Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nálunk sajna nem.
Neten nézegettem, de csak nagykerekben találtam.
Nem nagyon van kedvem két órát bkv-zni a kánikulában miatta (főleg nem munka után). Ezért lenne jó ha valaki megszánna egy kis infóval. 4-6-os villamos, 7-es busz, 72, 73, 76-os troli, westend, Nyugati pu, Keleti pu környékén lenne jó nekem.
-
WRoli
tag
Igen erre én is kiváncsi lennék esetleg ha valaki tud külföldi árat,én Osztrák hypermarketbe
1,5E -ért láttam ..annyi szinte mint nálunk.(pedig osztrák cucc).
esetleg ha máshonan tudnátok..plománia,Szlovákia,ukrajna
De érdekes mindenféleképp.
PazsiZ: Egyik energiaital sem egészséges..igy ne is beszéljünk arrol hogy egészségesseb..max (nem anyira szar')
De szerintem röviden: amekkora az ár különbség ,nem akkora a minöségi különbség,szóval ez nem arányos
még a Marketingel együtt sem mert a különbség 6-7x-eres,minimum -
WRoli
tag
igen én is igy gondolom hogy nagyon durva lenne .ha 10-20 ftkért álitanának elö 2deci redbult és 400ft.- ért (ami viszonylag jó ár) van 6-700ft-ért is álitanának elö
de a dont stop és a redbull előálitásának költsége enyire eltérne ..anyival meg nem jobb,és nem is tartalmazz másokat...persze a redbullba azért a vitamonikat elöszeretettel asználják!
de nem tudom elképzelni hogy ekkora lenne a különbség! dont stop:49
Red bull: 350ft.-
Még akkor is ha a redbullon van GIGA nagy marketing még akkor sem ...
Tehát tökmind1 melyiket iszod..ugyanaz.. csak az egyikért 400ft.-800ft-ig adsz ki a másikért 50-100ft.-t adsz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest