenetére
Hello!
Nekem anno ez "A Link to The Past - SNES" volt az egyik kedvencem, ill. arra emlékszem, hogy ezzel játszottam a legtöbbet, imádtam.Pár napja meg ezzel "Twilight Princess - WII" játszom. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi részt hagytam ki.
Egyébként utóbbiban nem nagyon tetszett így az elején ez az Okamihoz(PS2) nagyon hasonló rész. Ugyan azt is szerettem, de most valahogy kicsit untam, főleg, mivel azzal nem rég játszottam. Ettől függetlenül ez a rész is nagyon tetszik...lassan megyek és folytatom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Ps5 slim
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest