Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Itt van pár sor róla:
[L]http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/n1018752312[/L]
Ez a MS oldala a témában, nekem ugyan nem működik, de lehet, hogy itt van a gond:
[L]http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/gettingstarted/multiboot.asp[/L]
Egyébként google.com, ott keresőszóként ''xp +multiboot'' -aztán csak győzzétek elolvasni. :)) -
Geby
senior tag
Nekem nem működött ez amit leírtál (két vinyó esetén!, az elsőn xp a másodikon 98se és az xp-t telepítem utoljára) valahogy nem ismerte fel sehogy sem.
-
Bazsiii
tag
sziasztok,
egy gyors kérdésem lenne. Adott két vinyo, egyiken win98, masikonXp. bootmagiccal bootolok, default a 98. Tudtommal az xp-t be lehet állítani ugyanerre, és jó a loadere, és akkor nem kéne egy harmadik progit használnom. Q: Hol tudom ezt beállítani az xp-n? Már mindenhol kerestem. Köszi
Bazsiii
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi